Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ancadragomanquote:
Originally posted by bb_yasmi
eu de cateva sapt beau, nu ma mai pot abtine!!! asta este!!
iti dai seama ce bine pica dupa sarmale un cola rece???
----------------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
33+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!
Rautate ce esti...o sa beau 2 na
anca 33+
Maria
poze
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!
eu am o sticla de 2.5 l, nah!!!! dar tre sa ma tine 4-5 zile asta ne-a fost intelegerea cu tati!! nu mai mult de 0.5 pe zi.,....
----------------------------------------------------------------------------------
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!
adinag spune:
Pussi, asa e, nu stiu cum e in Romania. Sincer nici nu stiu ce vrei sa spui cu
quote:. Adica cine o ducea, unde? Nu este rooming-in? Fetita mea a fost mereu la mine.
cand o duceau la alaptat era tot timpul satula..
Sa stii ca si eu dupa nastere am avut anestezie totala (nu vroia sa iasa placenta; dupa ce m-au bagat in anestezie ca o minune, a iesit, deci n-au mai facut curettage). Eu am cerut insa sa mi-o dea imediat dupa nastere, inca nu stiam ca va interveni problema asta. Si am pus-o la san. Iar dupa ce m-am trezit (cred ca au fost vreo 2 ore, nu stiu), tot n-am avut voie s-o alaptez, abia in ziua urmatoare. Dar intre timp nu i s-a dat nimic fetitei, dar sigur e altceva. Ea s-a nascut cu vreo 3,8 kg, fetele tale vor veni mai repede, sigur mai usoare, deci e cu totul alta situatie. Eu am vorbit de o situatie "normala", bb sanatos etc.
Laptele (nu colostru) vine la 2-3 zile dupa nastere. Exista exceptii in ambele directii, desigur...
Si Lala, si mie mi se pare extrem ce ti s-a intamplat la prima nastere. Sa slabeasca 500g de pe o zi pe alta, e mult! Si fara pampers uzi in 24h, ce sa zic... personal incompetent si fara inima!
Adina 26+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
bb_yasmi spune:
adina, pussi se referea la asistente (ca aduceau coplilu). la noi nu intotdeauna iti lasa copilul cu tine in salon. cel putin la cezariana sigur nu il lasa. si eu am auzit multe cazuri in care asistentele le dadeau lapte praf (ca sa nu mai planga de ex) si cand aducea bebelu la mami la supt el era satul deja!!!
-------------------------------------------------------------------------
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!
adinag spune:
Da, aici rooming-in este se poate spune standard. Sunt spitale care chiar exagereaza, adica nici nu prea vor sa ia copilul, doar scurt, dar nu peste noapte.
Dar eu zic ca e bine, ca acasa tot noi trebuie sa stim ce si cum cu bb, nu?
Anca, petrecere placuta si asteptam poze! Eu n-am mai fost de 10 ani in Romania la o nunta, iar in Austria de atunci am fost numai la una singura (plus doua cununii civile). Aici nu se prea casatoreste lumea (eu inclusiv ). Mie insa tare imi mai plac nuntile romanesti! (sa merg la ele, ma refer...)
Si tocmai am baut si eu cola... dar numai vreo 100 ml, deci mai am voie azi!
Adina 26+
PS: imi dati voie sa-mi schimb azi semnatura? Maine ar fi ziua de schimb, de fapt...
bb_yasmi spune:
adina nu exista comparatie intre sistemul sanitar de acolo si cel de aici!!! la noi e oribil!!!!! si nici nu exista alte optiuni gen clinici particulare, ma refer la Timisoara!!!
hai schimba semnatura, ca si eu o "fac" maine......
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
unde sunteti fetelor??????
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!
pussi spune:
BB mersi frumos! Imi place tot mai ales lenjeria .. o trimit pe mama mea! Si eu am baut azi o doza de cola!
adina e asa cum zice Bb! adica fara rooming-in! eu o sa fac si cezariana cu anestezie totala...probabil in ziua nasterii cu interventi o sa-mi aduca cine fetele la pat sa le vad si eu!
anca distractie placuta
PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Roxxy80 spune:
Azi sunt tare lenesa si plictisita. Am dormit destul de mult. Am fost si la cumparaturi. I-am luat lui asta mic un fas gros, niste body-uri si pantalonasi. Pentru mine am cumparat 2 camasi de noapte. Am inceput deja sa-mi pregatesc bagajul pt spital. Sunt atatea de luat....Daca o sa-mi treaca lenea, o sa fac cateva poze cu ce i-am luat lui Matei. Imi sunt tare dragi hainutele lui.
Roxxy 29+Rares Matei
adinag spune:
Am fost sa pregatesc ceva de papica pentru musafirii care vin azi, si mai am de facut. Cred ca toata ziua am un fel de contractii. Dar stiu ca deja e normal, nu-mi fac probleme...
Si voi schimba si semnatura!
Adina 27+
bb_yasmi spune:
adina, la cat mai multe sapt!! cel putin pana la 37!!!!
roxxy sa le poarte Matei sanatos!!
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!