Mamici fericite cu mai multi copilasi (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salutare mamici!
Marimar si Adita,foarte frumos ca v-ati intilnit!Va invidiez putin!
Nu mai povestiti de cazaturi ca ma doare inima!Si la noi sunt garla!
Amira mi-a cazut din scaunul de masina,mai avea vreo 3 zile pina sa implineasca un an.Aveam scaunul pus pe un scaun de bucatarie cu spatar oval,intra numai bine.Era legata cu centrura iar eu linga ea spalam vase.S-a aplecat in fata si fiind grea deja ,poc!A cazut cu scaunul peste ea,i-a dat singele pe nas.M-am speriat groaznic.Imediat a adormit dar asa am luat-o si am fugit la spital desi ziceau ca nu pot primi ca e full de pacienti si ca trebuie sa astept vreo 3 ore.Mi-a fost teama sa nu-si fi spart osul (cum ii zice).Dar a fost ok.
Israa a cazut de pe scaunul de la pc.Inalt cu brate.Avea vreun an si se catara peste tot.A cazut cu spatele dar nu stiu cum de a lovit cu fruntea.S-a pierdut,dadea ochii peste cap,abia a scincit si a adormit!
Alta sperietura.Fugi cu ea la dr.cind am ajuns acolo era ca noua ,a fugit sa se joace cu copiii in locul special amenajat cu jucarii.
si-am mai avut,hehee!N-am timp sa le povestesc acum pe toate!

Sanatate la puiuti,ma duc cu mandrele afara!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

buna! ce vreme urata la noi...ger, parca a venit iarna, dar fara zapada am vrut sa ies la plimbare cu fetele si in 5 minute ne-am intors inapoi, imi inghetase nasul!

mira si la mine e la fel la somn, cea mica cere doar apa si pupic (inca e prea mica sa ceara si altceva), dar denisa...are ritualul ei: apa, pisu (chiar daca a facut cu 10 minute inainte), sa o invelesc, sa o scarpin, e prea cald, face raisa galagie si nu poate sa doarma din cauza ei...si lista continua...

problema cea noua: cea mare o impinge pe cea mica si nu stiu ce sa fac! chiar si afara in timp ce se joaca...si nu numai pe ea, ci si pe ceilalti copii. pana acum nu facea asa, si mie frica sa nu dea pe cineva cu capul de ciment!

diana, denisa si raisa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Noi intre timp suntem bine, Phillip s-a comportat normal, umflatura a disparut si gata a trecut si episodul lovitura si spital.Nu a inteles el foarte multe, a mai topait si seara urmatoare dar nu il mai las la noi in pat.
Vineri seara am zis sa ii tin pana mai tarziu poate dimineata dorm mai mult, si am pus-o pe Rebecca la Phillip in pat.A fost incantata si a adormit imediat(eu eram langa ea).Acum cand sa doarma si Phillip, am vrut sa o iau si sa o duc in pat la ea dar s-a impotrivit fratiorul ca el vrea cu surioara luiSi au adormit amandoi, am facut juma de ora ture sa ii vad cum sunt si m-am topit.Intr-un pat de 100cm pe 150 cm dormeau amandoi asa frumos...Scot pozicile si va pun una s-o vedeti.Dar dupa vreo 3 ore urlete pe Rebecca, se urcase domnul pe ea, ca deh nu era spatiu suficient.Am luat-o si a dormit restul noptii la ea in pat.Asa dezamagit a fost Phillip dimineata ca a plecat Rebecca de langa el-dar el nu stia ca se urcase pe ea.Ma gandeam sa ii iau Rebeccai patut de copil, sa renunt la cel cu gratii, sa ii pun pe amandoi in aceeasi camera dar in paturi diferite, dar nu stiu daca nu ar fi mai bine sa iau un pat mai mare de 140 cm latime si sa nani amandoi?E cineva care face asa?
Cu nani eu nu am treaba cu ei, cand dau stingerea asa ramane.Ea mai maraie caraie pana adoarme, Phillip mai sta putin si se joaca cu n-am idee ce si gata.

