Mamici de Martie-Aprilie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
underqueen spune:
buna ziua, randunici! am venit franta dupa doar 3 ore...clasele primare ma obosesc mai mult decat alea de liceu...
deci, ma gandeam la meniul zilei de azi. am sarmalute facute de mami meu
si ma gandeam sa fac o salata "orientata" ca n-am mai mancat de mult...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
17+
clauclau spune:
Simo, stai linistita ca sigur le dai jos dupa nastere, nu trebuie decat vointa si stiu ca o ai. Daca stau sa ma gandesc eu am luat cel mai mult dintre voi, mi-e si rusine sa spun...am inceput de la 51-52 si acum am 58, iti dai seama? E foarte mult, la sarcina cu Razva la 62 de kg nasteam si acum sunt doar in 4 luni
. Dar incercsa nu ma gandesc prea mult la asta, stiu ca o sa slabesc dupa nastere caci ma cunosc, stiu ce-mi poate piele
!
CLAU
17+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
bitza037 spune:
Buna dragele mele randunici

Am citit de azi de dimineata de cand am venit la servici, ca ati fost niste ciripitoare harnicute foc

, si de abia acum am putut sa va scriu.
M-am uitat la poze sunteti niste frumoase.
Si eu am fost sambata la o nunta, unde a fost foarte frumos, si am mancat o salata de fructe cu inghetata si frisca excelenta.Si ieri am mancat pastrama la gratar si am baut must

In rest astept eco de saptamana viitoare.Trebuia sa ma duc maine dar am amanat ca trebuia sa plec din Bucuresti si nu am mai plecat.DAr nu-mi pare rau ca poate am noroc sa se vada ceva acolo putzica sau pasarica, ca am 12 saptamani atunci(stiu ca-i devreme dar cine stie ce surprize ne ofera
).
Mami_papatot si pe mine m-ai omorat cu rochia aia cu verde.Bitu' meu este innebunit dupa culoarea asta, cred ca am sa-i fac o surpriza la nunta(cand o vom face, cred ca pe la anul).
Sovi si mie mi s-a parut ca esti extrem de frumoasa, nu numai altor randunici.Cred ca am uitata pe cineva , scuze nu mai stiu pe cine ca sigur am mai vazut ceva poze.
Ela unde pescuiesti tu mama???de prinzi atata peste, ca m-as duce si eu cu bitu sa ne mai relaxam putin si l-as si manca ca eu sunt moarta dupa peste.
Rox dox eu pot sa-ti dau numaurl si adresa lui Iosup, ca pe al lui Hergheliu nu o stiu.
Adresa este> Cabinet FORTIS str. C-tin Sandu Aldea,nr de tel este 0724.46.46.46
IRINA
+11
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
cory3maz spune:
Dragi Randunici,
dupa ce am luat nota si notitze despre postarile voastrea iata replicile:
1. Sovietika mea draga, am inteles care era talcul fazei cu "cazutul din pat"; de obicei sunt matinala, cand am ceva complicat de citit si descalcit;
2. Zozelina...tu esti Randunika cu medalia olimpica la pescuit!
3. Mihutza, NU recomand calduros chiftelutzele cu smantana...e un fel de mancare pentru care iti trebuie STOMAC rezistent! Nu mananc prea des tocmai din acest motiv...au fost o hachitza!
4. Mamipapatot, m-ai castigat de fan inrait al scriiturii tale spumoase, spontane, ludice!!! Mi-a placut textul foarte plastic cu nunta...si o femeie cu spirit asa cum esti tu, e inzestrata si cu farmec si frumusetze, dupa cum au demonstrat-o pozele!
5. Simonette, te astept cu reteta in "cioc"! Poate mesteresc si eu niste gogosele pentru Larisel, in dupa-amiaza asta...de fapt, mesterim impreuna, ca si ei ii place bucatareala!!! Pupi nazdravanului de Luca!!!
6. Clauclau, mi-am zis eu ca numai un motiv serios te putea bloca pe "mute" atata timp!!! Bine ca ti-ai mai revenit! Si tinem pumnii pentru control-bebe de maine, sa fie cu vesti colorate si bune!
7. RalucaS, si pentru tine tinem pumnii pentru reunirea completa a familiei si pentru vesti bune despre bebe!
8. Delphinule, ce sa zic despre ghinioanele cu masina??? Mai bine ii scrii producatorului pe site, niste ganduri de bine, asa ca de "cumparator fericit"! Sau poate o sesizare oficiala catre firma !!!
Si la restul tribului de Randunici, trimitem ganduri bune si pupici!
cory3maz
11+ si mamik de Larisik
simonette spune:
Clau, mie nu mi se pare mult, depinde si ce inaltime ai??? dar chiar la 62 l-ai nascut pe Razvan??? Mi se pare super! Eu am o prietena care a luat doar7 kg in toata sarcina! Dupa nastere era mai slaba decat inainte! Nici assa nu e bine!
Simo,mami de
Luca si
18+ cu 
PozeLuca
BB2
delphin spune:
Am gasit reteta de gogosi a angelicai si pe un alt site, sper sa mearga acesta caci sunt si poze:
Si sa nu ma certati ca v-am facut pofta!
Pofticioasele sa nu se uite la linck ![]()
http://www.reteteculinare.ro/forum/viewtopic.php?t=1637&name=gogosiia_gogoasa_neamule&postdays=0&postorder=asc&start=0
pozici
bb2
burticutza
zozela spune:
Mai..dar galagioase mai sunteti mai!!
Maria-buna ideea cu "orientata"
Nu stiam ce sa prepar-mai ales ca am niste muratuuuri..
Irina in Dunare aruncam batzul!Adica..acolo unde se varsa Jiul in Dunare!![]()
Mai avem cateva locuri..canaluse..dar acolo-i "grosul"!![]()
Daca ai fi mai aproape ti-as da cu mare placere o plasutza de peste proaspat!
Ela..
in 14+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
cory3maz spune:
Delphinashule,
saru'mana de reteta de gogoshi si de trucuri!!!
Chiar mi s-a fixat pe creier, deci in dupa-amiaza asta, trec la aparat si preparat!!!
Da' astept si varianta lui Simonette
...ce facem cu stafidele??? La bagam in aluat? merg simple sau le umplem???
cory3maz
11+ si mamik de Larisik
cory3maz spune:
Dispar vreo cateva ore din peisaj!!!
Am de citit niste regulamente europene, lemnoase si scarboase, pe care tre' sa fac niste subiecte de concurs!!!
Da' va citesc cu maxim interes cam pe la 16.00, inainte sa plec acas!!!
cory3maz
11+ si mamik de Larisik
zozela spune:
Off..gogosele as manca si eu..dar nu m-as apuca sa le faaac!!
Nu stiu de ce-dar cred ca nu mi-ar iesi mare branza..De facut-fac..dar le "confectionez" dn coca de paine cumparata de la brutaria din spatele blocului
Nu-s ele cine stie ce(a se citi-nu ies ca ale bunicii de nicio culoare)dar de pofta merg..
Decat sa dospesc gogosi..mai bine capitole!!![]()
Ela..
in 14+!!
Varsta mogaldetzei
Photos