Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miky_mamica/miky_mamica.jpg)
miky_mamica spune:
[quote]Originally posted by danonique
Va multumesc mult pentru ca va ganditi la mine.E f important sa stim ca exista persoane care ne vor binele.Am vazut un reportaj cu un bebe nascut la 25 sapt si am zis ca voi sta in pat chiar daca mi-e f greu.Nu vreau sa risc nimic.Si eu aveam contractii cand mergeam chiar pe distante mici.Am vazut ca mai sunt cateva fete carora li se intareste burta de la mers.Va rog mult sa stati in pat sa nu patiti ca mine.Eu nu mi-am dat seama ca aceste dureri sunt contractii decat atunci cand medicul mi-a zis ca mi s-a deschis colul.Va pup.
danonique 25+
Buna zuzici,
Stiu ca mai bine mai tarziu decat niciodata asa ca ii urez si eu Irlandezei un sincer LA MULTI ANI! si imi cer scuze ca nu a venit mai devreme dar ieri nu am avut acces la net.
Sa iti dea Dumnezeu sanatate si sa profiti de fiecare moment de sarcina asa cum trebuie!!!!!!
Acum pt Danonique ce pot sa-ti spun este ca e super bine sa stai in pat!!!!!! mai ales ca o faci pentru sanatatea ta si a copilului tau. Am stat si eu 1 zi acasa si mi s-a parut minunat. Eu muncesc zi lumina (de la 10 la 20) si mi-as dori sa stau in pat sa lenevesc sa mai citesc si eu o carte!!!! Daca zici ca e greu sa stai acasa te invit pe la mine la munca vreo 2 sau 3 zile si pe urma te convingi singura ca tot acasa e mai bine. Eu stau orele astea pe un scaun super incomod sau in picioare asa ca cele care se plang ca stau acasa sa faca schimb de experienta cu mine. Si nu stau ca vreau la munca ci pt ca nu are cine, colega imi e in CO, sefii nu sunt in tara asa ca ..........................
Va pup si abia astept intalnirea ca poate om reusi sa ne cunoastem si personal.
Miky 24+
http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miky_mamica/miky_mamica.jpg)
miky_mamica spune:
Nu vreau sa se supere nimeni pe mine pt mesajul de mai sus dar cand aud ca e greu sa stai acasa ma apuca toate cele............... Am atatea zile de cand muncesc in continuu si cateodata simt ca nu mai pot............. ma mai descarc si eu pe aici......... nu ma luati in seama ca imi trece repede!!!!!!!!! 24+
http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png
![](images/user_woman.png)
roli25 spune:
Ma mai primiti pe aici? Am disparut o luuunga perioada pentru ca in urma dry testului a rezultat risc mare de SD, ceea ce m-a dat peste cap si nu am fost om pana am facut amniocenteza. In urma cu 1 sapt am primit rezultatul si bb e perfect sanatos. Am aflat si ca este baietel.
Suntem foarte fericiti si in sfarsit mi-am revenit.
De fapt, am trecut prin aceeasi experienta si la prima sarcina, dar puteam sta linistita, doar pentru ca cititsem ca testele astea nu-s decat statistici?
Am facut si eco morfologica si am aflat ca este perfect dezvoltat si foarte vioi.
Avem DPN pe 18 ianuarie, dar avand in vedere ca e doua cezariana programata, mi-a spus ca probabil data nasterii va fi cu vreo 10-14 zile mai devreme.
Roli 23+ si mamica lui Marc (9 iunie 2006)
http://www.helpsonia.com/
danonique spune:
Miky imi pare f rau ca esti atat de ocupata si nu cred ca ti-ai dori nici sa te afli in situatia mea.Am acasa o fetita de 1 an si jumatate care nu intelege de ce nu o pot lua in brate,de ce nu pot merge cu ea in parc sau de ce nu ii pot face baita.Nu e usor sa stai in pat si sa iti vezi copilul plangand din cauza ca tu nu ii poti da atentie.Si colega mea e in vacanta dar dr mi-a interzis sa merg la servici asa ca se vor descurca cum pot.Oricum nu am vrut sa supar pe nimeni plangandu-ma de starea mea.Am scris doar pt ca credeam ca si cele care au probleme pot sa spuna ce simt fara a deranja pe cele care spre marele lor noroc sunt bine.
danonique 25+
Ginger00 spune:
Danonique scumpa, eu inteleg prea bine starea ta.Si eu lucram de la 8 la 18, chiar 19 uneori,iar acum am trecut brusc de la o viata activa la una sedentara.Sa stii Miky ca nu e usor sa stai in casa, in pat ...incepi sa ai o stare de agitatie,te simti inutila,nu poti face nimic, nu poti iesi la o plimbare,nu te poti bucura de sarcina ca orisicare...la mine sunt deja 20 de saptamani de cand stau si crede-ma ca ma apuca disperarea deja.+23
sufletelele mele
Atat mai avem
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Fetelor va inteleg perfect si noi tot la patut am stat o vreme,acum suntem mai bine si mai avem voie sa iesim.
