Nepotriviri la pat. Ce e de facut?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

amina, lipsa de somn nu-ti face deloc bine
ntz ntz ntz

ailiv, ce mai zici???

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Originally posted by ileanna

ntz ntz ntz

ailiv, ce mai zici???

Never say NEVER.

Da, asa e.Dar, in comparatie cu tine,noi, astia prostii avem dreptul sa jubilam atunci cind elitistii etichteaza caracterul unui barbat in functie de ce/cum perversiuni sexuale face.
Ca sa intelegi un barbat de ce vrea sex oral trebuie sa traiesti asa ceva, si ca sa-i dai verdicte ca nu e barbat adevarat, lipsa de fineturi, nu te gaseste sexi etc..astfel de verdicte le dau persoanele care o mentalitate in gauri si ridicola .
Trebuie sa inveti ca-n viata toate aceste stanjeneli trebuie transformate in pasiune, si, viata nu trebuie inteleasa ci trebuie traita, singurul sens al vietii pe care-l intelegem este ca dupa ea vine inevitabilul-moartea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by Amina_Marina

quote:

ntz ntz ntz

ailiv, ce mai zici???

Never say NEVER.

Da, asa e.Dar, in comparatie cu tine,noi, astia prostii avem dreptul sa jubilam atunci cind elitistii etichteaza caracterul unui barbat in functie de ce/cum perversiuni sexuale face.
Ca sa intelegi un barbat de ce vrea sex oral trebuie sa traiesti asa ceva, si ca sa-i dai verdicte ca nu e barbat adevarat, lipsa de fineturi, nu te gaseste sexi etc..astfel de verdicte le dau persoanele care o mentalitate in gauri si ridicola .
Trebuie sa inveti ca-n viata toate aceste stanjeneli trebuie transformate in pasiune, si, viata nu trebuie inteleasa ci trebuie traita, singurul sens al vietii pe care-l intelegem este ca dupa ea vine inevitabilul-moartea.

Da' n-a spus nimeni ca un barbat caruia ii place si vrea sex oral nu e barbat adevarat, e normal sa vrea, e firesc sa-l placa, asa cum ii place si unei femei.
Anormalitatea vine atunci cand iti constrangi intr-un fel sau altul partenera sa faca asta, in conditiile in care ea nu vrea, nu e pregatita pentru asta.
Si sa-ti spun un secret: un barbat cu ceva experienta si tact stie cum sa-si faca partenera sa-si doreasca ea asta, fara sa mai fie nevoie sa-i ceara el

Elle_seb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:

quote:

ntz ntz ntz

ailiv, ce mai zici???

Never say NEVER.

Amina_Marina, sa zicem ca 'mentalitate ridicola' pot defini, cu oarecare efort :-)). Da' pentru 'mentalitate in gauri', cred ca am nevoie de ceva suport .

P.S. 'Elitisti' sunt cei care aproba perversiunile sexuale. Am inteles bine, da?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denizel

quote:

quote:

ntz ntz ntz

ailiv, ce mai zici???

Never say NEVER.

Amina_Marina, sa zicem ca 'mentalitate ridicola' pot defini, cu oarecare efort :-)). Da' pentru 'mentalitate in gauri', cred ca am nevoie de ceva suport .

P.S. 'Elitisti' sunt cei care aproba perversiunile sexuale. Am inteles bine, da?

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Nu, n-ai inteles, mai citeste odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Amina nici eu nu te inteleg.

In plus, zici ca "ca sa intelegi un barbat de ce vrea sex oral trebuie sa traiesti asa ceva" - trecand peste constructia dificila a frazei - trebuie sa remarc ca niciodata o femeie nu va avea parte de o felatie, deci ce spui e un nonsens!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:

okay! Am mai citit!
Elitisti = persoane (care se considera superioare*), care eticheteaza alte persoane in functie de numarul/tipul perversiunilor sexuale de care sunt capabile. Cu cat perversiunile sunt mai hard, cu atat elitistii dau puncte mai multe practicantilor acestora. E bine acu'?

* conform unei defintii clasice a elitismului .

Da' tot nu m-ai lamurit ce e cu 'mentalitatea in gauri' .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denizel

quote:

okay! Am mai citit!
Elitisti = persoane (care se considera superioare*), care eticheteaza alte persoane in functie de numarul/tipul perversiunilor sexuale de care sunt capabile. Cu cat perversiunile sunt mai hard, cu atat elitistii dau puncte mai multe practicantilor acestora. E bine acu'?

* conform unei defintii clasice a elitismului .

Da' tot nu m-ai lamurit ce e cu 'mentalitatea in gauri' .

Elita-persoane distinse , alese, superioare si foarte inteligente.
care eticheteaza(pune eticheta pe acea persoana in functie de perversiunea sexuala, ce face/cum face) netinind cont de caraterul/inteligenta, de ce are aceste pasiuni sexuale `neortodoxe`, cu alte cuvinte , aceste persoane care se cred elitiste din punct lor de veder un iubit/sot care-ti cere sa faci perversiuni(si nu stie sa te faca sa vrei tu ca poate nu prea are experienta) este porc.

ps. Trebuia sa pun elitisit intre ghilimele dar nu am facut-o pentru ca se simtea ca atac la persoana, iar eu contaatac strict ideea, nu persoana.
Si, dupam cum spuneam , nu poti judeca o persoana dupa cum/ce scrie pe forum, asa cum nu putem judeca acest `baiat `a lui ailiv(victima) pina nu auzim ce spune si `ala rau`-iubitul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Sau ai vrut sa zici "etilist"?

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andrath

Sau ai vrut sa zici "etilist"?

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Alcoolismul nu are nicio legatura cu problmea asta.

Mergi la inceput