Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
virgo spune:
Gagici , eu sunt la ai mei la Iasi , m-am indopat frumusel cu bunatati neaose si ... am mers la echografie , sa vada si maica-mea odorul . Stupize , stupize : bebe are ... 24 s 1 z , in loc de 22 . Si peciorushe iecstrem de lungi ...
... iar eu nu ma ingras si pace ! Mi-am luat inca o pereche de pantaloni , cica masura 0 . Abia aia imi vin cum trebuie .
Felicitari pentru carucioare si La multi ani sarbautoritelor !
miri_mik spune:
dragi zuzele, sunt franta! o zi cu bruno acasa bolnavior... face cat doua saptamani la sapa:) nici chiar asa, dar pe aproape. va multumesc pentru gandurile bune. acu pe seara a tras un pui de febra, un 38.4. stiam ca asta urmeaza dar ma omoara c anu vrea s amanance nimic de nimic si urla 10 minute de frustrare sid e chin cand ii fac aerosol. cand er amai mic suporta saracu stoic, acu isi da masca jos d epe fata si ii plesnesc vinisoare pe fata de ciuda:( ma rog... un cosmar. s-a culcat saracu pe la 9 ora mea cu burta goala... speram ca maine e mai bine. nu stiu cine m-a intrebat de antibiotic, da, ia, de doua ori pe zi in aerosol. de fpat toate chestiile le are in aerosol. lua-l-ar naiba pe virusache ala care da chestia asta.
partea urata e ca s-ar putea sa iau si eu. si de ma apuca pe mine... spitalul ma mananca pt ca aproape toate remediile au zahar in ele. dar pana atunci mai trece timp.
si apropos de zahar: ce scumpa esti mai creatso cu carliontsii aia:) si NataliaS, cum stai cu glicemiile? m-ai lasat in ceata, dar sper sa fie toate bune si frumoase.
felicitari pentru ecografii! toate avem niste bebei superbi! hihihi
pusici
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
darene spune:
Buna dimineata !
Nadia bine ai venit.Sa-ti dea D-zeu in continuare putere si optimism ca si pana acum!Felicitari pentru baietel!
Gatta la mine contractiile tin cateva sec si sunt insotite de presiune in burtica si ingreunarea respiratiei.In plus simt ca trebuie sa fac pipi.Sper sa nu am vreo infectie urinara.
Danonique ia sa vezi ce repede o sa treaca timpul.Si eu am stat numai acasa primul trimetru cu exceptia drumului saptamanal la spital pt injectie;nici acum nu ies prea des de teama sa nu se intample ceva.
medamaya1 mamica frumoasa sa-ti traiasca bebelushii si sa fie sanatosi !
Veronicka eu nu m-am vopsit.
Miri_mik sanatate lui Bruno,mi s-a facut mila de el saracutul.
Alina023 sanatate lui Luca!
Emiliapop felicitari pt bebelina !E super sa ai pereche.
Lala_D felicitari pentru grasunel !
Elena
25+
darene spune:
Pentru fetele racite : aveti grija daca faceti temperatura sa nu stati asa,nu e bine pt bb,mai bine luati paracetamol.Si eu am fost racita acum vreo 2 luni ,in primele 2 zile nu am luat nimic,am dat cu ceai (fara lamaie, ma irita mai rau pe gat daca deja tusesc) si vit C ,fara efect.Am luat panadol simplu de trei ori cate 2 (doza pt adult) in a treia zi si mi-a trecut.M-a speriat cumnata ,care e gine ,ca daca fac temperatura sa iau panadol si sa ma spal cu apa rece.Doctorita mi-a zis ca e safe sa iau panadol dar sa nu iau decat in cazuri bine motivate.Eu am intrebat-o in special din cauza durerilor de cap pe care le am din cand in cand.
Pupici si sa aveti un week-end placut!
