***LA REDOUTE (52)***
Raspunsuri - Pagina 20
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by vl-ad
'Neata!
Stiu ca una dintre fete (imi cer scuze , nu imi mai aduc aminte care) a luat tricoul acesta
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6030025&SizeCode=00102&Quantity=1&PersText=&ItemId=9&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
As vrea sa o intreb cum este materialul?Dinacela de tricou sau este putin mai grosut?
si pe mine m-ar interesa niste tricouri mai groase,cu maneca lunga.Am impresia ca astia la LR au numai tricouri subtirele,asa ca va trebui sa cumpar de la noi din magazine.Si sigur n-o sa-mi placa ce preturi o sa vad!
andreap spune:
salutare!
am fost aseara la posat,sa vad ce am pe hartia aia..fetelor,va jur ca 1 ora am stat pana au gasit.mi-au spus ca e scrisoare externa,ma si gandeam ca lR s-a speriat si mi-a trimis in 4 zile comanda
...nu stiau unde sa mai caute.Plus cearta ca de ce adresa din buletin e una si de livrare alta.Am tras o cearta de zile mari cu ele;ce treaba au ele unde vreau sa mi se livreze,atata timp cat numele corespunde?Daca eu muncesc de la 8 dim la 8 seara si vreau livrare la un Of.postal langa birou?niste cretini!Pana la urma au gasit ce era,amaratele de confirmari de la plicurile cu cec-urile.daca stiam
eu am 4 comenzi pe drum...2 ale mele si 2 ptr.Aissa,pe numele meu.dupa ce vad ca vin cu bine..mai comandam.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
acina spune:
quote:
Originally posted by acina
Neata fetele,
A primit cineva colete din 14?
Anca mami de Buburuz Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
Eu insist ca poate imi rapunde cineva pana la urma...
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
ionela-roxana spune:
Dupa o lunga absenta de la scris dar prezenta zilnic la citit revin si eu .
Acum 2 zile am trimis plic cu o comanda printata si cecul.Cam cand ar trebuii sa aud ceva vesti de la ei ?
I-mi place si mie mult paturica NEMO ...care sunt conditiile acestei oferte ?Eu nu reusesc sa deslusesc misterul.
Mercic.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by ionela-roxana
I-mi place si mie mult paturica NEMO ...care sunt conditiile acestei oferte ?Eu nu reusesc sa deslusesc misterul.
Mercic.
Roxi - "Dragos Andrei " 11.sept. 2006 si"Rares Stelian" 9. april.2002
si mie imi place dar din cate stiu eu codul pt paturica Nemo este 30090 si cand incerci sa-l folosesti iti da mesaj ca acest cod nu poate fi folosit pe internet.
andreap spune:
Ionela,eu am trimis cu confirmare de primire,cam 7 zile a durat pana au primit.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
andlina spune:
salut
sunt la prima comanda pe laredoute.am facut c-da in 19.09, am primit mail de confirmare a comenzii de la ei,iar azi am primit un mail cu urmatorul text:
Votre panier arrive à expiration !
Sauf erreur de notre part, vous avez créé un panier sur laredoute.fr que vous n'avez pas encore validé.
Le délai de celui-ci arrive à expiration, il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.
Alors n'attendez plus !
ati mai primit un astfel de mesaj?stie cineva despre ce fel de validare este vorba?
multumesc

"Rares Stelian" 9. april.2002