O sa fie bine si fiti sigure ca merita efortul
anca 33+
Maria
poze
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!
miri_mik spune:
virgo, eu l-am intrebat pe medic daca e chiar atat de importanta "estetica" la nastere. a zis ca totul e in capul femeielor. ca dupa ei... ca si cum n-ar fi si ca daca trebuie in mod absolut necesar (epiziotomie sau cezariana) se ocupa moasele ca de aia is puse acolo. chestia cu lama folosita mi se pare d eprost gust dar nah, daca se intampla...
medmaya, aici, daca faci un FIV, chiar si o inseminare artificiala, semnezi hartii ca esti de acor dcu riscurile. pt ca exista sansa sa faci 2-4 bebei, ca ei iti asigura o procedura de reductie embrionara dar ca nu-si asuma responsabilitatea daca vreunul din embrioni a plecat sa "se instaleze" sau ei nu l-au vazut. asa chestia cu datul in judecata... ori sunt mai multe la mijloc, ori doctorul a uitat partea cu semnatura, ori e pur si simplu stire de scandal:))
laura.ioana, copiii se imbolnavesc de X ori cand intra in comunitate. nu avem cum sa-i protejam la infinit. pana la urma asa isi fac si ei imunitatea. is sacaiti, is necajiti, dar pana la urma treece:))
danonique, inteleg starea ta de frustrare dar n-ai posibilitatea sa duci fata la o cresa? la o gardienne? ar fi asa de fericita sa aiba copii prin preajma si ti-ar lasa si tie timp sa rasufli. ca daca tre sa stai in pat, inseamna ca tre sa te odihnesti nu sa-ti faci nervi c anu poti face mai nik.
mikymamika, te apreciez pt efortul de la munca! si cu toate ca pun sare pe rana, eu am decis d ela bun inceput ca daca raman gravida stau acasa. asta pt ca m-as stresa prea mult. si in fond, de aia mi-amluat barbat, sa ma tina:))) dar tot nu stau acasa. ma mananca degetelele sa merg din nou la scoala in octombrie:) pana in decembrie, cu naveta cu trenul si buzul, dar sunt grozav de entuziasmata. azi mi-amluat pixuri si creion si radiera si-o agenda superba sa ma apuc sa scriu. ca pe tren imi vine inspiratia si a cam trecut un an de la cealalta publicatie:)))
docdecap, ce plimbaret esti mah! da las, ca dupa aia o sa ai vreme sa stai acasa sa-ti zici: vai ce bine o fost atunci:))
anjelik, constat o prezzenta a ta pe forum destul de rara si slab productiva, ia s ane mai pui poze. hmmm, ce entuziasmata eram si eu de bagajul de spital, acu... l-oi face pe ultima suta de m:))
mbon, va las, revin mai pe seara,
pusii pusici
honey a ajuns cu bine?
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
numeioana spune:
Angelique, vad ca ai intrat deja in febra cumparaturilor. Te inteleg... vad ca esti entuziasmata... Sfatul meu e sa nu te grabesti, pt ca in primele 2 luni bebe nu are nevoie de multe hainute... Creste f repede si o sa te trezesti ca n-ai ce face cu ele!! O sa si primesti costumase, body-uri... E placerea de a cumpara, dar macar cumpara si tu pt cand o sa fie mai marisor... pt la vara...
Cumnata mea a cautat prin lucrurile bebelusului si a gasit o gramada de costumase neimbracate... noi-noute. A zis ca mi le da mie si m-am bucurat, ca o sa-i cumpar numai hainute de vara... Daca e fetita, asa cum ai zis tu o sa-mi fac si eu placerea sa cumpar cateva body-uri roz, dar incerc sa nu exagerez... Mai bine ii iau rochite de vara pt 4-5-6 luni...
Ioana 17+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
medamaya1 spune:
Miri_ mik, total de acord cu tine.Si aici te pun la semnat hirtii inainte si oricum inainte sa te apuci de trat dr iti spune ca exista " riscul " de sarcina multipla. Si mai ales ca se poate face embrioreductie, la cerere .... nu o inteleg deloc pe tipa respectiva. Doar stia la ce sa se astepte. si ptr bebe strumph sa se faca bine
Danonique
Meda17+
nicole_es spune:
Buna fetelor.Sunt si eu o incepatoare si mi-ar placea mult sa mai vb si cu alte mamici sau viitoare mamici.Dar sa va dau mai intai datele mele:DN:02.10.1978,UM:01.05.2007,DPN:14.02.2008.Va citesc de mai mult timp,dar nu am avut curaj pana acum sa va scriu.Sunt ffffff.fericita ca v-am gasit,asa ma pot informa linistita de tot ce nu stiu pt ca si la mine este primul bebe(dupa 4 incercari nereusite:avorturi spontane).