Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

roxx- se tine bine burtica ta, felicitari!

Dana 27+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUSSI FELICITARI PT PRINTESE!! SA VA TRAIASCA SA FIE SANATOASE SI TATI SA AIBE GRIJA DE TOATE 3 CA LA ASA FETE FRUMOASE EU IN LOCUL LUI AS FI SPERIAT
ANCUTZA , apuca-te mama ca eu nu l-am facut!!!
...eu am simtit burtica ca este lasata cand am stat pe wc si in fund in cada ..nu mai simteam uterul intre sani..inainte ma deranja si acum ma simt foarte libera
...noi am fugit la doctor sa ne tineti pumnii sa fie totul ok sa mai stea George vreo 3 saptamani

ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Eu m=am epilat cu ceara pe la inceputul lui septembrie. M-am facut peste tot si nu a fost un chin foarte mare...bine ca eu ma fac tot timpul asa ca sunt obisnuita.
Chestia mai nasoala a fost ca transpiram ingrozitor si nu prea se lua.

Si imi povestea cosmeticiana ca a venit la epilat o fata care mai avea cam o saptamana si nastea. Venise sa se "coafeze" pentru nastere, dar nu se mai facuse niciodata cu ceara. Si cand a intrebat-o cosmeticiana de ce se stramba atat, i-a spus ca e prima data cand se epileaza asa si a dat-o jos urgent de pe masa, ca i-a fost frica sa nu nasca pe acolo.

33+ si baby Kara

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Darleena eu ma epilez de obicei cu ceara si o suport f bine,o sa ma fac in continuare ca nu pot sa ma fac cu lama
Rox asteptam vesti bune

anca 33+

Maria
poze

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

he he...eu am avertizat-o pe cosmeticiana..atunci eram inca in luna a 7a..cam la cat timp mergeti voi?
la 3-4 sapt, nu? eu oricum nu prea vad care-i treaba pe acolo..:):)
cu lama e si mai greu ..din aceleasi motive de vizibilitate slaba..iar sotul meu nu s-ar baga la sa ceva nici in ruptul capului.
nici nu stiu cum sa fac..sa merg in sapt 35..si apoi..cand? 38? 39?41???

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput

Victo 41????????/
Eu ma programez la sf luni ca pe 1 merg la dr si va anunt at daca imi vine sa nasc sau nu

anca 33+

Maria
poze

Mergi la inceput

ma..pe mine ma enerveaza deja faza asta cu refuzatul la epilat...

dle, e riscul meu, nu al tau..pe mine m-au refuzat 2..si nu eram in 9 luni!!!
chiar ii ziceam si ultimei tipe la care am fost..pai tre sa ma ajute si pe mine cineva.las, ca nu nastea aia in 15 minute cat se epila..si dc mai avea doar o spatamana..iaca..a rezolvat 2 trebi deodata..

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput

pai anca..ma gandeam ca de nu nasc..iaca bag un epilat..doar doar s-o declansa ceva..
v-am zis ca eu parlamentez cu bebelasul sa stea acolo la caldura ca nu e gata casuta, ca i-a trebuit lu' ta-su designer..si pun pariu ca n-o sa-mi placa jumatate din proiectul lu ala..si iar mai stau 2 sapt..
si se poate amenaja un apart intr-o luna???????? ma indoiesc...

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput

Eu ma epilez cam de 2 ani la aceasi si nu am probleme

anca 33+

Maria
poze

Mergi la inceput

Victo la mine cand vin clienti fac proiectul cu ei de fata,accept ideile lor si le dau sfaturile mele pe loc ...ei le accepta sau nu si daca nu cautam altceva...nu ati facut asa?

anca 33+

Maria
poze

Mergi la inceput