Cafea cu aroma de femei -9
Raspunsuri - Pagina 10
wonderful spune:
quote:
Originally posted by principe
neata fetelor!
gure sparte!
vreau si eu o cafea.
la mine in casa sunt 24 de grade, iar afara este ff placut.am fost cu sebastian la piata de fructe si zarazavaturi...pe jos, sa facem miscare,acum este obosit si doarme.
eu zic ca revelion e mai exotic in caraibe ,si exista mai putine sanse sa raciti la 2boeme"
asa ca....!?
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Fata,muta-te pe alt meridian,ceri cafea cand noi o dam pe ceai de tei ca sa dormim mai bine fro 10 ore.Ia un ness frappe,cu gheata, e bine?
aidaciolac spune:
principeso sa stii ca ti-am ascultat sfatul si am pus sare in mancare si mai pe la sfarsit am completat cu secretul gustului.
A iesit suuuper
TKS
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Urmeaza : MEMBRU PT PENSIONARE DE DC

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Hei ca m-au facut si pe mine MEMBRU DE MATURA
Felicitari , nimic?

Matza Emma in actiune
wonderful spune:
Pensionare?Adica ti se trage moartea de la dc?Io ma retrag,dar parca nu ma-ndur sa raman fara voi.Ce sa fie asta?
wonderful spune:
Sa traiesti!Poti sta linistita ca mie nu mi s-antamplat nic rau cand m-au maturizat.N-am simtit nimic!

Doar o amorteala placuta in sezut,de la cat am stat pe el pana s-au indurat sa ma promoveze.Cred c-o sa ma aleg cu hemoroizi pana la urma.
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Sa traiesti!Poti sta linistita ca mie nu mi s-antamplat nic rau cand m-au maturizat.N-am simtit nimic!Doar o amorteala placuta in sezut,de la cat am stat pe el pana s-au indurat sa ma promoveze.Cred c-o sa ma aleg cu hemoroizi pana la urma.
Pana la membru de barza sigur o sa te alegi cu ei

Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
PAi ce Wendy, te deranjeaza Membru de pensionare?
Maurul moare da' nu se preda
(sau nu preda...pe la diverse scoli?)
Principe, Caraibe sa fie...da' ne omoara plictiseala pana acolo, zburam de ne sar fulgii, penele si alte minuni. Acu', daca-mi ramane ciocul lung si portocaliu, n-ar fi bai.
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
Te poti curata cu el prin toate locurile si-n plus.cu galben, esti si vizibila.Apropos,unde-ti mai iei zborul acu?In Rusia?sa nu ma bati daca n-am nimerit-o,da' tu umbli mai rau ca popoarele migratoare.