staza rinichi la copil de 2 luni!!!

staza rinichi la copil de 2 luni!!! | Autor: oanabbb

Link direct la acest mesaj

de la eco de 30 sapt mi s.a spus ca micutul are o staza bazinetala si ca rinichiul stang nu se goleste bine!azi am fost cu micutul la eco si dr mi.a explicat ca rinichiul nu se goleste bine si ca va necesita o interventie chirurgicala pt a remedia unghiul de golire,care e ascutit astfel incat urina se evacueaza f greu.

problema ar fi ca e prea mic la 2 luni si interventie trebue amanata cat mai mult posibil..pana spre un an.cu toate astea oricand poate sa apara o complicatie si vreau sa va intreb dak v.ati confruntat cu u caz similar sau dak stiti un dr chirurg pediatru la spitalul grigore alexandrescu,pt ca acolo va trebui sa ajung!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna!
Nu stiu pe nimeni cu acelasi diagnostic ca si bebele tau, dar iti recomand pe d-nul dr. Basca Ion. Il mai gasesti la clinica Diagnosis.

Nu stiu de unde esti tu, dar poti intai sa te programezi la clinica sa-l vada si vezi ce spune (la spital este foarte aglomerat).

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Si eu tot pe dr. Bāsca iti recomand.Cand m-am internat eu cu baiatul, operase un bebe de 1 luna, tot cu probleme la un rinichi. Cauta-l la clinica Diagnosis, va avea timp mai mult de voi, desi costa 150 ron consultatia, cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

oanabbb
la eco de 30s s.a vazut ceva dar acu e sigur!
bb meu mic si scump v.a trebui operat pt a se deschide unghiul de pe canalul de eliberare a urinei.problema e ca mult prea mic pt o anestezie generala si operatia va trebui amanata pe cat posibil.

v.ati confruntat cu o situatia asemanatoare sau stiti un dr CHIRURG PEDIATRU ffff bun la spitalul gr alexandrescu/

Kate
Buna,
Il recomand cu toata caldura pe Dl. Doctor Radu Balanescu de la Spitalul Grigore Alexandrescu. Baiatul meu, la virsta de 4 zile a fost operat de el de stenoza de duoden...Este un om minunat ! Mergi si cauta-l, o sa te ajute cu siguranta ! Daca mai ai nevoie de ceva informatii, scrie !
Sanatate multa

Mergi la inceput