Elena
25+
docdecap spune:
hop si io!!
evident, dupa ce vreo ora am citit capitolele aparute intre timp...
am ajuns aseara dupa ce am condus, si nu-mi place deloc sa mai conduc masina, dar maine plec iara buc si marti inapoi . ce nu face mami sa aiba bani pentru bebe!!
mi-a placut cel mai tare de sanziana care s-a transformat in tudor, dar pentru mami e mai bine sa se intample asta la 20 si ceva saptamani decat la 20 si ceva ani
in rest, io sunt bine, am contractii de cateva ori pe zi, deja le recunosc, mai nasol e cand se intampla la curs si sunt in mijlocul frazei..
sanatate la pitici (la buc cel mare al sora-mii facuse si el un frumos de 39, infectie in gat, era bazait rau saracu') si felicitari pentru eco!!
m-am uitat l apoze, fete frumoase si crete, la meda nu am putut intra pe pozele cu bebei, mai incerc.
bine ati venit fetele noi (imi place tare numele de mitsu bishu) si LA MULTI ANI IRLANDEZA!!!!
Va pup tare,
Monica 24+ (maine 25!)
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
remiclea spune:
neatza tuturor
EMILIAPOP am inteles ca ai avut probleme cu ulcerul de la tardyferon. si eu iau tardyferon si de o saptamana ma omoara stomacul. am ajuns si la urgenta,mi-a facut un no-spa injectabil si m-a trimis acasa. de la dr de familie mi-a dat sa iau rennie, dar nu are nici un efect. le tot spun ca nu am arsuri, ma doare stomacul de abia merg dar ei o tin una si buna ca am arsuri. din pacate am luat si azi pastila, dar de maine le voi intrerupe si sper sa-mi treaca. tu ai luat ceva pastile pt durere in zilele alea?
23+
poze
nemary spune:
Irlandeza, multa sanatate, o nastere cat mai usoara si un bb frumos si sanatos.
Remiclea, pe mine cand ma doare stomacul(de cand sunt gravi vad ca nu m-a mai durut) beau ceai de galbenele, este fff bun pt.cei care au probleme cu stomacul. acum ca a venit toamna s-ar putea sa se inmulteasca si durerile, sper ca nu. eu iau Tardyferon de 3 saptamani dar nu am nicio problema de la el.
Mari 21+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
quote:
Originally posted by danonique
Buna!Am fost la medic si din pacate colul mi s-a deschis inca un pic.De acum nu mai am voie sa fac nimic ci trebuie sa stau toata ziua in pat.Nu stiu cum voi reusi mai ales ca sunt o fire energica.De ieri plang mereu.Incerc sa ma calmez de dragul bebelusului.Va pup.
danonique 25+
draga mea, incearca sa te linistesti, sa nu-i faci rau lui bb. stiu cum e stai la pat, a trebuit sa stau si eu 2 saptamani si nu a fost prea placut, dar de dragul bebelusului facem orice, nu-i asa. Stai cumintica si poate in timp se mai rezolva problema.
Mari 21+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor, inca nu am apucat sa citesc din urma dar va dau raportul:
Am inceput sa ma ocup de bagajul pt spital. Am fost la Carrefour la cumparaturi. Am luat un set de 4 body-uri pt bebe, ffff dragute, la 500.000 setul, un prosopel din acela cu capison pt baita (ma rog, astea nu sunt pt spital ), servetele umede pt funduletul lui bebe, detergent pt lucrusoarele lui bebe, tampoane si vata pt ma-sa si gel de dus pt bebe pe care o sa il folosesc eu in spital. Aaaaaaa, si nu va spun ca primul lucru am luat bicuri, pt ca am vb ieri cu o fata din Constanta care a nascut anul trecut si pt ca nu era epilata perfect la budunica (deh, cat s-a descurcat si sotul ei, saracul), au retusat-o ei in spital CU O LAMA FOLOSITA!!!!! Asa ca pt orice eventualitate puneti voi in bagajel si un bic, sa nu va treziti cu surprize!
Pupici,
Angelique 26+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori