Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Sa va povestesc ceva despre noi:
Azi a fost o zi superba, ne-am plimbat toata ziua, in trei, asa-mi venea sa zambesc mereu, mereu...I-am cumparat lui David bicicleta din aceea cu maner in spate, s-o impinga mama sau tata sau bunicii. Si atat de tare s-a bucurat, sarea pur si simplu pe sacunelul ala. Si desi m-am gandit ca e prea devreme, sta fff bine in ea si-i place tare mult. Plangea daca intentionam sa-l luam de acolo, a si adomrit in ea, in parc, uitandu-se la o fantana arteziana, a fost senzatia parcului, toata lumea zambea vazandu-l. Si e atat de frumoooooos....De fapt stiti voi, cam atat de frumos cum sunt si micutzii vostri!
Cand eram insarcinata si vedeam mamici plimbandu-si copiii in biciclete de genu' asta, ma gandeam : "Doamneeeeeee, cand va fi si copilul meu atat de maricel sa-l plimb si eu asa??? Si oare o sa pot indura atata fericire, cat de mandra oi fi eu plimbandu-l in bicicleta aia cu umbrela??" mi se parea culmea fericirii...Si uite ca azi mi s-a implinit visul.
Niciodata nu mi-am imaginat ca o sa am un copil atat de perfect, stiu ca adjectivul asta nu are grad superlativ, dar cum n-am gasit alt cuvant , nici lupu nu mai e printre noi....l-am folosit.
Ma iubeste neconditionat, isi infasoara mainile in jurul gatului si ma strange tare tare, iar daca incerc sa ma desprind din stransoare, de ex, sa-l asez in patuz, cand adoarme, ma cuprinde mai tare si mai strans, si cu si mai mult drag, Si-mi rade de fiecare data cand ma vede, si-mi face mereu cucu-bau, lasandu-si caputul intr-o parte, si il imbrac frumos si-i sta tare tare bine imbujorat si zambitor si...ce mai, e CEL MAI PERFECT!!
voi cunoasteti foarte bine senzatia asta, pentru ca si voi ati putea sa-mi spuneti exact aceleasi lucruri despre puii vostri!
Doamne ajuta-i sa creasca sanatosi, frumosi si mereu zambitori!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

am fost la dr...ne bate inimioare avem 6 sapt si 3 zile...suntem unul singur si putem duce sarcina la capat( doamne ajuta)...Bineinteles riscurile exista k la fiecare sarcina, dar nu sunt mai mari pt k deja la nastere va fi 1,5 ani de la cezarina si nu vor mai fi probleme( sper)...
Mie mi-a dat sa fac perfuzii( k sa nu ma interneze)si acum astept sa vina o doamna sa mi-o bage pe prima... Nu-mi plac deloc ,dar n-am mancat absolut nimic de 5 zile si nu se mai putea altfel...
va pup si va doresc sanatate voua si babailor vostri

Madalina 6+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by madaluta

am fost la dr...ne bate inimioare avem 6 sapt si 3 zile...suntem unul singur si putem duce sarcina la capat( doamne ajuta)...Bineinteles riscurile exista k la fiecare sarcina, dar nu sunt mai mari pt k deja la nastere va fi 1,5 ani de la cezarina si nu vor mai fi probleme( sper)...
Mie mi-a dat sa fac perfuzii( k sa nu ma interneze)si acum astept sa vina o doamna sa mi-o bage pe prima... Nu-mi plac deloc ,dar n-am mancat absolut nimic de 5 zile si nu se mai putea altfel...
va pup si va doresc sanatate voua si babailor vostri

Madalina 6+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Ma bucur foarte tare pentru tine. Ce bine ca totul este ok si iti doresc ca de acum inainte sa fie totul foarte bine, sa fie bb sanatos si sa o lase pe mami sa pape.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Azi a fost o zi superba, ne-am plimbat toata ziua, in trei, asa-mi venea sa zambesc mereu, mereu...I-am cumparat lui David bicicleta din aceea cu maner in spate, s-o impinga mama sau tata sau bunicii. Si atat de tare s-a bucurat, sarea pur si simplu pe sacunelul ala. Si desi m-am gandit ca e prea devreme, sta fff bine in ea si-i place tare mult. Plangea daca intentionam sa-l luam de acolo, a si adomrit in ea, in parc, uitandu-se la o fantana arteziana, a fost senzatia parcului, toata lumea zambea vazandu-l. Si e atat de frumoooooos....De fapt stiti voi, cam atat de frumos cum sunt si micutzii vostri!
Cand eram insarcinata si vedeam mamici plimbandu-si copiii in biciclete de genu' asta, ma gandeam : "Doamneeeeeee, cand va fi si copilul meu atat de maricel sa-l plimb si eu asa??? Si oare o sa pot indura atata fericire, cat de mandra oi fi eu plimbandu-l in bicicleta aia cu umbrela??" mi se parea culmea fericirii...Si uite ca azi mi s-a implinit visul.
Niciodata nu mi-am imaginat ca o sa am un copil atat de perfect, stiu ca adjectivul asta nu are grad superlativ, dar cum n-am gasit alt cuvant , nici lupu nu mai e printre noi....l-am folosit.
Ma iubeste neconditionat, isi infasoara mainile in jurul gatului si ma strange tare tare, iar daca incerc sa ma desprind din stransoare, de ex, sa-l asez in patuz, cand adoarme, ma cuprinde mai tare si mai strans, si cu si mai mult drag, Si-mi rade de fiecare data cand ma vede, si-mi face mereu cucu-bau, lasandu-si caputul intr-o parte, si il imbrac frumos si-i sta tare tare bine imbujorat si zambitor si...ce mai, e CEL MAI PERFECT!!
voi cunoasteti foarte bine senzatia asta, pentru ca si voi ati putea sa-mi spuneti exact aceleasi lucruri despre puii vostri!

