am salariu de 20 milioane.Bona vrea jumate!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

E nu inteleg ceva... hai ca vad ca ati dat-o in shopping acuma, nene, daca ai o afacere a ta, ai un cabinet de stomatologie, ai o firma de comert, un magazin- al tau- inteleg sa te dai de ceasul mortii sa te intorci... ca iti moare afacerea din care poate scoti 1o.ooo euro pe luna, nu 3000. Dar sa-ti lasi copilul pt. un serviciu?! Las-o moarta ca mai gasesc 100 de serviciuri, greu poate, dar gasesc.
Eu am nascut primul copil, gata - fuga la serviciu, ca sunt mare femeie de maxima cariera! In spate ii durea pe aia ca mie imi trosneste bona copilul, ca are febra 40, ca mi-a furat bona ce-aveam prin casa, ca intarzii ca n-am cu cine sa las copilul.
Al doilea servici mi l-am gasit f usor, pt. ca tocmai spuneam persoane f. calificate pe felia lor sunt putine. DAR, cand a venit al doilea bebi le-am zis, sorry, dar lasati ca nu da firma faliment fara mine.
Repet, daca as fi avut o bunicuta, acum as fi fost la serviciu, dar ideea era sa facem mamele sa deschida ochii cu privire la bonele astea horror.
Oricum sper sa-mi fac afacerea mea, asa ca faza cu uitatul profesiei pe motiv ca stau 2 ani acasa... cade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Scuzati-ne pe mine si pe Adina pt. off-topic.

Martie, nu stiu daca o bunicuta te-ar fi ajutat asa de mult, depinde daca e in putere, ca daca nu - nu poti sa apelezi.
De acord cu tine, cine gaseste bona buna, recomandata si calificata, poate sa lase copilul. Cine nu, prefera pe moment sa piarda banii multi decat sa riste sa lase copilul cu o iresponsabila.
Din cauza cererii mari de bone, oricine poate sa devina bona. Ce e de facut in aceasta privinta, asta e intrebarea.

Am auzit ca Franta are cel mai bun sistem de bone oficiale/gradinite/scoli. Stie cineva din Franta sa ne spuna cum e ?

Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Na, ca-mi pare rau acum, mai bine ziceam mai din timp si ti le aduceam data asta.
Lasa ca-mi fac drum si mai vin cat de curand. Data trecuta am fost prin octombrie-noiembrie.

Adina + Olivia Q1.04

Iti dau PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Aflu pe aici ca vine Adina si vrea sa se intalneasca si cu Maria-pai impusc si eu doi iepuri ca si-asa nu v-am vazut pe niciuna.Adina multam frumos, nu am nevoie de nimic.

On topic ca am tot fost pe langa.
Martie eu nu am blamat niciodata mamele ce au vrut sa se intoarca la munca .Dar mi se pare foarte greu sa gasesti pe cineva care sa iti semene intru totul(sau macar partial), sa corespunda cerintelor tale iar tu sa fii linistita si infloritoare ca totul este asa cum trebuie acasa.Poate si altcineva este bun dar ca mama nu este si nici nu cunoaste copilul in acelasi mod.
Mi se pare foarte mult sa dai jumatate din salariul tau unei bone.Bun daca ar fi bine as spune de ce nu?Din pacate foarte rar gasesti asa ceva.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Martie . Eu in domeniul in care lucrez nu prea am sanse sa-mi dezvolt afacerea mea, asa ca n-am incotro si astept nababul in continuare, mergand la servici. Uite-asa trece timpul si maine-poimaine ies la pensie, macar stiu o treaba.

Maria, .

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

Aflu pe aici ca vine Adina si vrea sa se intalneasca si cu Maria-pai impusc si eu doi iepuri ca si-asa nu v-am vazut pe niciuna.Adina multam frumos, nu am nevoie de nimic.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

quote:

Adina + Olivia Q1.04

Off-topic iar Gabi, n-am reusit sa punem la cale intalneala pt. ca eu nu ma pot desprinde zilele astea de birou si nici de acasa ca am musafiri. Am amanat, ramane sa ne vedem cand vei avea tu cei 3 iezi (cucuietzi).

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Tot off-topic poate ne vedem de 8 Martie

Mergi la inceput

quote:

Tot off-topic poate ne vedem de 8 Martie

Exact, si ca sa devenim on-topic, o chemam si pe martie de 8 Martie cu noi,ca si-asa era suparata ca vorbim de shopping
Asa o sa dezbatem subiectul bonelor pe larg, noi 4, in direct, la o cafea

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Sunteti niste dragute!

Mergi la inceput