Aici,in Olanda (16)
Raspunsuri - Pagina 8
ralucami spune:
Salut!
Va rog ajutati-ma cu o informatie! Stie cineva daca in aeroportul international din Amsterdam sunt carucioare pt bb? Sau gasesc doar carucioare pt bagaje?
Multumesc mult!
danyce spune:
Monique, bine ai venit si tu in club! In primul rand iti doresc o sarcina cat mai usoara! Pe medicul de familie poti sa-l vizitezi deja si acesta iti face in principiu trimitere la ginecologie pt eco pe la sapt 11-12. Tu insa trebuie in principiu sa suni pt a stabili data. Daca o sa insisti, poate reusesti sa ajungi la ginecolog, insa in general, majoritatea gravidelor sunt trimise la moase in NL. In NL nu se fac toate testele cunoscute in Romania, se face o singura data o recoltare de sange pt mai multe analize, se verifica fierul de mai multe ori (cel putin stiu ca la mine asa a fost).
Alina, nu cred ca au de-a face mesajele tale cu lipsa fetelor de la topic. Personal, pot spune ca prefer sa ignor PC-ul acasa pt ca oricum am parte de el cel putin 8 ore pe zi pa servici. Cand intru pe forum, oricum trag cate o privire pe aici si cand am mai mult timp (in weekend, mai ales),mai scriu si cateva cuvinte.
Cred ca majoritatea celorlalte fete tot prost stau la capitolul "timp liber".
Noi am fost iar super "verkouden" , asa, in grup organizat. A inceput Alma cu 2 zile la rand de febra spre 40. Am fost cu ea si pe la "turisti" la spital , mai ales ca ea se plangea de dureri de burtica si ma temeam sa nu fi facut infectie urinara (am sunat si am exagerat putin situatia sa ne primeasca), unde am fost priviti ca niste parinti aproape paranoici pt ca Alma era relativ linistita, parea aproape OK (na, cum sa creada el, doctorul, ca Alma plansese toata ziua de durere in gat, la burta si de stare generala naspa?) si pt ca "e ceva in neregula cu copiii doar dupa 3 zile de febra 40" si ca "nu trebuie sa se uite in gat daca nu suna aiurea plamanii" (insistasem la dr sa se uite in gat daca e rosu sau ceva infectie pt ca Alma se plansese ca o doare tare gatul; doctorul i-a facut in schimb un control super superficial). Enfin, ce sa spun? D-ra n-are infectie urinara, s-a insanatosit intre timp, acum aproape nici nu mai tuseste si asta e cel mai important.Noi suntem inca "mucosi" si tusim ca niste magarusi, dar o sa ne treaca si noua pana la urma. Trebuie sa-i fac un tort soacrei pt ziua ei, pt maine...si asa am un chef, as dormi in schimb.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
mobriq spune:
Mersi de raspunsuri, o sa fac o vizita medicului de familie. Si sigur vreau sa ma urmareasca un ginecolog. La prima sarcina mi-am facut o groaza de griji, acum incerc sa am o atitudine pozitiva.
Alina, diferenta intre copii va fi de 4 ani si 4 luni (cam mare dar asta este).
ralucami, eu nu imi amintesc sa fi vazut carucioare pt copii in aeroport. Daca pleci cu caruciorul tau, in principiu ar trebui sa il poti folosi pana la usa avionului, si sa-l recuperezi tot de acolo dupa aterizare, deci ai putea sa-l folosesti si intre avioane. Cel mai bine intrebi in avans la compania cu care zbori.
Ma bate gandul sa merg cu fiimiu intr-un parc de distractii. Ce mi-ati recomanda ?
Monica si Eduard (3 ani)
Alina Maria spune:
Buna seara fetelor , iata am inceput o noua saptamana si deja pic de oboseala , inca cateva zile si dupa acea nu voi mai lucra pana pe 2 ianuarie nici eu nici sotul , o minivacanta .
