Aspirante optimiste > 20 (164)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

ana, eu nu am ce testa luna asta.
Deci 6 zile pana la CM.

Lili, mamica in devenire

http://tt.lilypie.com/EyK2p3.png
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
http://lilypie.com/pic/070903/oxyX.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

salut iubitelor! ce faceti?
kimmi -uti speciali pt tine!
anaxeno, arde, maria imi dati si mie oleaca de cafea? sau nu?
BABYYYYYYYYYY UNDE ESTI??????? CE FACI????? TREBUIA SA TE PREZINTI CU UN TEST LA RAPORT!!!

ioana
poze samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Anaxena de ce de abia in noiembrie ca sa iasa bb de iulie-august? Daca faci prin octombrie iese in iulie, eu ar trebui sa prestez la sf lu oct si daca ar fi bb ar veni la sf lu iulie, inceputul lui august. Ia hai sa tragem tare amadoua (dar nu una cu alta ca nu iese nimic) Da de ce sotul tau sta pe tusha? Mai rar auzi barbati sa nu se dea in vant dupa Mai ales cu o papushik ca tine. Nu mi-ai raspuns cu salonul. Esti si stilist?
Maryb da, mi-a facut hemoleucograma completa si in cadrul ei scria de eozinofile marite iar restul in limite normale. De fapt si limfocitele deapaseau putin dar nu cat sa puna probleme.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

tu cafea???nu ai voie!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna. Am trecut sa va salut, sa va urez multe multe teste pozitive si sa va mai dau ceva vesti despre mine.

Mai intai vreau sa le felicit pe noile gravidutze. Ioana, parca pe tine te-am mai felicitat, dra niciodata nu-i rau sa vina o urare in plus. Asadar sarcina usoar si bebe sanatos! Fecian,] felicitari multe si tie si aceeasi urare din inima!!!
Felicitari si urari de sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi si pentru Analisa si Bily, desi nu ne stim asa bine precum le stiu pe Ioana si Fecian.

Eu am am implinit joia asta 13 sapt. De ceva vreme am inceput sa ma simt din ce in ce mai bine, am scapat si de rau si de greatza si de contractii.
Analizele medicale mi-au evidentiat urmatoarele problemutze:

- am Rh negativ iar sotul il are pozitiv; cica la priam sarcina de obicei nu e problema si oricum se fac dozari de anticorpi si imunizari; asa ca ma las pe mana doctoritei mele
- am streptococ B (in cultura din secretia vaginala) - cica nu e perisculos pt sarcina, dar poate fi f periculos la nasterea vaginala; din fericire se trateaza cu antibiotice.

In rest sunt foarte optimista si fericita fiindca joi am fost la eco, la dr. Iosup (care mi-a placut enooorm) si mi-a spus ca bebe e o fetitza sanatoasa cu toate cele necesare de "pozitie, dimensiuni si aspect normale" (asta e rezumatul facut de mine, ca mi-a dat vreo 6 foi A4 cu rezultatele si cu div grafice).

Sanii mei continua sa fie un mister... Si sotul se mira ca nu au crescut... De durut nu m-au durut si nu ma dor deloc... Doar areola mamara marit si s-a inchis putzin la culoare si atat. Oare se pun si ei pe treaba pana nasc? Ca avem treaba importanta...avem de hranit o bebelina care a iesit la masuratori mai mare cu 3 zile..

Eco e fff fain, am inregistrarea pe CD si nu ma mai satur privind-o cum se zbenguie si da din munutze de zici ca aplauda..., se ridica in cap si picioare cu popoul in sus, se ghe3mu3ieste (am pus cifre ca altfel intzelege o prostie si imi scrie automat "ia o pauza"), duce piciorul la nas...
O sa ma duc sa pun filmuletzul si in album pt cine doreste sa-l vada. Sper sa-mi iasa.

Elara
13+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ce frumos Elara Sa fiti sanatoase amandoua. Ai burtik?

album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Elara, ce ma bucur pt ca esti bine si bb-lina ta e sanatoasa...Si eu imi doresc o fetita si sper sa imi ajute bunul Dumnezeu sa ma bucur de ea!fetele!

Ioana, tu ce faci mama? Cum te mai simti???
Maryb la fata dulce!

Termin si eu de calcat lenjeria si ma alatur voua!

Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Multumesc, Bujo.
Nu prea am burtica...E micutza. Cine nu stie, nu prea isi da seama. Depinde ce port. Dar totusi dac aimi iau ceva mulat (acasa, de ex)se vede binnisor.

Edit: Maria , multumesc frumos. Doamne Ajuta cat mai curand. O sa ia si tu fetitza ta, ai sa vezi.

Elara
13+
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Edit: m-am laudat degeaba cu albumul, ca e prea mare si nu l-a luat.

Imi pare rau.

Elara
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by bujo

Anaxena de ce de abia in noiembrie ca sa iasa bb de iulie-august? Daca faci prin octombrie iese in iulie, eu ar trebui sa prestez la sf lu oct si daca ar fi bb ar veni la sf lu iulie, inceputul lui august. Ia hai sa tragem tare amadoua (dar nu una cu alta ca nu iese nimic) Da de ce sotul tau sta pe tusha? Mai rar auzi barbati sa nu se dea in vant dupa Mai ales cu o papushik ca tine. Nu mi-ai raspuns cu salonul. Esti si stilist?
Maryb da, mi-a facut hemoleucograma completa si in cadrul ei scria de eozinofile marite iar restul in limite normale. De fapt si limfocitele deapaseau putin dar nu cat sa puna probleme.

album de nunta

pai eu ovulez la sf lunii si dc il fac in oct s-ar putea sa iasa rac si nu vreau!!
iar sotu a fost plecat si nici nu se da in vant dupa fufu..asha e el,nu am eu nicio vina..problema e ca eu sunt mai focoasa si ma cam rog de el ..dar si cand se intampla..eee

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput