***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Paflo, e foarte util site-ul care ni l-ai dat. Multumim!

carstea, merci!

numai_eu

Bine ai venit, mony-k! Wow, ce dolofanica e fetita ta! Sa fie mereu sanatoasa si cuminte!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

hello!
va scriu cu bogdanel in brate.
ella si andrada am vazut pozele voastre si mi-au placut f mult.
apropo de BABY EXPO: eu m-am hotarat sa iau masina sotului vineri si la aprox ORA 10:00 ma infiintez la intrarea de la polivalenta. daca mai vin atunci si alte mamici, datio de stire pls. ptr mine va fi mai greu sa stau la povesti, dar macar un salut tot pot sa spun.
arcadia, vii si tu la expo atunci?
pepsi, ma bucur ca ti-a placut fripturica.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

kid, Doamna Dr. Sanziana Gradinaru e fata nasilor nostri! E f draguta si ea insasi mamica de fetita de aprox 10 luni. Sper sa o intalnesc si eu insa nu stiu daca vine mai devreme de ora 14:00. Eu nu pot sta mult caci la pranz trebuie sa-l hranesc si sa-l culc pe Matei. Daca nu doarme la pranz devine f irascibil...

www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

lbelciug La ce spital profeseaza Dr. Sanziana Gradinaru?
E specializata in oftalmologie pt copii?
Vreau sa-l duc pe junior la un control si sunt in cautare de dr.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

kid, din pacate nu stiu la ce spital lucreaza acum. A reinceput activitatea profesionala de putin timp, caci a fost si ea in CIC. Din cate stiu eu nu e specializata in oftalmologie pt copii, dar nu bag mana in foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Uauuu atatea poze din concedii ! mi-ati facut si mie pofta!!!
Eu am inceput sa-mi revin din raceala, a trebuit sa iau antibiotice pana la urma, si bebelina mea se pare ca a luat si ea intr-un final raceala, ca ii e infundat nasucul. Sper sa fie numai atat, oricum asta seara merg cu ea la pediatru.
moni-k bine ai venit printre capsunici si capsunei!
Andrada superbe poze, mai ales ultima, poza de familie e foarte reusita si are niste ochi Antonio ... chiar ia vezi poate ii place de Isa mea
Ellabine ai revenit, super Barcelona (ce mai face soparla din parcul lui Gaudi?), fain ca v-ati distrat si relaxat.

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Paflo,
daca poti ajunge in Barcelona, e pacat sa amani, mai ales daca ai unde sa stai; hotelul nu e chiar ieftin daca vrei sa stai bine; noi am stat la Barcelo Atenea Mar si chiar l-am vazut primul intr-un top recomandat de Iberia, compania cu care ne-am intors dupa ce am pierdut zborul cu wizzair.
Una peste alta, ai atatea de vazut, timp sa ai...

Carstea,
Da, azi e ziua lui Boby, implineste 5 luni; sincer nu-mi aduc aminte cu placere de ziua de 24, pentru mine ziua asta mereu imi va aduce aminte prin ce iad am trecut imediat dupa cezariana: am imaginea ceasului din camera de terapie intensiva, aveam niste dureri insuportabile si numaram secundele, lucru pe care l-am facut de la 3-4 dupa amiaza pana s-a facut ziua iar; nu stiu ce fel de calmante am primit, recunosc ca s-au ocupat de mine si imi faceau din 2 in 2 ore, ca de asta am nascut in sistem privat, dar n-aveau aproape nici un efect.

Avem intr-adevar un dintisor care arata ca o liniuta alba pe gingie inca de cand boby nu avea 3 luni implinite, insa acum a spart bine gingia si din cauza asta are somnul foarte agitat si se trezeste des.

doxinu, noi am facut decalotarea foarte simplu, dar trebuie sa pui inainte niste crema foarte grasa acolo; noi am incercat cu bepanten sau baneocin.

cristinamaria, Boby primeste suc cu tot cu pulpa si i l-am dat de la inceput cu bibe, fara sa incercam cu lingurita, ca am vrut chiar sa ramana cu ceva in gushulita; asa ca folosim tetina Avent cu 3 pozitii sau tetina cu 4 gaurele.
Cereale ii punem 2 masuri, folosim Nestle "burtica sanatoasa", in 180 ml lapte; intai punem cerealele in apa calda fiindca invers raman cocoloase.
Am vazut tot la Avent o canita pentru +6 luni care are in varf o tetina din cauciuc si merge pentru piure-uri sau sucuri cu pulpa.

monicoasa, noi am inceput diversificarea cu suc la 3 luni jumate iar azi fiindca implinim 5 luni trecem pe supite si piure de legume.
Dr a zis ca la 5 luni jumate trebuie sa-i dam si carne de pui/vita pasata.

