Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 15
Gina M spune:
Fetelor, va aduc o VESTE MARE SI FRUMOASA.
Mirela "Desprecopii" va fi mamica de Mai 2008!

Poze - Recente & BB#3
26+
laura_dimitris spune:
Lala, pe 2 octombrie la ora 12.30. Am avut mare noroc ca arenuntat cineva la programare ca altminteri nu maigaseam eu loc....Am facut programarea abia saptamana trecuta !!!!
Fetelor, la mine cu dormitul este o adevarata problema....
Si eu am trei camere dar problema este ca dimitris nu vrea sa doarma cu nimeni altcineva decat cu mine...
Ma gandeam ca, vorba gratielei... cred ca o sa fuga el de mine si de surioara cand o sa vada ca nu poate dormi noaptea...
Cred ca o sa fuga el si sotul....![]()
O sa pun patutul in dormitorul mare care este numit impropriu (
) dormitorul parintilor....
Dormitorul mic este amenajat ca o adevarata camera de baietel si nu vreau sa pun patutul copilului acolo ca sa nu se simta "invadat" dimitrakis....![]()
Sper sa doarma el cu tata-sau in camera lui si eu sa stau cu copilul in dormitorul mare. Plus ca in camera lui dimitris sunt sute de jucarii
pe care mi-ar fi imposibil sa le sterg de praf zi de zi... Asa in dormitorul maream doar o comoda si un sifonier mare mai usor de intretinut la curatenie....
Super idee mi-ai dat Lala cu patuturi suprapuse !!!!
La tine este mai bine pentru ca amandoi sunt baietei, dragii de ei !!!! La mine va trebui sa ma gandesc cum o sa impart camera sa se vada ca este si de fetita si de baietel....![]()
Doamne, Meda, tare m-am emotionat cand citeam si-mi imaginam cele trei patuturi ale tale !!!! Cred ca inconveninetul cu o singura camera nu mai conteaza mai ales ca, de perspectiva, problema se va rezolva....![]()
Acum, daca sotul tau o fi ca al meu in privinta somnului.... i-ar trebui saracului un locsor unde sa poata dormi macar cateva ore in liniste....![]()
Va pup cu drag!!!
Laura
20+
si Dimitrakis 25.04.2003
Lala_D spune:
Asta este modelul de pat suspendat de care vorbeam :
http://quick.holdthatpic.com/132757
Doar ca la patul de sus voi avea un alt fel de protectie contra caderii astfel incat sa fie safe si pt bebe iar la patul de jos o protectie pe margine , cu spatiu liber doar la picioare (asa am avut si la Bogdan de la 1 an cand a trecut la pat de o persoana )
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)
danonique spune:
Buna dimineata!Nemary ma bucur pt vestile bune.Cel mai important e sa stim ca bebele e sanatos. Meda am vazut si eu fotografiile.Frumoasa mamica.Cei 3 bebe sunt superbi. Ginger dragute hainutele.Am cumparat si eu cateva body-uri si cateva pijamalute pt bebe.Incerc sa ma limitez la strictul necesar desi am tendinta de a cumpara tot ce vad.Stiu ca in primele luni copiii cresc f repede. Natalia multumesc pt gandurile frumoase.In cazul meu e prea tarziu pt cerclaj. Va pup pe toate si va doresc o duminica placuta.
danonique
25+
grati.ela spune:
off! la mine e diferenta mare intre copii...Ozi are deja 8 ani si 4 luni. Peste vreo 2 ani si jumatate va dori sa aiba camera ei cu postere, sa-si invite prietenele si numai jucarii de bebe nu-i vor lipsi! Acum vorbeste frumos, vrea sa aiba coleg de camera, imi povesteste cum o sa-i citeasca din Codul bunelor maniere ("fiind baiat trebuie sa muncesc mai mult la educatie"), il va lua la inot de la 3 ani...
Meda si eu am avut o colega care a nascut 3 fetite fara FIV. Si nici macar n-a stiut pana pe la 6 luni cand si-a facut prima eco. A facut patuc la comanda (l=120/L=180/h=120) separand cele trei locuri printr-un gratar de lemn. Dupa 1 an a scos gratarul si fetele au dormit toate in patut pana la 3 ani. Ea a avut noroc ca s-au mobilizat bunicile si au cumparat 3 carucioare de bb...ieseau impreuna in parc, o ajutau la mancare. Surprinzator una dintre fetite nu avea acelasi program ca celelalte asa ca i-a venit mai usor cu alaptatul. Curaj! Trei dintr-o lovitura, asta da realizaare!
21+
Lala_D spune:
Gratiela si la mine va fi diferenta de 7 ani si jumatate intre baieti dar nu prea am cum sa ii impac altfel.
Asta e , Bogdan isi va primi oaspeti in sufragerie daca se va simtii complexat de jucarii.
La voi e mai complicat fiind fata - baiat . Daca bebe ar fi fost fetita in mod sigur i-as fi cedat dormitorul nostru si noi ne-am fi mutat in sufragerie.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)
miri_mik spune:
'namiaza!
n-am nici un chef, sunt cu draci si sunt suparata pe bruno. e mai bine da si l-a luat pe "nu" in botic la masa si face fite, scuipa si se forteaza sa vomeze - ceea ce e foarte nou la el, si azi mi-a plecat o palma peste botul lui ca m-a scos din toate rabdarile. a urlat el un pic da eu sunt intoarsa pe dos:( nu-l lovesc nici peste manute dar acu... a plecat o palma:(
spatiu: noi avem doua dormitoare si o sufragerie. intr-unul doarme bruno, in celalat noi. fix pe 15 aug m-au apucat pe mine amenajarile. probabil ca bebe va dormi cu noi in camera pana pe la vreo 6 luni, depinde de alaptat (cu bruno m-am trezit noapte d enoapte pana la 7 luni pana i-am bagatprima sticla cu lapte praf ca tsitsi nu-l mai entuziasma fix deloc) si daca taica-sau are probleme, il trimitem in pod. are acolo birou si canapea. partea nasoala e ca eu nu pot dori cu bebe in camera... aud tot, ma trezesc la cel mai mic suspin dar asta e... n-avem alta cale.
revin spre seara, sper sa-mi treaca dreacii.:(
pusici
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
AngeliquedeS spune:
Miri_mik, imi pare tare rau pt Bruno si mai ales pt palma pe care i-ai dat-o, oricum pe tine te doare mai mult decat pe el...
Am vazut ca m-ai tras de urechi c am postat rar in ultimele zile, am avut motiv, vineri toata dupa amiaza am fost la intalnire cu Zuzele din Constanta si a fost fff frumos si ieri dupa ce am venit de la Carrefour am plecat la coafor, deh, am avut aseara o nunta. Si fiindca ai vrut poze, nah acilea poze http://family.webshots.com/photo/2339622460065968642LrBzZl sa vedeti ce bela am fost, de coc sunt cel mai mandra, si asa fara silueta cum am ajuns am facut furori la nunta oamenilor, sunt mai multe poze acolo, daca aveti rabdare sa le vedeti, astept bineinteles comentarii dupa aceea....
Numeioana, ce am cumparat pt bebe sunt pt 3 luni, am fost deja sfatuita sa nu iau nimic pt nou nascuti ca le voi primi de-a gata. Dar nu ma pot stapani.
Laura, fac bagajul de spital pt ca sunt ingrozita de ce repede trece timpul, uite, miercuri voi fi deja 27+
Creata, cat mi-as fi forit sa fiu si eu creata... stii cum e, vrei ce nu ai!
Danonique, te inteleg perfect, dar pt binele bebelusului trebuie sa stai in pat! E tare tare greu din cauza fetitei, saracuta de ea, cum sa inteleaga?
Pup Zuzele!
Pupici,
Angelique
26+
bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
LaLa_20 spune:
hello fetele...am revenit si eu...da vad ca nu a-ti stat deloc,nici makr nu am apucat sa citesc tot...
Cea mai optimista gravidutza!
20s si 5 zile
http://good-times.webshots.com/photo/2172476370102156995JCalIN?vhost=good-times
kossir spune:
Buna dimineata zuzici,
Am facut o plimbare pe malul oceanului, eu si bebica, la 8 dimineata. A fost super, noi si pescarii, am vorbit, ne-am minunat de cat de bine ne este, apoi ne-am intors putin obositi dar fericiti. Acum sper sa petrecem o duminica placuta.
Angelique, tare frumoasa fatuca. Si coculetul frumos, ai de ce sa fii mandra.
Miri calme-toi. Din nervi nu iese nimic constructiv. Adevarul este ca dupa ce termina cu boala, astia micii raman taaaaaaaare mofturosi. Multa sanatate si rabdare.
Sa aveti o duminica placuta, linistita.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 ;
21+,