***LA REDOUTE (52)***
Raspunsuri - Pagina 21
Jasmine spune:
unde ati disparut toate?
eu am ochit niste prosoape misto pe site si cred ca maine dau o comanda.
vlada spune:
Paturica nu merge comandata, e oferta personalizata din pacate...
Toate tricourile cu maneca lunga luate in ultima comanda, si au fost 6, sunt subtiri, nu cred ca au tricouri mai grosute....
Ce prosoape ? d-alea chiar mi-ar trebui...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
andlina spune:
salut
sunt la prima c-da pe laredoute
am facut c-da in 19.09,am primit de la ei mail de confirmare,iar azi am primit un mail cu urmatorul mesaj:
Votre panier arrive à expiration !
Sauf erreur de notre part, vous avez créé un panier sur laredoute.fr que vous n'avez pas encore validé.
Le délai de celui-ci arrive à expiration, il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.
Alors n'attendez plus !
a mai primit cineva un astfel de mesaj? se face vreo validare dupa ce ei confirma comanda?
multumesc
andreap spune:
Eu una as vrea lenjerie de pat..da' completa,adica cerceaf cu elastic,cearceaf normal,fata de perna,de pilote....cum fac sa le gasesc?ori gasesc de pilota,ori de pat..nu sunt toate la un loc ..cum fac sa le asortez la urma?
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
madau spune:
Eu i-am luat Mirunei helancile alea la set de 3 si sunt grosute. Nu foarte, dar nici subtiri nu pot spune ca sunt. Asa cum trebuie sa fie niste helanci.
Prosoape...mi-e si teama sa mai comand, parca imi aduc ghinion, in comanda anulata dinainte de scandal aveam 3 prosoape...acum in asta din 5 nesosita, la fel

Ma duc sa schimb subiectul
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ad_rianna spune:
am comis-o de data asta si eu. mi-am ccam umplut cosul de cumparaturi si acum nu stiu ce sa fac...sa merg cu el la casa sau nu.
am vazut ca voi aveti experienta si v-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea raspunde ;la cateva intrebari
: pot plati cu un card de la noi? sau pot plati ramburs la posta? ca franceza me e de la "varza" in jos si nu prea pricep mare lucru 
platesc inainte? si daca da exista sansa sa raman si fara bani si fara produse ?
merita sa fac cumparaturile dpdv al calitatii? sau cum am norocul?
multumesc mult
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by andlina
salut
am facut c-da in 19.09,am primit de la ei mail de confirmare,iar azi am primit un mail cu urmatorul mesaj:
Sauf erreur de notre part, vous avez créé un panier sur laredoute.fr que vous n'avez pas encore validé.
Le délai de celui-ci arrive à expiration, il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.
Alors n'attendez plus !
a mai primit cineva un astfel de mesaj? se face vreo validare dupa ce ei confirma comanda?
multumesc
Hello !
Bag un "quote" la mesajul Madalinei, pen'ca trecand pe la moderatori se pierde ceva timp pe drum !
Chiar, a mai patit cineva asa ceva? Si eu am primit mesajul asta dar nu l-am bagat in seama ...

Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
am comis-o de data asta si eu. mi-am ccam umplut cosul de cumparaturi si acum nu stiu ce sa fac...sa merg cu el la casa sau nu.
am vazut ca voi aveti experienta si v-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea raspunde ;la cateva intrebari
: pot plati cu un card de la noi? sau pot plati ramburs la posta? ca franceza me e de la "varza" in jos si nu prea pricep mare lucru
platesc inainte? si daca da exista sansa sa raman si fara bani si fara produse ?
merita sa fac cumparaturile dpdv al calitatii? sau cum am norocul?
multumesc mult
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
poti plati cun un card Mastercard sau Visa in lei sau euro care merge pt plati pe net
plata o faci in momentul cand dai comanda,n-ai cum sa platesti ramburs la posta
exista o probabilitate (destul de mica) sa nu ajunga la tine coletul,caz in care da,pierzi banii.Asta pt ca LaRedoute cred ca nu mai trimite cecuri de despagubire pt coletele pierdure pe drum
calitatea produselor este in general OK.Nu e ceva nemaipomenit,mai sunt si porcarii din cand in cand,dar majoritatea sunt OK,mai ales hainele pt copii,ca banuiesc ca astea te intereseaza
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by andlina
salut
Alors n'attendez plus !
multumesc
daca ai facut comanda pe 19.09 si ai primit mailul de confirmare inseamna ca e totul OK cu acea comanda,acum nu-ti ramane decat sa astepti coletul.
Mesajul pe care l-ai primit e unul care isi propune sa te faca sa mai dai o comanda.Probabil ai pus niste produse in cos si ei te zoresc aiurea sa finalizezi comanda.Poti sa ignori pur si simplu mesajul ala.