Gravidutze si mamici din CLUJ - 16

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nu prea am vreme sa citesc din urma, dar sper ca toata lumea este ok!
Ce fac gravidutele? se pregateste ceva?

Lavinia, zici ca papa Mirunica? Si Sara e o mancacioasa...foc. Eu sint putin necajita ca nu as fi vrut sa introduc formula, dar papa Sara si completare, ca la san adoarme repede si pe urma urla de foame, de-aia ma mai mulg Alex sa pape tot lapte de-al meu, si oricum sanii trebuie goliti mereu sa se secrete lapte, dar de cele mai multe ori papa de la ambii sanii, ma si mulg de srplus si tot mai vrea si atunci trebuie sa ii dau completare. Dar papa de la san la fiecare masa.
Cu trezitul noaptea, stai linistite, a fost o exceptie, se trezeste tot la 3-4 ore inca.
E dulce tare si creste si are tot mai mare personalitate, ma cauta cu privirea si cu gurita, imi recunoaste vocea si se linisteste la mine pe burtica. Nu plange fara motiv, doarme, papa, sintem topiti dupa ea.

Aaa, multumesc ca ne-ati trecut pe listuta! Eu sint nascuta pe 27.11.1977.

Mai pun niste poze cu pitica
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ooo nico draga...sa iti treaca si nervii si greturile.
si eu stau prost la capitolul nervi...mai intru si in depresii...:(
meli, pe aci suntem.
cine manca dimineata la ora 7?ioooooo..apoi am dormit pana la 10 ca purceii...
chiar ma gandeam ca mie acum abia imi ajunge timpul sa mai fac cate ceva de mancare..o lecuta de curatenie..asa..de suprafata..d-apoi cd o veni piticotul....
mai cu numele am si eu acum o problema..ca s-ar putea sa nasc pe 8 nov, cd e sf mihail si gavril...si ma gandesc dc n-ar fi mai bine sa fie mihaita...
da acu toata lumea il stie de stefanut...uf....ce ma fac, ce ma fac...nu tre sa nasc pe 8 !
lore..pai la urmatoarea intalnire sa vii neaparat..:)

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

nico, ce nasol cu greturile!!

victo, si eu am diverse ciudatenii emotionale, plang din orice, ma emotioneaza sentimentalisme pe care altadata nu dadeam 2 bani. cred ca hormonii is de vina.

oana, eu personal nu am sa bag lenor, ca nu am siguranta ca iese din tesatura cu totul, si n-as vrea sa atinga pielicica aia moale si frumoasa a bebelusului substante dinastea, sa nu faca alergii apoi.
dar astea sunt chestii care tin de paranoia fiecaruia cred.

azi mi-am luat cartea mama si copilul de capraru, asa ca voi fi bine informata de-acu incolo. (numai sa am si timp sa o citesc, mai fur cate 5 minute la serviciu din cand in cand )

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

gabriela, in sfarsit poze si cu tine!!
ce scumpica e bebe sara! si ce repede creste, vai-vai!

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

gabriela, ce frumoase sunteti! eu zic ca arati super bine, nu stiu de ce esti tu complexata! sara este o dulceata!

delia, te asteptam cu vesti!!!!!!!!!!!!!!!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!

Haideti sa ne mutam - CAP 17

Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput