Comori de nov-dec 04 (156)
Raspunsuri - Pagina 16

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
roserbina micutul intelectual...este un dulce...si vad ca-i poarta cu mare placere
bianca ce comentarii a mai avut?
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

paxela spune:
noile performante ale Deliei aici si aici
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

monica-elizabet spune:
paxelina, felicitari pentru mergareatza
monica

fulguletz spune:
quote:
Originally posted by roserb
Neata!Iata cateva:
POZE CU INTELECTUALUL FAMILIEI
ce moaca acra are saracu copchil

sa dea Bunutzu sa scapati repede de problema!

_
despre noi f pe scurt : am fost in concediu, relax total sub o umbrela de soare din Italia, spalaturi la Adriatica

v-am citit pe sarite, vazut poze la greu...
Paxelina, bravo la pitica ..o pupam pe precocea familiei...
cuscrulitza, mey, daca nu ma apuca un salivat instantaneu numai cand iti vad link-ul ...

monica-elizabet spune:
hopaaaaa.....6 ca a aparut cuscra sa va fie de bine concediul...asteptam poze cu blondinul meu ginere
la balaceala
monica

anne-marry spune:
buna fetele..pana citesc eu din urma, ...raman in urma la scris...
otilia...nu am mai scris pt ca nu am mai avut internetul la nas, ca sa zic asa, si am mers o perioada la un internet caffe, si apoi, treptat, am rarit-o pana am renuntat. acum am internet la servici, si in limita itmpului pe care il am, o sa intru sa mai citesc si sa scriu...bineinteles.
try ... uite chiar acum incerc sa pun pozele. intrsem pe situl acasa.ro si dupa ce m-am chinuit o zi intrega sa le incarc, pe albume etc....nu stiu cum sa fac sa vi-l dau sa il puteti vizualiza. am gasit acum un alt site, care in clipa de fata munceste pe rupte sa incarce dutele d epoze pe care le-am selectat. sa vedem ce iese. nici nu mai stiu ce poze am bagat...sper sa nu fie vreuna nelalocul ei
eu am o intrebare: CE SA FAC CU TEO CA NU PREA MANANCA...inteleg ca mai sunt si alti copii in situatia asta...si oricum, nu sunt de parare ca un copil tb indopat...dar parca prea nu mananca neam...dimineata nu vrea nimik...mananca la gradinita ce ii pun, adica un iaurt cu fructe, un sandwich sau crenwursti, branza topita...in fine...ce ii pun eu acolo, si o prajiturica sau ceva dulce pt desert. apoi, cand vine acasa, mai deloc, abea daca mai mananc odata in zi...dar nu va imaginati ca cine stie cat....nu stiu cu ce se hraneste. analize i-am facut cand l-am inscris la gradinita si ar fi iesit OK, i-am dt si vitamine ca e si perioada si am zis ca poate ii mai fc pofta de mancare. CE SA FAC? macar o masa in zi sa manace si el calumea, cand vine de la gradinita, sau ...in cursul zilei. HELP
anne-marry mamica lui teodor alexandru pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Otiliav spune:
Monica, 78 de poze, wow si pe fiecare zi faci bunatati. Ai mila de cele 62 de kg ale mele .
Noi mergem maine dimineata la Alba ca Zapada la teatrul Ion Creanga, sper sa-i placa mandrei mele.
In rest am mers zilnic la dentist si ne-am plimbat si noi in pantaloni scuri si tricou ca tare frumos este afara.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

andreap spune:
Otilia..pantaloni scurti?da..fata de temperaturile de la voi.sa aveti timp frumos cat mai stati..si distractie placuta maine.
Roserb,tare bine-i sta!
Noi suntem bine,Mariuca a avut ieri o zi mai 'zgubilitica',dar m-am obisnuit...altceva nou..nu avem.
Pupici si WE minunat!
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
oti si eu ma" mandresc " cu 63 de kg ... oscilez intre 60-63 depinde de gradul de puturosheala
si imi place si sa pap
si ruxi imi tot zice sa mai mergem la teatru...dar mai avem de asteptat...distractie placuta..cred ca o sa-i placa tare mult anutei
andreap, ea e sgubi de obicei si tie we placut
anne-marry daca analizele au iesit ok atunci e bine
monica

mariussimiuc spune:
Dedicatie speciala pentru Roxana.
Miha si Robert