Mira asa deci ai tras cu ochiul.Imi fac timp zilele astea si pun si aici poze, ca sa ne stiti si pe noi.Ea nu e asa de creata ca si Phillip, dar e dulce.Mai ales ca e a noastra.Phillip avea 7 luni atunci, chiar ca era bebe, si s-a schimbat destul de mult.Legat de bebe, se pare ca instinctul meu nu m-a inselat nici de data asta.Am zis ca e baietel, asa sa fie!Imi pare rau doaar de hainutele astea de fetita ce frumoase suntDar le pastrez ca nu se stie niciodata

In rest am putin emotii cu bebe, cum va fi nasterea.Chiar marti cand am fost la spital m-am amuzat cu o doctorita ca-si amintea cat de mult vroiam cezariana la Phillip, cat de repede am nascut-o pe Rebecca si acum zicea sa ma mut cu cateva saptamani inainte la spital ca sa nu nasc acasa sa ma moseasca sotul

Va pup pe toate si saptamana frumoasa.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Addiana din pacate si Phillip o mai impinge pe Rebecca si n-am gasit leac.Afara nu prea face, dar inevitabilul se mai produce cand il provoaca altii.
Ii explic de fiecare data ca nu e frumos si renunta dar se repeta episoadele din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna seara!!
Azi am fost la biserica, a fost sarbatoare, a fost si hramul bisericii iar dupa slujba s-a tinut masa. Selin a fost mortala. Am plecat cu ea obosita, pe la 12 cand e defapt ora ei de bagat in pat. din biserica a incepuzt sa umble pe la toata lumea sa o ia in brate, cunostea, nu cunostea intindea mainile sau se lipea de lume .....a prins drag de preoteasa, care saraca parca nu era deajuns de alergata de fata ei de 15 luni mai trebuia sa aiba grija si de a mea. Pe mine ma lua rusinea cand o vedeam cum fuge de la mine la lume straina. si daca o luau in brate nu mai misca, nu mai respira era sfanta nu care cumva sa o trimita inapoi la mine.
Gabriela, noi i-am pus la Daria de curand un pat mare, cel cu gratii l-a primit mostenire Selin. Nu mai vroia sa doarma la ea in pat de nici o culoare, iar David nu prea vroia sa o primeasca la el. Adormeau totusi amandoi Daria la piciare,cateodata o lasam acolo altadata o puneam in patul ei.

v-am pupat, va doresc o saptamana minunata calduroasa si plina de soare (am auzit ca a venit iarna acasa!!)

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata si de la noi!
despre patuturi: pe krisztina am pus-o in pat mare la aproape 4 ani, pina atunci a dormit in patutul de bb dar i-am dat jos gratiile. in prima saptamina de la mutare a dormit mai mult pe jos decit in pat, noroc ca era vara si f. cald. in patutul ei de bb doarme acum robi, ca acum el e bb mic.doarme fiecare in camera lui.el se culca in liniste, nu-i trebuie nimik numai sa fie satul, cu fata in schimb avem "ore vedele", cum bine scria cineva aici. ne trebuie cel putin jumatate de ora pina adoarme: trebuie apa, pishi, plapuma, lumina, nu mai trebuie plapuma, lumina etc....
adianna, krisztina nu il impinge pe robi, il trage-scutura pina reusesc s-o calmez. sper sa-i treaca, cit de repede ca nu am nici eu solutie la asta.
gabriela, poze cu scumpisorii dormind! de-abia astept sa vad. ai mei nu-s in stare nici in somn sa stea intr-un loc
cazaturi am avut si noi, ultima: a cazut robi cu tot cu scaunul de masina-scoica, din pat, direct in nas, noroc ca s-a sprijinit scaunul pe ceva si nu a ajuns cu fata numai cu fruntea un pic, rezultind un frumos cucui proeminent si frumos si bogat colorat

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

buna seara...sau noapte buna???!!! vad ca numai pe la ore de-asta ajung sa mai scriu si eu cate ceva!
gabriela si kati multumesc pentru raspunsuri! chiar imi faceam griji cu impinsul denisei, dar m-am linistit, vad ca nu e singura. acum recunosc, dar sa nu mai spuneti la nimeni: eu cu sora mea mai mare (1 an si 5 luni diferenta) ne-am batut (palme, tras de par, picioare si tot tacamul) pana pe la 16 ani! saraca mama, Dumezeu s-o odihneasca! nu mai stia ce sa faca cu noi!

cat despre patuturi, denisa doarme intr-un pat de o persona mai micut 130/60 parca!!! iar raisa in patutul-tarc in care a dormit si denisa pana cand am nascut-o pe raisa (2 ani si 8 luni). dorm amandoua intr-o camera...si de acolo toata panarama pana adorm!
foarte dulce phillip ca a vrut sa doarma in continuare cu surioara lui! sunt asa de dulci cand au momente de iubire si tandrete !
somn usor! o saptamana frumoasa tuturor!

