de la eco de 30 sapt mi s.a spus ca micutul are o staza bazinetala si ca rinichiul stang nu se goleste bine!azi am fost cu micutul la eco si dr mi.a explicat ca rinichiul nu se goleste bine si ca va necesita o interventie chirurgicala pt a remedia unghiul de golire,care e ascutit astfel incat urina se evacueaza f greu.
problema ar fi ca e prea mic la 2 luni si interventie trebue amanata cat mai mult posibil..pana spre un an.cu toate astea oricand poate sa apara o complicatie si vreau sa va intreb dak v.ati confruntat cu u caz similar sau dak stiti un dr chirurg pediatru la spitalul grigore alexandrescu,pt ca acolo va trebui sa ajung!
Buna!
Nu stiu pe nimeni cu acelasi diagnostic ca si bebele tau, dar iti recomand pe d-nul dr. Basca Ion. Il mai gasesti la clinica Diagnosis.
Nu stiu de unde esti tu, dar poti intai sa te programezi la clinica sa-l vada si vezi ce spune (la spital este foarte aglomerat).
Roxana,de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
Si eu tot pe dr. Bāsca iti recomand.Cand m-am internat eu cu baiatul, operase un bebe de 1 luna, tot cu probleme la un rinichi. Cauta-l la clinica Diagnosis, va avea timp mai mult de voi, desi costa 150 ron consultatia, cred...
oanabbb
la eco de 30s s.a vazut ceva dar acu e sigur!
bb meu mic si scump v.a trebui operat pt a se deschide unghiul de pe canalul de eliberare a urinei.problema e ca mult prea mic pt o anestezie generala si operatia va trebui amanata pe cat posibil.
v.ati confruntat cu o situatia asemanatoare sau stiti un dr CHIRURG PEDIATRU ffff bun la spitalul gr alexandrescu/
Kate
Buna,
Il recomand cu toata caldura pe Dl. Doctor Radu Balanescu de la Spitalul Grigore Alexandrescu. Baiatul meu, la virsta de 4 zile a fost operat de el de stenoza de duoden...Este un om minunat ! Mergi si cauta-l, o sa te ajute cu siguranta ! Daca mai ai nevoie de ceva informatii, scrie !
Sanatate multa