emisiunile despre sanatate

emisiunile despre sanatate | Autor: andreea2505

Link direct la acest mesaj

Buna dragele mele si dragii mei, sunt noua pe aici, sper sa ma integrati rapid in aceasta minunata comunitate.
Sunt putin suparata, sunt doar cateva emisiuni televizate care ajuta telespectatorii.
am citit pe forumul televiziunii romantica, sper ca nu va suparati ca am facut reclama urmatorul articol
Vineri, in prima parte a emisiunii, vom vedea povestea unui copil tare necajit. Traieste intr-un sat, pe linga Bucuresti, intr-o camera de chirpici, impreuna cu parintii si cu sora lui.

O camera de chirpici, construita de tatal lui Mihai, o cameruta modesta, dar care straluceste de curatenie, e toata avutia lor. Ca si cand saracia nu ar fi fost de ajuns, Mihai s-a imbolnavit si are nevoie de ajutor, trebuie sa faca de urgenta un RMN, o investigatie care costa mult peste putinta lor, 7 milioane inseamna o avere pentru acesti oameni.

Vineri, la Supravietuitorii, incercam sa-l ajutam pe Mihai, in platoul nostru vine un medic pediatru, vom vedea ce putem face.

In cabinetul de medicina complementara, impreuna cu bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, va vom raspunde la toate intrebarile pe care ni le-ati adresat saptamina aceasta, intrebari legate de tratarea diferitelor afectiuni cu ajutorul bioenergiei si a tratamentelor neconventionale.

Si nu uitati, la ora 18.00, in fiecare zi, ne intilnim pe forumul Romantica !
Sursa: romantica.ro

Dupa cum va spuneam aceasta doamna Irina Reisler face foarte multe, am vazut ca si raspunde telespectatorilor care au o problema medicala pe forum.

ce parere aveti despre acest gen de emisiuni?
credeti ca ar trebui sa fie mai multe?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea2505 spune:

nu stiu daca o stiti pe andreea cucos, este o fetita senzationala, a fost ajutata de irina reisler sa se opereze.
va uitati la acest gen de emisiuni?
eu deja sunt bun prietena cu irina, bine doar de pe forum
nu stiu daca am voie sa dau un link, poate vreti sa cereti un sfat, le discuta in emisiune
http://www.romantica.ro/forum/viewtopic.php?t=1277&postdays=0&postorder=asc&start=195

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu vreau sa le vizionez dar de fiecare data sunt complet dezamagita. Numai prostii se vorbesc, despre cum ne ajuta ei, societatea, ca avem tot felu de avantaje....beneficii si in realitate este numai o minciuna. Numai noi stim cat de greu ii integram, cum mergem la dr., ca nu au medicamente mai multe decat un copil perfect sanatos......si multe altele.
Ca nu avem clinici de tratament, centre de recuperare...ca dam bani peste tot si nu putini si in final nu facem nimic.

Din punctum meu de vedere nu vreau sa aud de aceste emisiuni. Am vrut sa sun in direct si au mereu liniile ocupate. sa le spun eu cum este in realitate, pe teren!!!

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput