Nepotriviri la pat. Ce e de facut?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by Elle_seb

Salvarea duhovniceasca?
Tu ai impresia ca preotii nu fax sex oral cu nevestele?

Elle_seb

PS: Nu, nu fax. Doar la mail box, borcanasul cu seminte.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
N-ai intels, nimic Elise, nici acum si nici in mesajele mele anterioare. Nu-ti mai bate capul!
Si nici n-o sa intelegi nimic daca nu o sa realizezi ca nu suntem nimic fara Dumnezeu!
Si da in ce traieste ea acum e preacurvie..pentru ca nu sunt casatoriti! aliliv, sunt sigura ca stie asta.

eu am impresia ca n-ai inteles tu - ailiv posta la religii daca avea probleme cu izbavirea duhovniceasca.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Eu cred ca o femeie nu trebuie obligata sau conditionata sa faca ceva impotriva dorintei ei. Oare noi nu suntem fiinte umane ? De ce trebuie sa convingem pe cineva sa faca ceea ce nu-i place. Nu-i place si gata . Dragostea inseamna mult mai mult decat sex oral, dupa parerea mea. Daca barbatul are un apetit sexual mai mare si isi doreste satisfactie in modurile pe care o femeie nu i le poate oferi, nu cred ca este corect sa o oblige sau sa ii puna diferite conditii. Cand iubesti nu pui conditii persoanei iubite: " Stii , eu te iubesc numai daca imi facei sex oral ! ".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Da. Pe acelasi rationament nici sexul normal nu ar trebui sa fie obligatoriu intre 2 oameni ce se iubesc. Daca pot juca sah impreuna, ar trebui sa fie suficient.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaan spune:

Imi place sa fac sex oral de mor...
E adevarat ca la inceput nu mi placea dar in timp sa u schimbat lucrurile...acum nu exista "partide" fara sex oral mai bine zis exista sex oral fara "partida"
Ce sa ti zic...cum i ti zicea cineva cauta alt partener...si vezi cum e...
A cum e ca cateodata iti place????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

ailiv, mie mi-a atras atentia faptul ca tu il numesti "baiat" pe partenerul tau de viata care are 35 de ani si este un barbat in toata firea (asa cum tu esti demult o femeie in toata firea), se vede la tine o mare imaturitate emotionala (datorata sigur educatiei stricte primite de la parinti) care te-a aruncat intr-o la fel de mare dependenta sufleteasca de un barbat care nu-ti poate oferi ceea ce-ti doresti tu: iubire pura, nediluata, acceptare totala etc. (probabil ceea ce ti-a lipsit in copilarie din cauza educatiei foarte dure si plina de limite de care ai avut parte).

Mie mi se pare trist ca pana si de menstruatie ai aflat la scoala si nu de la mama ta, ea probabil ar fi vrut sa te coasa jos si sa te marite virgina la 40 de ani.

Acest "baiat" are si el probleme majore daca se agata cu atata disperare de formula "imi faci sex oral = ma iubesti", fiindca iubirea autentica nu functioneaza asa. Si eu impartasesc parerea celor care ti-au scris ca nu te iubeste cu adevarat, fiindca daca te-ar iubi nu te-ar manipula si santaja ca sa faci ceva ce tu nu-ti doresti. Daca tu ti-ai inceput si viata sexuala cu ele tot de teama de a nu te parasi, asta spune multe despre cat de labila esti tu si cat mai ai de lucrat ca sa-ti restabilesti increderea in tine si autonomia, si spune multe si despre relatia ta cu acest "baiat", relatie care pare sa fie bazata pe un santaj progresiv.

Ah, da, toti barbatii sunt liberi sa-si doreasca sex oral, nu spune nimeni contrariul. Dar sa-ti constrangi partenera la asa ceva inseamna pur si simplu ca nu o iubesti suficient incat sa-i respecti dorintele si sa nu-i fortezi mana sa faca ceea ce nu doreste. De asemenea, se trece prea des cu vederea ca motivele pentru care o femeie refuza sexul oral nu au neaparat de-a face cu o decizie constienta sau cu vreo scarba din cauza ca ar fi mironosita... De multe ori motivele sunt cu totul altele.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

