Buna ziua tuturor si bine v-am gasit.
Am trimis acum doua zile parca (sper sa nu ma insel)o fotografie a lui cel mic pentru Galeria Eroilor facand click pe linkul respectiv. Poate imi spune cineva criteriile de acceptare.
A doua este ca am vrut sa creez un album si m-am trezit cu un mesaj care spune ca contactez administratorul. Insa adresa de e-mail nu am gasit.
Posibil fie sa nu fi cautat eu destoinic, fie sa nu existe.
Multumesc.
Armand
Ca sa trimiti un mesaj administratorului forumului care are nick name-ul "desprecopii" du-te de ex. pe subiectul "De ce natalitatea este scazuta in Romania?" (subiect postat de administratorul forumului) si apasa pe nick name-ul "desprecopii" si apoi ai acolo optiunea de a-i trimite un e-mail.
Il leg. cu prima intrebare nu stiu criteriile, n-am postat nici o poza pe acest forum.
Armand, nu-ti face griji, avand in vedere ca adminii sunt bombardati cu pozute cu cei mai cei puiuti, din toate partile, dureaza pana ajunge eroul saptamanii
cat despre contact : info@desprecopii.com
scrie si sus, la contact
succes
Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva
Armand,eu am trimis poza Annei pe cind avea doua luni ,dar a fost publicata abia acum cind Anna are zece luni.Sint multe poze iar admin le pune cind îi vine rindul.
Rabdare,o sa apara si pozica puiului tau.
Corina si bb Anna
Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)
Noi suntem membre ale DC de mai bine de un an jumate si nu ne-a venit inca rindul la "Galeria Eroilor"... (sau poate ca nu meritam :p) Asa ca... RABDARE!
@+...
Otilia & La Adelita
Multumesc mult Doamnelor! Sarut mainile si o zi buna tuturor in continuare! Iar pentru domni, o strangere de mana sincera.
Armand