diana, denisa si raisa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna seara fetelor!
Ma tot chinui sa ajung sa scriu, dar se pare ca tot mai putin timp am la dispozitie. In ultimul timp parca nu mai apuc sa fac nimic, zboara timpul si treaba tot mai ramane.
Treaba cu impinsul este inevitabila intre frati si cred ca este si mai accentuata cand copii sunt de acelasi sex, cel putin asta am vazut la ai mei si imi aduc aminte cum eram eu cu sora mea. Ce poti face? Sa stai cat mai mult cu ei, sa incerci sa eviti pe cat posibil altercatiile si sa gasesti jocuri, treburi care trebuie facute in doi, sa invete sa colaboreze, sa se ajute, sa comunice. Atunci cand au nevoie unul de altul stiu sa se poarte frumos, deci, se poate.
Cu dormitul la noi este destul de lejer. Alexandru face primul baie si adoarme imediat dupa ce bea laptele la noi in pat, iar apoi il mut la el. Vlad si Bogdan stiu ca dupa baie merg sa bea apa si apoi in pat; daca este timp le citesc din carti, ce vor ei, iar apoi se stinge lumina, raman cu lampile de veghe si adorm. Stiu ca daca se ridica din pat dupa ce i-am pus ma supar, deci se intampla destul de rar. Cand erau mai micuti si nu il aveam pe Alexandru le puneam si muzica clasica in surdina si erau incantati. Cand uitam ma chemau sa le pun "muzica faina". Dar de cand Alexandru doarme cu ei in camera nu le mai pun, mi-e frica sa nu-l trezeasca. Cu saritul in pat nu prea avem probleme pentru ca stiu ca n-au voie, se mai intampla sa mai vina vre-un musafir care sare si atunci incep si ei, dar nu ii las nici atunci, nici pe musafir, asa ca se calmeaza repede.
Kati sa-ti spun ca m-am distrat copios cand am citit mesajul tau cu gradi. Atunci am realizat ca de fapt copii nostri sunt colegi de gradi: Cristina cu Vlad. De cateva ori am vazut pozele voastre si sotul tau imi parea foarte cunoscut, dar nu stiam de unde il stiu. Acum realizez ca ma intalnesc aproape in fiecare zi cu el la gradi si de acolo imi era figura cunoscuta. Ce sa spun, m-am amuzat teribil cand mi-am dat seama ca mergem la aceeasi gradi si mai ales in aceeasi clasa. Uitandu-ma la poze mi-am dat seama ca te stiu si pe tine, dar de fiecare data sunt in viteza si nu stau niciodata sa analizez persoanele. Oricum ne vom mai intalnim la gradi. Ce ati hotarat cu fastrackids? Era si sotul tau la prezentarea aceea si am vazut ca se cunostea cu managerul.
Pentru fetele din Bucuresti ati auzit de www.fastrackids.ro ? Mie mi s-a parut interesant si am vazut ca in Bucuresti deja a aparut.
Ce mai faceti fetelor? Cele care nu ati mai scris demult. Ma gandeam ca poate sunt fete care nu au mai gasit subiectul, de cand ne-au mutat. Nici eu nu cred ca locul nostru este aici, oare am putea face ceva in privinta asta?
Va pup si va doresc multa, multa sanatate!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

miha, hai ca si noi am ris cu lacrimi! chiar suntem colegi de gradi!!!
cu fastrackids am hotarit in mare da, vedem ce se intimpla. da, il stim pe ovidiu de multi ani.
ma duc la nani, mai revin miine.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Fuguta sa va salut si sa pun si cateva pozici ca am promis .

Astazi ne-am trezit de la 6 juma penru ca la 7 trebuia sa fim la gradi, plecau in excursie.Adica Phillip pentru prima oara pleca in excursie fara mine si am avut emotii ca n-am dormit toata noaptea sa aud ceasul, sa ii trezesc, sa fie gata si sa prinda autocarul.Ne-am imbracat, am ajuns in timp si am asteptat pana au plecat ca sa ii vad si eu.I-au echipat cu vestute reflectorizante ca sa nu ii piarda, au urcat 14 omuleti intr-un ditai autocar si au plecat la o ferma la 34 km de Viena.Ce emotii am avut pana la 12..si ce curioasa am fost nu cred ca e nevoie sa va spun.El a venit foarte incantat, a fost o adevarata aventura, s-au jucat cu animale , au baut laptic, au strans oo si au facut painici.Asa as vrea sa mai fiu si eu copil si sa vad si eu lumea prin prisma lor, ca tare frumos mi se pare

Fuga pozici cu Impreuna, Rebecca dormind, Phillip nani, Asteptand sa plecam, Somnoros,
Gata de drum

Mai pun pozici cand prind o portita libera.

Mergi la inceput