Lbelciug, felicitari pentru noul apartament; si noi semnam saptamana asta pentru Vitan Towers, e tot ce am gasit mai aproape de parcul Tineretului dar si de Berceni unde stau socrii mei.
Asmita, care e tot in zona, e o porcarie, cu terase mari dar reci si inguste, In City Residence si New Town sunt deja exagerat de scumpe, adica mult peste 200 mii eur 3 camere.

Apropos de controlul de 5 luni, Boby se prezinta cu 8 kg si 70 cm; mi-e ciuda ca in luna a 5-a n-a crescut decat 2 cm, dar a luat bine in greutate, adica 1 kg.
I-am spus doctorei ca Boby vrea sa stea in fund si mi-a spus sa-l iau de manute si sa-l trag in sus dupa care sa-l las in jos, la loc; mi-a aratat ea cum se face, dar cand sa-l lase pe boby pe spate, mai lasa-l daca vrea, copilul sta bine in fund, ii place asa si normal ca nu mai vrea sa revina in pozitia culcat; mi-a spus ca la 5 luni si jumatate sa-l pun in scaunelul pentru papa.

Sunt cam trista ca de cand mi-am lasat copilul la socri mi se pare ca nu mai arata la fel de bine ca atunci cand statea la noi, ma refer la piele; m-am intors de la Barcelona si l-am gasit plin de bubite pe fata si iritatie de scutec( n-a avut niciodata pana acum); plus ca avea niste unghii mari, de putea sa scoata cartofi cu ele(aici inteleg, ca socrii sunt cu cate 2 perechi de ochelari).
Asa ca doctora mi=a recomandat o crema de la Avene pentru dermatita atopica; a zis ca pot sa-i dau pe tot corpul pe ea.
Intrebare: ati folosit asa ceva pana acum?

Venisem hotarata de la Barcelona sa-mi iau copilul acasa de tot, dar noaptea trecuta, s-a trezit din cauza dintilor la 1, la 2, de la 2:30 la 4 a avut program de joaca cu mami si tati iar la 6:30 a dat trezirea generala cu un mic somn de juma de ora la 8; am dormit in total vreo 3-4 ore asnoapte si sunt trista ca in conditiile astea nu-l pot tine acasa decat in weekend.

scuze ca m-am intins...

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ella, sper sa nu te superi pe mine ptr ce-ti voi spune, si sa nu ma urasti!NIMENI nu-ti va creste copilul la fel de bine cum o faci tu! NIMENI! se scoala, asta e, te inveti, faci sacrificii, NIMIC nu e mai important decit copilul tau, e ff important sa fie cu tine ptr ca deja de acuma se creeeaza legaturi care vor dura toata viata. ti-e greu sa-l tii tot timpul, pai cind nu mai poti il mai duci la soacra. cu trezitul nu vreau sa te speriu, dar la mine si acuma dominic citeodata se scoala mai des decit david.....si are 3 ani jumate, daca Bobita al tau se va trezi ca si dominic pina la 4 ani il lasi la socrii? stiu ca nu! erai bine hotarita sa-l iei acasa, usor nu e sa cresti copii, nimeni nu a zis asta, dar locul copilului e linga parinte!ai un copil minunat, sinteti o familie frumoasa, profita de perioada asta ca trece mai repede decit apuci sa spui peste, nu ai sa ma crezi acuma, ai sa intelegi peste citiva ani!stiu ca trebuie un echilibru, ca eu sint poate prea concentrata pe copii si echilibrul din cuplu lipseste putin la mine, daca as avea bunici in zona sigur as fi lasat copii sa mai evadam si noi putin, gaseste-ti echilibrul! am cunoscut o familie la un botez, si si-au trimis copilul de bebe in romania sa-l creasca bunicii ca ei erau ocupati cu serviciul cariera, ei bine l=au recuperat pe la 2 ani jumate si copilul era ff rau! pai era normal el era printre straini, nu cunostea parintii si era o forma de razvratire! tot timpul se cerea la bunici si plingea!la multi ani de 5 luni, felicitari ptr primul dinte, are f bine kg, stiu ca suferi ca nu ai copilul cu tine, se vede in fiecare mesaj, de aia mi-am permis sa-ti scriu asta, nu te supara pe mine!(si la intilnirea cu fetele se vedea pe fata ta ca erai nostalgica dupa Bobita, ca nu ai venit cu el)

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Madi, folosesc piersici de supermarket, ca de altele nu am de unde. Chiar la inceput am avut cateva piersici de la tara, dar s-a dus baba cu colacii...In privinta supicii cu legume pasirate, recunosc ca nu gatesc in fiecare zi (nu am fost eu genul de persoana care sa gateasca zilnic nici inainte de a o avea pe Sofia, desi imi facea placere sa mai fac ceva bun din cand in cand). Depinde cat iese: daca imi ies doua portii - una o manaca pe loc, cealalta sta pana a doua zi in frigider, daca iese mai mult mai pun si la congelator. Trebuie sa fii atenta ce legume folosesti (cartoful, spre exemplu nu se preteaza la congelat); vezi ca pe site-ul care l-am dat sunt si informatii despre ce legume si fructe se pot congela. Stiu ar fi ideal sa gatesc in fiecare zi, dar prefer sa folosesc timpul respectiv cu Sofia sau (rarisim, din pacate) ptr mine, ca sa nu spun ca mai sunt si altele de facut.
Ella, Avene e o firma foarte serioasa, asa ca poti folosi linistita produsele lor. Ti-a prescris Trixera?Si sa stii ca si eu sunt de acord cu ce spune Pepsi: chiar daca e mult mai greu pentru parinti, copiilor le e mai bine alaturi de ei. sincera sa fiu ma apuca si pe mine disperarea cand ma gandesc cum o sa ma impart la anu': copil, doua joburi, plus invatat pentru ex de specialitate, care o sa puna capac la tot, dar o sa gasim noi o solutie. Cu siguranta ca o sa am nevoie de ajutorul soacrei (ca ea sta in acelasi oras cu noi), dar Sofia va sta cu noi, oricat de greu mi-ar fi.Sa nu ma intelegi gresit, nu dau cu pietre, stiu ca te doare sufletul sa-l lasi acolo.
Kid, noi tocmai ne-am intors de la controlul ofta. se pare ca totul e in regula. Sfatul meu e sa mergi la un oftamolog cat de repede (si nu te apuca tu singura de exercitii ca poti face mai mult rau decat bine).
Moni-k, bine ai venit! Sa-ti traiasca dolofanica!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ella, am uitat ca am vrut sa-ti zic, sint de acord cu ce zice paflo in legatura cu produsele aveno. daca nu trece eu i-am dat lui dominic hidrocortizon(trebuie folosit doar la indicatia medicului) si ai mare grija cu diversificarea ca poate avea fond alergic din cauza ca si tu esti alergica, deci precautiile necesare, vezi ca am pus pe mailul comun o grila ce mi-a dat-o alergoloaga, si este acolo si ce trebuie evitat si inainte de ce virsta!

numai_eu, lapticul scade cind dai lapte praf, ca ce-i dai lapte praf el nu mai suge de la tine, deci corpul nu mai produce, puseul de crestere nu dureaza mai mult de 1-2 zile, dar ei daca nu sint confortabili, de ex daca ies dintii sau au orice problema isi gasesc alinare in supt(sin, biberon, suzeta)

si al meu e iritat in jurul guritei de la suzeta+saliva care-si schimba compozitia si ph-ul cind incep sa lucre gingiile la dinti!i=am dat cu crema hidratanta glaxal, si zincofax(crema de iritatie la fund) se pare ca trece,

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput