Transpiratie mirositoare la 5 ani
Am constatat zilele trecute ca baiatului meu de 5 ani ii miroase transpiratia...E normal?
Parca citisem( nu sunt sigura)ca incepe sa le miroase transpiratia abia pe la pubertate...
Sa nu va imaginati ca-l tin nespalat...facem dus in fiecare seara...
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
Raspunsuri
emushi spune:
nu, nu ne imaginam ca-l tii nespalat ...dar nici ca "pute" ca un adult!
si fetitei mele ii miroase transpiratia cateodata, mai mult talpitele, asa, putin a acru...si perisorul cand transpira vara, acum mai putin. (cand era mai micuta mi-am dat seama, acum probabil m-am obisnuit )
din cate stiu e normal, eu nu mi-am pus problema asta...dar a mai fost un topic pe-aici, prin vara...
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Lorenza spune:
La copilul meu,care acum face 10 ani,ii "pute" transpiratia ca la un adult de la 8 ani.Nu va zic si ce par negru si destul de des are la putulica ,cam tot de atunci.
Cred ca nu sunt cazuri izolate.
Florentina Roman spune:
Ba da, Emushi, chiar ca la un adult, bine, nu foarte tare, dar ...miroase. Nu ma refer la talpi sau la par, ci la subbratz.
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
HelleneC spune:
Cand am vazut subiectul primul lucru a fost sa-i miros copilului hainele inainte de dus, vad ca e ok, desi e racit si de la nurofen si alte minuni ce ii dau transpira mai mult. De obicei nu miros suspect tricourile si bluzele, chiar daca le scot ude de pe el, mai ales vara... nici nu mi-am pus problema!Mie mi se pare normal, mai ales ca spui si tu ca nu e miros ca la adulti! Si apoi cat mai avem pana la pubertate, la cum zboara timpul! In cazul in care depistezi vreo cauza, chiar te rog sa scrii... eventul hai si pe subiectul copilutilor de 2002
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***