Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (225)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA Sper ca acum e mai bine .

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Of Giova... eu am citit initial ca e "cea mai grozava" vacanta pe care ai avut-o.. Are rosu in gat Marco? De la ce face febra? Nasol...saracii de voi..in loc sa va relaxati...voi stati in camera..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

BIANCA eu zic sa te potolesti , pe bune ca iar iti sare lumea in ca...nu ca n ar avea motive
MONI se apre ca te a calact pe bataturi ...stii ca ti am zis o data ca o sa vina si vreamea asta, adr tu nai
crezut ...de 2 nu se luase BIANCA a mai ramas 1
GIOVA ai mare grija cu febraaaaaaaaaa

Mergi la inceput

COSMI draga ,greu pricepi ,nu de mine s-a luat ci de Denisa.

Mergi la inceput

Si tot pt cele care nu au inteles...Moni s-a suparat pe mine si pe altele pt ca s-a adus in discutie competitia dintre copii si ca cica m-am legat de o fata "cu bun simtz" de la noi.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Te-ai mai legat de una dintre noi,cand ai ras de pocaiti.Pe pariu ca habar nu ai de cine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

dupa cate vad....aici continua disputele...of...doamne....

-vineri Marco e ok, a baut lapticul ca si joi, macar a baut dintr-ala daca mancare nu a servit. cobaram la micul dejun...aici incepe sa , apa, apa si nu vrea nimic sa pape. mergem pe plaja, caci acolo stiam ca nu intra si era mai bine pt. el.
acolo, insa..alta problema...nu calca pe nisip. cu chiu cu vai a stat in fundic pe plaja si s-a jucat cu apa si nispi. pana la urma a facut baita in mare, s-a acomodat copilul, febra nu mai avea.
pranzul nu l-a servit, a atipit si a baut lapticul prin somn.
dupa amiaza a fost cu tati la piscina dar nu a vrut sa intre si ma cauta pe mine. nu a papat nici seara, am facut o plimbare la bazarul de peste drum, am vazut artificii, a inceput sa arda...din nou la somn.
pe urma m-a luat pe mine o durere de stomac si la wc cu mine..am dat tot afara. asa e daca m-am haporit....
vroiam sa intru pe net, dar am adormit instant. spre dim. iar a avut febra, doar cu nurofen vad ca ii scade.
-sambata la fel fara febra, nu a papat decat lapticul, am fost la piscina de copii, s-a dat pe topogane, s-a plimbat ciu masinuta, nu a papat la pranz, mi-a adormit pe marginea piscinei la umbra intr-un pat cu baldachin. acolo i-am lasat ...dar acum a venit Clau cu el ca s-a trezit...mama, mamam si arde. mergem in camera sa-i dau Nurofen....iar pe stomacul gol...nu a baut nici laptele.

l-am trecut pe antibiotic de ieri seara, eu m-am saturat....mi-a venit si CM, ultimul a venit in 5 sept. cred ca de la oboseala, nervi, stres.
merg sa vad ce sa-i fac, ca nu mai rezist mult.
, poate intru mai deseara dupa ce doarme si apuc sa va si citesc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Am ras de pocaiti? Si care e problema si daca as fi ras de ei? Nu am voie sa am propriile mele pareri? Sau acum nu mai am voie sa vb nimic ca sunt pocaiti prin zona? Si ce? Ei stiu foarte bine cum sunt priviti de altii, am avut si eu coleg pocait.E liber fiecare sa isi aleaga orice religie. Si nu am ras de pocaiti, am spus ca aia pare a fi o gandire de pocait pt ca ei vad altfel lumea ca noi, plina de bunatate..bla bla...
Giova, continua din pacate si sincer asha m-am saturat.......

Mergi la inceput

GIOVA,vai ce mai ghinion pe voi Nici nu stiu ce sa mai zic ...

Mergi la inceput

Giova..saracii de voi..imi pare rau ca Marco e bolnav si nu aveti vacanta pe care ati visat-o. Sanatate multa..sa se face bine. Pe maine ar trebui sa isi faca efectual antibioticul, dar pofta de mancare poate nu va avea.... la Marcolino bolnavior.

Mergi la inceput