Strumfi de iulie-august 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

ah, m-am tinut sa va povestesc zilele astea si am uitat: luni ne-am dus sa cumparam un cadou pt. un vecin si cand ne indreptam spre casa, ca sa platim, Sarah s-a oprit la raionul cu felicitari; erau ff multe acolo, de o parte si de alta, pt. diferite ocazii: botez, nunta, zile de nastere, an nou etc. Sarah s-a uitat putin si s-a repezit sa ia una; cand ma uit mai bine, nu-mi vine a crede: fii-mea luase 1 ilustrata de-aia pe care era un nene creol, la bustul gol, cu o cravata ravasita la gat si-o prinvire din aceea seducatoare; eu m-am repezit sa i le iau, da' ce sa te faci cu Sarah care a inceput sa strige cat de tare putea : mamiii, mamii, DANI, DANI (Dani este sotul Anyei20, tatal petelor, de care eu ii povestesc sarei aproape zilnic asa incat pt. ea, cam toti barbatii care nu sunt marius, sunt.... dani). Nici nu stiam ce sa mai facem, sa radem, sa-i luam pozele din mana jenati de situatie (ca intre timp, fericita ca l-a descoperit pe Dani, a mai luat cateva ilustrate in mana si alerga strigand fericita ); spectatorii s-au amuzat pe cinste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by valen

ah, m-am tinut sa va povestesc zilele astea si am uitat: luni ne-am dus sa cumparam un cadou pt. un vecin si cand ne indreptam spre casa, ca sa platim, Sarah s-a oprit la raionul cu felicitari; erau ff multe acolo, de o parte si de alta, pt. diferite ocazii: botez, nunta, zile de nastere, an nou etc. Sarah s-a uitat putin si s-a repezit sa ia una; cand ma uit mai bine, nu-mi vine a crede: fii-mea luase 1 ilustrata de-aia pe care era un nene creol, la bustul gol, cu o cravata ravasita la gat si-o prinvire din aceea seducatoare; eu m-am repezit sa i le iau, da' ce sa te faci cu Sarah care a inceput sa strige cat de tare putea : mamiii, mamii, DANI, DANI (Dani este sotul Anyei20, tatal petelor, de care eu ii povestesc sarei aproape zilnic asa incat pt. ea, cam toti barbatii care nu sunt marius, sunt.... dani). Nici nu stiam ce sa mai facem, sa radem, sa-i luam pozele din mana jenati de situatie (ca intre timp, fericita ca l-a descoperit pe Dani, a mai luat cateva ilustrate in mana si alerga strigand fericita ); spectatorii s-au amuzat pe cinste...

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ai venit cris_kento, acum marim numarul de 3 japonezi mici, Kevin, Keita si Kento! E vreo treaba cu K asta?

Valen, deci Dani e creol ca il banuiam eu

Ies la plimbare cu asta mic in marsupiu ca ne-a luat bona cheia de la spalator si nu pot scoate carutzul. E infernat in weekend mai ales cand domnul jadi se incapatzaneaza sa ne ajute cu ceva!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by cris_kento

Buna ziua fetelor
Sun o mamica de baetel pe nume Kento,nascut in luna iulie.Vreau sa va multumesc din suflet ca existati finca mati scos im impas de foarte multe ori cu sfaturile voastre.Pina acum vam citit din umbra,iar acum am indraznit sa va scriu.Sper sa ne primiti si pe noi in clubul vostru de strumfei,pupici pt toate mamicile si strumfei

Bun venit, tie si strumfelului tau! Cu cat suntem mai multi, cu atat mai bine!

Valen, o scumpa fetita ta! Sa mai spun ca am vazut di fotografiile cu Ines si m-am minunat? Nu mai spun, dar tu stii, nu?

diane_dun, ! Situatia e inca aiurea! Deja sunt mai bine de trei zile de cand nu reusesc sa revolv problema sanului asta si incepe sa ma dispere. Cum vine ora alaptatului incep sa ma crispez. Mai nou Miruna nu mai vrea sa suga de la sanul "blocat" - suge cateva minute si dupa aceea plange de-mi rupe inima. Cum o mut la sanul celalalt, cum se linisteste si mananca pe saturate. Iar eu tot cu canalele infundate. Ma chinui cu masaj, cu dus cald, cu o pompa manuala pe care o am in casa si deocamdata nimic. Mai incerc pana maine si daca situatia nu se amelioreaza, ma duc la medic. Ma tot sperie mama ca o sa dau in mastita si n-o sa mai pot alapta. Nici nu ma pot gandi la varianta asta, asa ca o sa tot incerc sa ma "desfund" singura.

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

cris_kento bun venit!

Lia offf...nu stiu ce sa-ti spun, ca nu m-am confruntat cu problema,..

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Situatia e inca aiurea! Deja sunt mai bine de trei zile de cand nu reusesc sa revolv problema sanului asta si incepe sa ma dispere. Cum vine ora alaptatului incep sa ma crispez. Mai nou Miruna nu mai vrea sa suga de la sanul "blocat" - suge cateva minute si dupa aceea plange de-mi rupe inima. Cum o mut la sanul celalalt, cum se linisteste si mananca pe saturate. Iar eu tot cu canalele infundate. Ma chinui cu masaj, cu dus cald, cu o pompa manuala pe care o am in casa si deocamdata nimic. Mai incerc pana maine si daca situatia nu se amelioreaza, ma duc la medic. Ma tot sperie mama ca o sa dau in mastita si n-o sa mai pot alapta. Nici nu ma pot gandi la varianta asta, asa ca o sa tot incerc sa ma "desfund" singura.

eu am avut problema asta la inceput cand nu aveam canalele desfundate. mi-am luat pompa dar degeaba. pediatra mi-a zis ca cea mai buna metoda e sa ma mulg cu mana si asa am facut. problema s=a rezolvat. incearca su tu insa sa nu fortezi sa te doara..........bafta multa

mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

quote:
Originally posted by afibebe

buna dimineata si de la noi.

am o intrebare.
bebe fornaie tare tare urat.nu are nimic in nasuc e curat.fornaitul e undeva intre nasuc si gatulet.
pediatra mi-a spus ca nu are nimic cand l-a consultata.
mai dar parca face ca tractorul- poate exagerez si eu- dar oricum face ft tare.

i-am pus ser fiziologic.si degeaba.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

si al meu fornaie mai ales cand ii e foame si vrea tzatzik! nasu e curat asa ca nu ma impacientez

mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selut spune:

Sa inteleg ca sunt chiar pedepsita , nu ca nu-as merita , dar cer indurare , poate i se va face cuiva mila si de mine,JADE,LIADORIAN................!!!!!!!!!!!!
Sunt si eu pe aici, si ar trebui sa ma credeti cand va spun ca mi-ati lipsit , pt ca gandurile voastre de atunci chiar mi-au prins bine.

CARMEN si ERIC 10.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

mychydutza si celalalte fete nu vreau sa va speerii dar la fel facea si a mea fornaia eu am crezut ca isi curata nasucul la inceput dar dupa aia m-am hotarat sa ii zic dr si ia facut un ecsudat nazal si sa dovedit a fi un stafilococ luat din maternitate si mi-a dat sa ii pun fucidin crema in nasuc.nu inseamna ca daca a mea asta are ,are si a vostru eu v-am zis sa fiti precaute ca un strptococ netratat poate da in otita si e mai rau

mami degiulia rebeca 13.08.2007
http://community.webshots.com/user/alexi84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

cris_kento bine ati venit in grup

mami degiulia rebeca 13.08.2007
http://community.webshots.com/user/alexi84

Mergi la inceput