ailiv, din punctul me de vedere voi doi nu va potriviti si indraznesc sa spun ca nici nu va iubiti cu adevarat. Cand iubesti cu adevarat nu poti sa ii ceri celuilat sa faca ceva ce lui nu ii place, ba mai mult decat atat nu stiu cum simte el placere stiind ca in acel moment tu faci ceva din obligatie. Nu pentru ca simti ci pentru ca el te obliga sa faci asta. E sadic cumva?
Nu zic ca e vinovat...nu e, fiecare om simte asa cum simte...doar ca voi nu simtiti la fel intr-o chestiune foarte importanta din viata unui cuplu. Si nu e numai vorba ca nu simti la fel e vorba ca esti obligata sa faci lucruri care nu iti plac. Am intels ca a si conditionat casatoria de acest lucru. Absolut oribil si obscen...daca dragostea lui pentru tine nu e mai puternica decat o placere de moment...nu inseamna ca el e vinovat dar inseamna clar ca tu trebuie sa mergi mai departe.
Un barbat adevarat face o femeie sa simta nu o obliga la nimic din ce nu simte. Iar daca el nu e multumit si inca isi doreste acel ceva, in speta sexul oral pe care nu il primeste de la tine...ar fi trebuit sa iasa din relatie inainte de a te obliga. Ar fi fost un mod elegant si frumos de comportament din partea lui.
Dar cum el nu a facut gestul e timpul sa il faci tu. Si sa nu te sperie faptul ca e posibil ca toti barbatii vor asta....e foarte posibil ca intr-o alta relatie sa simti sa faci fara sa nu ti se ceara. In viata nu suntem siguri de nimic...dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa iti dai o sansa de a-ti redescoperi respectul de sine.
De fapt asta te doare cel mai tare...ti-ai pierdut respectul de sine prin ceea ce faci impotriva vointei tale.
Religios vorbind, sexul oral e un mare pacat....si e foarte probabil ca samanta ortodoxa semanata de parintii tai in sufletul tau sa fi rodit. Nu o lasa sa se piarda, mergi la un duhovnic si cred eu ca te va ajuta sa iei o decizie inteleapta si sa mergi pe drumul cel bun. Dragostea inseamna mult mai mult decat placere fizica....iar daca tu simti asa...e pacat sa te limitezi in ceva frustrant si umilitor...doar in ideea ca el se va schimba in bine sau tu in rau.
Deci, concluzionand sfatul meu ar fi urmatorul: mergi la un duhovnic bun, vorbeste cu el...si daca simti crstineste mergei pe un alt drum.
Daca te pot ajuta cu mai mult imi poti scrie pe PM.
Doamne ajuta! Si nu uita ca tot acest rau s-ar putea sa fie spre bine si spre salvarea ta duhovniceasca!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

auzi de ce nu ii spui direct sa treaca la calugarie ca scapa de toate chestiile cu incompatibilitati&stuff?
parerea mea ca barbat este ca nu merge sex din obligatie.ori il faci cu placere ori nu il faci.
nu vrei sa faci sex oral nu il faci si gata.vrea sa inteleaga bine,nu vrea atunci ghinion ca tot nu il va primi.nu stiu ce minte o avea "baiatul" in cauza(sau mai bine zis ce o avea in minte) daca pt el sex oral=love.
daca asta e imaginea lui de a iubi atunci spune-i ca in viziunea ta trebuie sa isi vare un dildo in fund ca sa iti arate ca te iubeste.si de cate ori vrea sex oral sa isi bage vibratorul in fund ca sa aveti amandoi parte de "declaratii de dragoste".

espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xoxo spune:

"daca asta e imaginea lui de a iubi atunci spune-i ca in viziunea ta trebuie sa isi vare un dildo in fund ca sa iti arate ca te iubeste.si de cate ori vrea sex oral sa isi bage vibratorul in fund ca sa aveti amandoi parte de "declaratii de dragoste".

suuper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Originally posted by coltofeanu

Eu cred ca o femeie nu trebuie obligata sau conditionata sa faca ceva impotriva dorintei ei. Oare noi nu suntem fiinte umane ? De ce trebuie sa convingem pe cineva sa faca ceea ce nu-i place. Nu-i place si gata . Dragostea inseamna mult mai mult decat sex oral, dupa parerea mea. Daca barbatul are un apetit sexual mai mare si isi doreste satisfactie in modurile pe care o femeie nu i le poate oferi, nu cred ca este corect sa o oblige sau sa ii puna diferite conditii. Cand iubesti nu pui conditii persoanei iubite: " Stii , eu te iubesc numai daca imi facei sex oral ! ".

Pai, tocmai ca suntem fiinte umane si creierul uman a ramas inca un mister.
Pina la urma in ce consta iubirea asta? Joci sah, te tii de mana, te uiti adinc in ochii lui otelii si -i spui; ` Dragule, te iubesc!

on-topic. `
Sexul nu are limite intre doi oameni care se iubesc.
In iubire si-n razboii nu exista reguli si conditii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

Bine ai zis cind ai spus ca esti dependenta de el.

El iti face tie sex oral?Ca poate asa ti s-ar trezi si tie interesul mai tare pentru sex.Cerei si tu sex oral s-au spunei ca iti place sa-l legi de pat si sa-l biciuesti .Folosesteti imaginatia .

S-au fugi cit mai departe de el.
O sa gasesti altul ,dar sa nu te astepti doar la pozitia misionarului ,ca din astia nu mai gasesti.Toti vor mai mult .

Mergi la inceput