Danyce bineinteles ca nu am de aface mesajele mele cu cat si ce se scrie spusa-i si eu asa ...
Vai prin cate ai trecut si tu cu Alma , cam asa si noi , o saptamana febra , apoi tuse , antibiotice , offf am crezut ca nu mai terminam odata .
Monica 4 ani si 4 luni nu mi se pare mult , e chia super bine , si eu tot asa vroiam insa am zis sa termin mai repede asa ca diferenta la noi va fii de 3 ani si 6 luni . Mai devreme nu as fii vrut in nici un caz , Mandy a fost un copil destul de greu pt. noi si ne-a luat foarte mult tiomp sa ne dorim un altul , macar de acum vorbeste si ne mai putem intelege cu ea .
Tu unde locuiesti / ce fel de parc vrei ca sunt cam multe criterii , unul mare sau ceva asa mai linistit pt. copii ? de ce nu te uiti la tine imprejur sa vezi ce e . Stai asa ca iti dau un link .
http://www.uitmetkinderen.nl/umksearch/umksearch.php
Eu aici gasesc des cate ceva de facut . Succes si sa imi spui pe unde ai fost si ce ti-a placut poate mergem si noi . Daca te intereseaza ceva si eu am fost acolo poti sa ma intrebi cum a fost .
Va pup si revin !
Alina 11+ si Mandy Stephanie 2,11 ani
Alina Maria spune:
Fetelor unde ati disparut , ce mai faceti ?
Anky se simt mai bine copilasii sau au mai luat un virus ceva . La noi cand e una cand e alta , de abia astept sa vina vremea buna .
Danyce , cum e la voi ? esti deja in pregatiri caci banuiesc ca tu esti aia care face de toate . Alma e si ea mai bine ? Mi-ar placea sa o vad in poze mai recente .
Dantje printesa ta mica creste f. repede , de fapt asa e la inceput , ei cresc uimitor . E primul ei Craciun , ii plac luminitele , sau inca nu isi da seama deloc .
Cand era Mandy mica era uimita de un cer cu luminite , desigur facut in camera ei .
Apropo de luminite voi ati facut bradutul ?
Noi am cumparat unul din Islanda si e mititel si grasun dar se va face el mare in gradina caci este cu pamant . Cum nu avem mai nimic in gradina o sa ne prinda bine la anul sa ii punem luminite afara in fata casei . Acu eu sper sa se prinda caci m-am interesat si am sa il aclimatizez mai intai inainte de al da afara in pun in casuta din gradina .
In rest eu maine cumpar cadourile de Craciun , tarziu dar n-am cei face asa a fost sa fie , aglomerata .
Burtica creste si nu numai iar eu nu mai pot sa port mai nimic .
In orice caz , va doresc
SARBATORI FERICITE
LA
MULTI
ANI
!
Alina 14+ si Mandy Stephanie 2,11 ani
danyce spune:
Alina, sper ca ai avut parte de sarbatori minunate si linistite! Nu am intrat pe aici din lipsa de timp, asa ca...sorry pt reactia intarziata. Ai avut dreptate, am pregatit de toate pt toti in limita timpului disponibil (adica o singura zi de pregatiri), asadar fara sarmalutze anul asta (cozonaci am facut printre picaturi). Am avut musafiri pana a 2-a zi de Craciun, iar ieri ne-am prezentat la socrii mei, la gourmetten. Carevasazica, m-am saturat de carne pe anul asta.
Va doresc tuturor fetelor sa aveti parte de un Revelion de poveste si de un Nou An plin de succese si bucurii! (De data asta fac urarile din timp, ca oricum nu stiu de mai apuc sa intru pe aici maine si sambata plecam in mini-vacanta noastra mult visata.)
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
miana spune:
Si noi plecam de acasa asa ca va urez de pe acum sa aveti un an nou plin de bucurii si realizari alaturi de cei dragi si cat mai multa sanatate!