David al meu

Roxanica, ce frumos vorbesti mami! Citind ce ai scris tu despre David, m-am gandit instantaneu la Ada, iar bucuria pe care o simti tu uitandu-te la DAvid, cred ca o simte oricare dintre mamici. Ne iubim copiii, iubirea ne implineste. Ce sa mai zic, ma apuca plansul..

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Laura13

salutari mamici!
danita multa multa sanatate la amandoi!!! ne gandim la voi. fenorbarbitalul (din cate stiu eu) se da la febra peste 39 si pt a nu face copilul convulsii, care nu sunt periculoase dar sperie parintii ffff rau. va pupam dulce dulce
in rest, nu stiu ce si cui sa mai zic, asa ca nu mai zic nimic, decat ca va pup dulce

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

GRESIT! convulsiile sunt f periculoase ...si intradevar, pt a preveni convulsiile se da fenobarbital, la febra peste 39 grade .... avem o cunostinta care a refuzat sa dea la bb fenobarbital desi avea 39.5 (ei erau medici amandoi si si-au asumat riscul) si copilul de 10 luni a facut stop cardiac... acum e bine, dar doamne fereste uite ce se poate intampla...

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

David al meu

pupam mama fericita si copilasul perfect!

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fatima credeam ca e cu cioc adica cu o chestie din aia cum e la ibric
deci e supapa....merci de lamurire

http://community.webshots.com/user/dayannara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Hai mai Ktrinel ca nu mai pun carnati/cearsafuri de-acum. am gresit. citeam pt. mine de fapt si am vazut explicatii ce si cum cu lapte, branza, sare si am zis ca mereu se intreba lumea de transformarea sta cu laptele in branza de ce e buna una alta...da-le naibii.

Bambo am pus aia de nebuna doar eram constienta ca nu citeste nimeni

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

hai ma nu te supara poate numai eu nu am citit
cum se mai simte gargarita?

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Azi ne-am plimbarit cu tati si nasii,bineinteles ca personajul principal Antonia nu putea lipsi a alergat tot parcul

Azi a facut-o lata Antonia nu vroia sa pape,m-am enervat am dat-o jos din scaunul de masa si am pus castronul pe mobila de bucatarie cat m-am intors sa iau ceva de pe aragaz a tras castronul cu ciorbita jos si a inceput sa de-a cu piciorul sa intinda si mai bine cand am vazut era sa mor,asa ca tati a avut treaba sa spele covorul din bucatarie

Anateo-multa sanatate la puiuti lasa ca o sa vina si vremurile bune si pt voi

Dianocica-deci cu tine seamana D mofturos?

Yagmur-felicitari pt nr.5

Kkineata-ce scumpa e gargarita
off acum am citit ca aveti rosu in gat sa se faca repede bine

Danita-multa sanatate la amandoi
impachetari cu cerceaaf umed ati incercat?

Madaluta-Felicitari

Roxanica-

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

nu mai fac greseala sa ma culc cu gainile, ca aseara..

donia, sa facem un club..am avut o zi nu dintre cele mai bune, al meu sot s-a imbolnavit, nu stim exact ce are, febra, durere acuta "in capul pieptului"..si nu reusesc sa-l conving deloc pe superman sa se duca la doctor..hhhmm..cica se duce luni..

deci 2 copii in grija, casa cu fundu'n sus.. caci, dupa cum v-am spus, sagetica mea m-a fiert in suc propriu..sterge faina, sterge pamantul, acu pe seara mi-a spart o vaza..ma rog, tot "iubita lu' mami mai mult ca perfecta" e, vorba roxanicai..

dar totul e bine cand se termina cu bine..noroc cu mamicile mele dragi (mami+socrela - v-am mai zis ca o iubesc mult pe soacra-mea, da? fara misto!) au venit sa ma ajute, mi-au adus mancarica, paine de casa, dovlecei pentru mandra de congelat pentru la iarna deja aranjati in pungute..mi-au facut si curatenie luna..acu' mai beau si un ceai antistres si sunt rezolvata..macar pana maine..

eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput