Cafea cu aroma de femei -9

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai ce-ti mai trebe, nu-ti ajunge cata ti-am dat eu?
Ai avut dreptate cand ai zis ca nu te mai opresti

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ce mi-ai dat tu a fost de preludiu numa' ...

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Bine pisicilor.

Va pup, ma culc si eu.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

usor soricioaicelor

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Moama fetelor m-ati terminat de cat a-ti scris.V-a mars mana nu jucarie.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Aida, cu dedicatie pentru tine: Vivi de marti dimineata ia Sumetrolim (Biseptol), pe care l-a schimbat dr cu Unasyn (sultamicina).
Cred ca esti multumita acum de tratamentul antibiotic.

Adina + Olivia Q1.04

Eu nu sunt de acord cu antibioticele dar in momentul de fata cum este Vivi trebuie sa ii dai,are temperatura mare.Saracuta de ea,asa imi pare rau,sa o.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Aaaa am uitat sa va zic ca nu astazi nu m-am putut abtine si m-am dus sa imi vad cuchila ca lesinam de dor din cauza ei,o printesa am si eu.In seara asta am fost in mall cu sotul meu sa vedem un film ca pe vremuri.

Offf toata lumea se uita ciudat cand vad ca am bebe la doar 22 de ani.Nu inteleg care este problema tuturor.Eu de cand eram copil mi-am dorit sa fiu o mamica tanara,sa nu faca lumea diferenta intre mine si fimea,na ca am zis-o.Bine ca eu am fata de 18 cica.

Ma uitam astazi la puiuta mea ca ii este mai bine la curte decat aici la mine acasa unde este o galagie continua,deh zona 0,nu pot sa deschid geamul dimineata ca miroasa numai a benzina si miros de motos si masini harjaite,e agitata mereu si acolo se joaca asa de frumos in tarc,nu plange nu se agita,e foarte cuminte.Cred ca o afecteaza foarte mult.Nu stiu ce sa fac ca si maine m-as muta din Bucuresti daca ar fi casa facuta numai ca sa fie ea bine.

poze

Mergi la inceput

Ei iuliano , pai eu degeaba am fugit de la oras ?

Ma bucur ca ai vazut ca e bine si macar nu sufera si cel mai bine e sa o obisnuiesti de pe acum

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Mie intotdeauna mi-a placut la tara.La curte am crescut eu si asa vreau sa imi cresc si eu copilul pt ca asa consider ca este cel mai bine pt ea.Ma bucur cel mai tare ca si sotul meu isi doreste asta,chiar daca este din Bucuresti si el a crescut la curte si ii place si lui.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by ina78

D-na W .... citeste pe diagonala. Nu sint f. multe lucruri importante. Batem cimpii cu gratie.
Ce faci bun la baieti?
Aseara am mincat o chestie f. ciudata. mamaliga facuta in lapte 9in loc de apa) la sfirsit (cind e aproape gata) adaugi o lingura de smintina si una de unt. Pusa intr-o tava unsa cu unt, ras citeva picaturi de brinza ptr. gust si facute niste gauri unde am pus oua. bagata la cuptor citeva min. (pina se fac ouale) si apoi servita cu iaurt rece.
Am mincat de am stat intinsi sa ne revenim dupa masa. eram ca niste bursuci.
Voi... ce idei mai aveti? Cu multe lactate si legume.

eu - Ina

- puiutul meu

scumpo..si de noi uitasi...?

Stefania x 2
28

Mergi la inceput