Mamici de Martie-Aprilie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 20
RalucasS spune:
Clabuc, foarte frumoase pozele, tu esti extraordinara iar peisajele sunt minunate
Mai randunicilor, voi cred ca v-ati ratat cariera, trebuia sa fiti foto-modele de talie internationala cu toate
15+
nicol_conte spune:
Salutare la toate randunicile!!
M-ati innebunit cu retetele voastre de gogosi! Noroc ca a facut mama aseara si am mancat pana m-am saturat!Asa ca va doresc si voua pofta buna!
Nicol,de Alexia(24.08.2005),in asteptare de bb2 9+
bitza037 spune:
Simonette, chiar ca esti nevasta ideala!!!!!Pai crezi ca am rezistat sa nu scriu reteta de gogosi de la tine????Uite ca deseara cand ajung acasa chiar daca sunt obosita inaugurez plita noua ca azi mi-a instalat-o, cu gogosile tale
Clabuc esti frumusicaaaaaaaaaaaaa, Doamne ce de randunici frumoasa sunt in stolul nostru.Promit ca o sa ma invrednicesc sa va pun si eu niste pozici cu mine asa sa ma cunoasteti.
IRINA
+11
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
Clabuc spune:
Ela, Raluca,
Ma faceti sa rad (si chiar sa rosesc), eu foto-model??? Ma intelg foaret bine cu sotul meu, suntem impreuna de aporape 10 ani, dar nu stiu zau cand au trecut!
Multumesc frumos de urari si va doresc si voua din tot sufletul meu sa fiti sanatoase si voi si familiile voastre, sa va iubiti mult si sa fiti fericiti si impliniti!
Laly 14+
nicol_conte spune:
....Cat despre kilogramele in timpul sarcinii, cu Alexia m-am ingrasat nici mai mult nici mai putin de 22 kg!!! Noroc ca am avut unde sa le pun, pentru k nu aveam decat 46 kg cand am ramas gravida. Iar dupa ce am nascut-o pe ea si pana acum , mai jos de 55 kg nu am reusit sa ajung! Acum de cand sunt insarcinata cu bb 2 am 57 kg,nu m-am ingrasat deloc(inca) si sper sa nu o fac in acelasi stil ca prima oara, ...ca nu stiu unde ajung...sa fac aproape 80???? nuuuuu......
simt ca sarcina asta e putin diferita de prima si k nu mai sunt chiar asa de pofticioasa..dar asta e abia inceputul..'om vedea ce-o fi pana la capat..
RalucasS spune:
Ne pregtim deja de un nou capitol? Ce bine imi pare ca pot sa va scriu si eu si nu mai trebuie doar sa stau sa citesc ce ati scris...
15+
nicol_conte spune:
..Aaa..am uitat sa va intreb:
cu cat timp inainte trebuie sa-mi fac programare la Dr Iosup (ca am inteles de la voi ca e foarte bun) pt Eco 4d din trimestrul II? Si am inteles tot de la voi k e la CMU, dar am dat cautare pe google si am descoperit mai multe centre CMU in Bucuresti? La care dintre ele e?
Stiu ca ati postat pe forum si un nr de tel unde as putea sa fac o programare, dar nu stiu unde anume sa mai caut in urma..
Asa ca va rog sa ma ajutati si pe mine...
Va multumesc si va
bitza037 spune:
Nicol eu am postat la pagina 18 de la acest capitol, numarul si adresa lui Iosup.EU mi-am facut saptamana trecuta programare pe data de 16 octombrie, desi avea si mai devreme.Dar pentru morfofetala mi-a zis ca la 14 saptamani se face si de aia m-a programat atunci.
IRINA
+11
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
Clabuc spune:
Am auzit ceva de gogosi???
Aoleu, ce-mi faceti voi mie! Trebuie sa citesc paginile anterioare pana gasesc reteta.
Va pup!
Laly 14+
http://community.webshots.com/album/560819757dkYfHC
rox_dox spune:
saru'mana bitza pt nr...
auzi, dar nu mai e la clinica Diagnosis Iosup?
ca auzisem pe cineva ca acolo a fost la el...
si da...cu cat timp inainte tre sa fac programarea ..daca stii..
te pup!
_
13+
Pozele mele!