Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

...pe mine m-a tras curentul rau..sunt varza..cred ca am facut un abces la un dinte ca am o galma dureroasa pe gingie....ce as putea sa iau??...am intrebat la mamici mai avansate daca pot sa iau ampicilina ...sau vreun remediu natural caci tare mi-e frica ca infectia sa nu ajunga in sange sau sa-l afecteze pe bebe..si asa sunt varza ca toata lumea care imi vede burtica imi spune ca trebuie sa nasc..sunt varza..nu mai suport

ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Hello, fetele!
Noi ne-am trezit de dimineatza si am terminat cu zugravitul! Acum asteptam sa se uste sa vedem daca mai trebuie facut ceva, si ca sa putem face corecturile. Merg sa ma intind putin ca sunt rupta de oboseala, apoi sa vad daca pot sa fac putina curatenie, ca zboara casa si pana luni e mult de asteptat.
va pupicesc

Laura 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by adinag

Buna dimineata,

BB, pai asa este la toata lumea, diferenta la greutate intre seara si dimineata. De aia se ia greutatea numai dimineata, pe nemancate.

Va pup

Adina 26+ (maine 27!! iuhuuu!!)

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

diferenta de 2 kg?????

----------------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

33+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Mergi la inceput

pussi, poti sa te uiti acuma la poze!!!
noi iesim sa ne cumparam clatite si gogoshi, si,.......un cola.....
revenim!!!

----------------------------------------------------------------------------------

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Roxana, in primul rand nu te mai lua dupa toata lumea care iti spune ca nasti. Tu ai avut o sarcina normala, fara probleme, cu un bebe dezvoltat normal si care nu are de ce sa iasa inainte de vreme. Nu-ti pierde optimismul pe ultima suta de metri. Starea ta psihica afecteaza bebeul. Ai incredere in Dumnezeu si o sa vezi ca nasti dupa 38 de saptamani.
In ceea ce priveste antibioticul, eu nu as lua nimic fara sa ma consult cu doctorul, insa stiu ca, din pacate, al tau este in concediu. As dori sa-ti pot da un sfat competent, insa din pacate nu stiu. Incearca sa vorbesti cu mediul de familie.

quote:
Originally posted by RGE

...pe mine m-a tras curentul rau..sunt varza..cred ca am facut un abces la un dinte ca am o galma dureroasa pe gingie....ce as putea sa iau??...am intrebat la mamici mai avansate daca pot sa iau ampicilina ...sau vreun remediu natural caci tare mi-e frica ca infectia sa nu ajunga in sange sau sa-l afecteze pe bebe..si asa sunt varza ca toata lumea care imi vede burtica imi spune ca trebuie sa nasc..sunt varza..nu mai suport

ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Roxxy 29+Rares Matei

Mergi la inceput

roxana, sa stii ca roxxy are mare dreptate!! ti-am spus ca si mie toata lumea care imi vede burta ma intreaba daca tre sa nasc acuma??? si cand le spun, nu ca mai am o luna raman...
nu te pune sa iei antibiotice fara recomandarea dr!!!

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Salutare burtici!

Noi azi am cam lenevit si doar acuma am intrat sa vad ce faceti, pana nu vine tati sa ne ia la goana de la calc.

Roxana si eu zic la fel sa vb cu un medic, oricare, sa nu iei antibiotic de capul tau.

erika felicitari pt vanzarea casei si pt faptul ca v-ati hotarat sa nu stati tot timpul pe drumuri. Inseamna ca ne vom vedea in parc cu bebelinele la plimbare, dc gasesc eu cumva o solutie sa ajung in partea aceea a parcului (din cauza la calea ferata). Spor la decorat camera Angelinei. Si eu abia astept babyExpo saptamana viitoare, ma mananca talpile rau de tot sa merg sa cumpar tot ce mai am nevoie.

Fetele, ca intrebati de Cami, parca zicea ca sapt asta e in concediu ca incepe Sebi gradinita si poate totusi de acasa nu a putut sa intre, dar si pe mine ma ingrijoreaza. CAAAAMIIIIIIIIIIIII da un semn!

Eu aseara a tb sa iau un no-spa, pe orice parte stateam , incousiv pe spate, ma durea burtica jos ca la ciclu si m-am speriat f tare. Sper sa nu se mai repete.........ca nu am termin cumparaturile...

Va pup.

Anca 34+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Buna dimineata , mercic de cafea Stefania !

BB de ieri tot vroiam sa iti spun ceva si tot uitam , deh neuronul saracutul ....
In loc de biberon sterilizat pentru spital mai bine iti iei o folie cu seringi de 5-10 ml si cateva recipiente sterile de la farmacie!! E mult mai bine pentru bebe sa nu stie ce e ala biberon in primele zile si oricum vei vedea ca nu mananca mai mult de 10 ml la o masa ( completare).
Asa incat pentru urgente in cazul in care colostrul nu il satura mai bine o seringa cu laptic, preparat cu apa plata intr-un recipient steril. ( stii recipientele alea in folie de plastic pe care le poti folosi la urocultura ? Acelea sunt sterile si de ele vorbesc )

Eu asa voi proceda, plus ca imi voi lua in spital si mameloanele de silicon + un recipient cu solutie de sterilizat ( mic, cat un borcan ).

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Lala, si seringile vor fi folosite pentru a hrani bebe cu laptele praf? eu sunt la prima sarcina, adepta alaptarii, dar vreau sa stiu ce solutii am pana se instaleaza ca lumea lactatia si pana invat sa imi alaptez cu succes bebele

Lavinia 32+ Carisa Adalia

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele
Am intrat si eu putin ca incepem sa ne pregatim de nunta

anca 33+

Maria
poze

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Lavinia da, seringile sunt pentru a administra lapte praf sau lapte matern muls.Evident ca vorbesc de seringi fara ac.
In spital asistentele folosesc seringi sau lingurite, nu biberoane.
Adica in spitalele care sunt pro alaptare ca in altele ....

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput