Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by madaluta

am fost la dr...ne bate inimioare avem 6 sapt si 3 zile...suntem unul singur si putem duce sarcina la capat( doamne ajuta)...Bineinteles riscurile exista k la fiecare sarcina, dar nu sunt mai mari pt k deja la nastere va fi 1,5 ani de la cezarina si nu vor mai fi probleme( sper)...
Mie mi-a dat sa fac perfuzii( k sa nu ma interneze)si acum astept sa vina o doamna sa mi-o bage pe prima... Nu-mi plac deloc ,dar n-am mancat absolut nimic de 5 zile si nu se mai putea altfel...
va pup si va doresc sanatate voua si babailor vostri

Madalina 6+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

offf ce greu...,dar ce mai conteaza citeva greturi..,cind esti o mamica atit de fericita?!?,lasa ca trec si ai sa vezi ce bine te vei simti in citeva zile...si daca n-o fi asa...,sa nu-mi mai zici pe nume...,sa ma strigi cu "alo,tanti..."
am vazut pozele din concediu...,mai dar voi sinteti superbi,aratati ca un cuplu proaspat casatorit...,radiati de fericire...,foarte frumoase locurile ,foarte frumosi voi doi...
da' pe bebe acolo l-ati conceput?...,ca pare locul ideal...,liniste,frumos...,relaxare...,fericire si dragoste curgind siroaie...din butoaie...,na ce plastica am fost...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

aa, inca ceva..dayanara ..esti frumoasa rau rau, mami..o frumusete exotica..scuze de intrebarea indiscreta, dar ce sange porti in vene pe langa cel de romanca..pun pariu ca de undeva din asia..

eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Fatima-intrebare de stupid mama cum puneti dovlecelul pe iarna pur si simplu il congelati asa
ce altceva mai congelati pt iarna pt bb-ii sa ma apuc si eu de treaba

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Acum am vazut si eu pozele cu dayanara ce frumoasa esti ce taliuta ai sigur tu ai nascut? si Ivan e un scump

luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

bambo, noi (adica bunicile) l-am taiat bucatele si l-am oparit..daca nu-l oparesti putin, o sa ramana tare dupa fiert..eu o sa mai pun rosii (decojite, taiate cuburi mari si puse la caserole - sunt excelente), ardei (si verde si capia - fideluta, congelat ca atare si intreg, pentru umplut) si poate conopida , ca-i place maimutzicii,(la fel, putin oparita)..am mai pus verdeata, stevie si loboda. cam atat - restul se mai gasesc si in magazine, desi nu sunt la fel ca cele puse de noi.

eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Fatima-mama ce gospodine sunteti o sa-mi pun si eu asa

ce de treaba a avut si Eva azi,au inceput cu nazbatiile

luna 11

Mergi la inceput

kikineata,Danita,
sper din suflet sa se faca bine copilasi,sa nu mai sufere mititeii si voi sa fiti mai bine cu moralul...,nu ezitati sa va plingeti...,haideti la o cura de optimism...,incepem cu multeeeee puuupaceli atit pentru voi ,cit si pentru bebei...
Fatima,
sanatate sotului tau...,pina la urma,daca tot nu vrea sa mearga la dr...,cheama dr la el...,sa-l vedem pe unde-si scoate camasa atunci...
esti norocoasa ca ai doua mame care te ajuta...,felicitari...,mai rar...,bine ca ai pe cine te baza in cazuri de astea...
Donia,
sprijin,ca sprijin...,dar eu tot vreau sa aflu secretul minunatiei...,asa ca nu scapi...
Danutz,
ne-ai fentat si azi...,las' ca vezi tu ce-o sa-ti facem cind te-om prinde...,vezi tu...
Yagmur,
cele mai bune valize sint cele "samso...",chestii,trestii...,daca ma intelegi...,vorbim codifique...,ca sa nu se ingramadeasca toate sa ia...si tu sa nu mai apuci nimic...,nteles'?
Laura,
si eu stiu ca-s ffff periculoase convulsiile...,chiar eu am trecut prin asta,initial am fost nascuta cu forceps-ul ,apoi convulsiile la citeva luni si au urmat seturi de analize ani la rind...,pentru ca nu cumva sa fi ramas cu ceva...,nici de la nastere nici de la convulsii si uite ca inca n-au descoperit nimic...,sper sa-i pot pacali in continuare...
Bebinuta,
nu stiu ce sa zic de spray-ul de nas...,chiar nu am folosit...,imi pare rau...
Roxanica,
frumos ai scris mamico...,foarte frumos...,se vede ca ai avut o zi fantastica si ca David este bine...,felicitari...

ce inseamna sa n-am sot in week-end...,stau calare pe calc..,ca in orice alta zi...,dar voi...,minunatelor...si fericitelor...,stati calare pe sot...,ce va pasa...

Mergi la inceput

si eu si eu calare pe PC sotul e la munca,Antonia doarme

luna 11

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bamboletta

si eu si eu calare pe PC sotul e la munca,Antonia doarme

luna 11

da miine?...tot calare pe pc?...,vezi?...te-am luat...,sic!

Mergi la inceput

pfuiiii,Adeju danseaza pe toace la ora asta cu sarmalele furate in poseta...,abia astept sa ne arate poze...,o fi bine?...,unii stau acasa plictisiti si alti se distreaza...,mai o sarma,mai o perinita...si-apoi darul......,las ca-i mai bine acasa

Mergi la inceput