Mamici fericite cu mai multi copilasi (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

la noi nu ninge dar e urit afara, a plouat o zi si o noapte aproape non-stop
mira, am fost la dr. robi nu are nimik la plamini doar valuri de muci care stau in git. nu ne-a dat antibiotic inca, a zis sa incercam cu siropel si pastilutze homeopate si daca nu face febra si nu se inrautateste, atunci nici nu ne gindim la antibiotice. tuseste dar asta este, tratam. krisztina e spre bine, am tratat-o doar cu siropele si ceaiuri si a fost bine. merge la gradi, la inot, are program tare incarcat
multa sanatate la bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Mira, ai dreptate ca si astea 2 sarcini au aparut in lunile in care nu speram! Dar asa e omul, spera pana inpanzele albe. Acum sunt in Z32 deja.
adita, eu am absolvit in 1997, la U3. Tu?
gabi25, sanatate multa copiilor!
katik, bine ca nu e la plamani nimic. Si Eric e cu mucii in gat de vreo 2 saptamani. Dar inca nu-i dau antibiotic.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Cornelia, eu m-am sclerozat de tot, nici nu mai stiu la ce clasa am fost. parca r4.sau r2?. tot in 97 am terminat. tu ai fost acum la petrecerea de 10 ani?
nu deschide nimeni subiect nou?ma bate gandul sa trimit si mesaje la fetele care n-au mai intrat de mult. astazi am aflat ca una dintre mamicile de pe lista credea ca subiectul a murit de mult, nu a vazut ca e mutat, poate or fi si altele in aceeasi situatie

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

gata, am facut subiect nou aici. acum ma apuc sa trimit invitatii la toata lumea, sper sa nu sar pe cineva

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput