Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lala felicitari pt printisor!!!!

----------------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

33+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Wow BB, ce de-a lucrusoare ai!!! E la Jasmina n-am avut nimic pe roz, decat ce a primit :-))

Pampersii nu conteaza neaparat marca, doar sa tina bine! Sunt marci care nu sunt asa bune... unele numai la anumiti copii, altele in general! Dar sa nu ma intrebi sa-ti spun, ca nu cred ca sunt (in afara de pampers) la fel. Happy de ex. de la ce magazin iei?

Azi noapte m-am enervat, ca am avut si eu arsuri... pana la urma mi-am pus si perna de alaptat de jur imprejur si am dormit cu capul mai sus, si au trecut. Am vrut sa iau si un Rennie, dar asta ar fi insemnat sa ma dau jos din pat, sa-mi pun ochelarii pe nas, sa ma duc... eh, lenea, bat-o vina!

Adina 26+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna fetele,vai daca ati sti ca e ocupata am fost zilele astea...si cate sau intamplat...,in primul rand vreau sa va spun ca am vandut casa azi ..de la Medias,asa ca sunt super fericita ca nu va trebui sa fac doua camere ptr Angelina...,acum voi ramane la Bucuresti...,bine ca sa rezolvat...,sotul a zis ca vrea sa isi petreaca mai mult timp cu noi decat tot timpul pe drumuri,asa ca va pune un manager in Medias si asa nu va trebui sa mai mearga la Medias va ramane cu fetele la Bucuresti,super!!!
Deci mai am doar ziua de maine ,cand voi mai sta in casa asta,sunt asa emotionata ,ca avem casa asta de 5 ani..,dar sincer nu imi pare rau ca la Medias e c-am multa plictiseala,iar ce tine de spitale,c-am lasa de dorit,in rest lumea e de treaba,nu am ce zice!!
Acum sunt tare emotionata ,ca trebuie sa-i fac camera definitiva la Bucuresti,abia astept sa ma apuc!! Mai sunt cateva zile si pana la BABYEXPO!!

32+ Angelina
AMR 8 saptamani!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

adina, nu am inteles ce ai vrut sa spui.....ai zis ca pampers e cel mai bun??
la mine aproape toate lucrusoarele suynt roz!! doar lenjeria de pat+ pilota e galbena cu ursuleti, ca am fost cu o prietena care e inebunita dupa galben/verde si m-a convins sa renunt la roz!!!!

eu as vrea sa sterilizez un biberon ca sa il pun in bagajul pt spital, dar cum se face?????

----------------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

33+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Mergi la inceput

Nu stiu cand voi resusi sa citesc tot ce ati scris ,cat am lipsit eu...

32+ Angelina
AMR 8 saptamani!

Mergi la inceput

apropo ,mai fetelor nu stiu care-i treaba dar si mie mi sa mai lasat burta,oare ca m-am agitat eu c-am mult zilele astea?! Abia astept sa ajung duminica la Bucuresti...,ca sa stau linistia,ca sunt la 10 min. de spital,in caz de ceva!! Dra c-am repede mi-a cazut burtica,offf!!

32+ Angelina
AMR 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

loub_erika felicitari ptr. vanzarea casei si spor la aranjatul camerei !!!
am reusit si eu sa citesc totul din urma ... uffff....ce mult ati scris fetelor, nu gluma... sunteti un foarte comunicativ.....imi placeeee

Simona 30+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ERIKA felicitari pentru casa!!!..cat despre burtica daca reusesti sa citesti din urma....M-AM VAIETAT SI M-AM SPERIAT ca toata lumea mi-a spus ieri ca mi s-a lasat burtica..si mama marea cunoscatoare mi-a zis ca ea nu-mi da mai mult de o saptamana..si m-au apucat toti dracii ca Emel e in concediu pana pe 8 oct....si ma rog la Doamne Doamne sa mai stea George in burtica...dar sa sti ca totusi am gasit o carte in care spune ca in ultimele sapt burtica se lasa

ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB YASMI..eu stiu ca se fierbe daca nu ai sterilizator..asa parca mi-a zis mama ca pe timpul ei ..adica cand eram eu bebelus le fierbea

ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by loub_erika

apropo ,mai fetelor nu stiu care-i treaba dar si mie mi sa mai lasat burta,oare ca m-am agitat eu c-am mult zilele astea?! Abia astept sa ajung duminica la Bucuresti...,ca sa stau linistia,ca sunt la 10 min. de spital,in caz de ceva!! Dra c-am repede mi-a cazut burtica,offf!!

32+ Angelina
AMR 8 saptamani!

loub_erika eu tocmai am vb. cu sora mea ptr. ca si eu am observat ca de vreo 2 zile am burta foarte joasa, dar ea mi-a explicat ca ptr. a vedea daca nu mai e mult pana la faimoasa intalnire trebuie sa fie un gol cat pumnul de mare de la sani in jos... pai la mine e umflata burta, parca m-a umflat cineva cu pompa... sunt destul de

Simona 30+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput