Mamici de Martie-Aprilie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
rox_dox spune:
multam fetele pt urari...
roxana, cred ca ai dreptate cu instinctul asta de cuibarit...
ca si pe mine m-a apucat...deja intr-o luna vad 2 camere complet altfel...asa le vad eu...asta nu inseamna ca si reusesc.
fetele din bucuresti, intre dr Iosup si dr Herghelegiu pe cine recomandati pt un 4D? ca am primit recomandari pt ei si nu stiu pe cine sa aleg...si spuneti-mi si daca stiti cum stau cu programarile si unde ii pot gasi...eventual un nr de tel daca aveti, ar fi super.
va pup.
_13+
Pozele mele!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zozela/zozela.jpg)
zozela spune:
Sovi esti mortala!!
Pai..hai sa o iau babeste:cica fetitzele ar fi mai grabite decat baieteii,deci-ca sa fie in zodia Pesti-BB ar trebui sa fie fetitza!
Altfel..n-are nicio sansa..baietel-Berbecutz scrie pe el!
Si..n-am oprit nicio coada de peste macar!L-am facut cadou pe tot!!
Mami care papatot vad ca si voi ati avut un superweek-end!
si BB zbantzuit!
Rox!
Ela.. in 14+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
simonette spune:
Buna dimineatza!
Naty, ce pot sa zic? Curat ghinion are sotzul tau! Cum zicea si Cory...poate fi puterea gandurileo negre si urate la adresa lui sau a voastra! Sa speram ca e vb doar de oboseala si neatentie! Mergeti la biserica si o sa fie bine! Sanatate multa sotzului tau...saraca de tine!
Ella, asa e! Timpul trece! Pescaritza mamii...imi faci asa o pofta de a merge la peste Luca e un picutz mai bine dar tot mai tuseste!
Cory, promit sa iti dau reteta dar nu acum ca tocmai trebuie sa merg sa coc aluatul pe care l-am pus dimineatza la dospit! toate randunicile si doresc o zi frumoasa!!!
Simo,mami de Luca si
18+ cu
PozeLuca
BB2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_papatot/mami_papatot.jpg)
mami_papatot spune:
randunici,ma prezentarisesc si eu cu ceva ... imagine ... deocamdata doar de la nuntica, din 2005, dar promit ca mai pun multe multe pozici ... inclusiv cu bluzitza si puloversaul de mamica pe care mi le-a facut cadou sotiorul in week-end ...
pupici!
mami_papatot 11+
clauclau spune:
Neata randunici , am lipsit putin pentru ca am comis-o ca sa zic asa...am racit ingrozitor, abia azi ma simt mai bine. Dar noroc ca a scapat Razva de raceala si a venit la mine, cel mai rau e ca m-a durut capul ingrozitor. Bine ca mai sunt si azi acasa ca sa-mi revin pe deplin.
Si baietii mei au fost sambata la peste si s-au intors victoriosi, au umplut chiuveta de peste...Razva s-a distrat pe cinste, prindea si cate 3 la undita, mi-a povestit o gramada apoi...ce mai, ma bucur ca s-a ditrat asa bine cu tati lui!
Am asa emotii caci maine dimineata merg la doctor si nu mai am rabdare, vreau sa aud repede ca e totul bine cu bebe. Noroc ca programarea e la 8 dimineata si nu o sa stau prea mult stresata. Si sper sa-i aflam si sexul daca nu o sa stea cu fundicul la noi!
Acum o sa merg sa citesc din urma caci ati scris o gramada si mai revin, sper ca sunteti toate bine!
CLAU 16+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_papatot/mami_papatot.jpg)
mami_papatot spune:
hai ca am uitat sa pun link-ul ... iote aici!
mami_papatot 11+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
RalucasS spune:
Dragele mele randunici,
Va salut pe toate si sunt asa de bucuroasa ca pot sa va scriu din nou, pt ca dupa cum am reusit sa va spun, ramasesem fara tastatura la comp. V-am citit zilnic, si nu mai puteam de suparare ca nu pot sa zic si eu nimic.
Acum ce sa va zic, eu am fost dimineata sa imi fac triplu-test, si am fost foarte mandra cand de la receptie mi s-a zis ca nu mai este nevoie sa stau la acea coada infernala care era, si sa ma duc in fata, sa zic ca sunt gravida si sa intru...asa ca am terminta treaba imediat, mi-a luat o eprubeta plina de sange, rezultatul o sa il am abia in 10 zile lucratoare, si apoi ma duc cu el la doctorita, ...de abia astept sa il vad pe bb ce mai face si cat a crescut.
Dupa cum v-am zis eu eram singurica acasa( de fapt doar cu catelul meu Bruno)dar aseara a ajuns maicamea din franta in vizita pt 2 sapt, iar lunea viitoare imi vine si sotul acasa, care e plecat de o luna, asa ca nu mai pot de bucurie. Mai ales ca o sa fie si el acasa si o sa putem merge impreuna la urmatoarea ecografie, pt ca nu l-a vazut pe bb decat in poze.
Iar acum doar 2 randuri despre 2 discutii pe care le-am vazut:
1. pt sovietica, daca nu ma insel - si eu stiu ca asa ducea femeile sarcina odata pe vremuri...dar trebuie sa luam in calcul ca noi nu mai traim acele vremuri, acum poluarea e mult mai mare, noi mancam mancare cu tot felul de E-uri, au aparut tot felul de virusi si de boli care pe vremea aia nu erau si lista poate continua
2. pt naty - pot sa zic ca eu cred ca se fac vraji si farmece, dar cred si mai tare ca D-zeu si credinta in El le poate dezlega, de aceea eu sugerez sa chemi un preot sa va faca o mica slujba de sfintire a casei daca tu crezi ca e ceva necurat, dar sa stii ca sunt deacord si cu faptul ca Duminica trebuie respectata...inainte nu tineam cont si faceam treaba, pana cand intr-o duminica m-am impiedecat si am dat un cap de tocul usii ca am zis ca acolo raman...si de atunci nu mai fac mai nimic duminica, decat daca am vreo urgenta care nu suporta amanre
Fetelor va pup, si va mai scriu, ca deja v-am incarcat cu prea mult15+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zozela/zozela.jpg)
zozela spune:
Luca -expert in calculatoare!!
Moaaamaaa Claaau!!Maine dimineata vei afla ce e bebe!!Suuuper!Normal ca incep:
Mami_papatot esti o frumoasa!M-ai zapacit cu rochita-broderia verde e o nebunie!!Mai..tu cantai acolo-sau ce?!
Ce talente ascunde mamicutza care papatooot!!
Ela.. in 14+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
clauclau spune:
Mami papatot, ce mireasa superba ai fost! Mi-au placut foarte mult pozele!
Si am mai vazut poze de randunici frumoase, Sovi si Cory, sunteti mumoase rau,zau asa!
Si tu Numeioana, pe tine te stiam cat esti de draguta de cand eram la aspirante optimiste. Ce vremuri!
Si Simo este foarte frumoasa, i-am vazut pozele si stiu sigur ce spun!
Ce mai dragelor, aici este un stol de randunici frumoase si nu numai, aveti calitati nenumarate!
Ma bucur ca sunt aici printre voi...
CLAU 17+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
RalucasS spune:
Intr-adevar, toate sunteti foarte frumoase, v-am admirat si eu pozele, dar mami_papatot in pozele de la nunta, semeni cu Alba ca Zapada...si rochia este minunata15+