Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pe dezbracate?

anca 33+

Maria
poze

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

DA! noi ne masuram , burtile si suncile si fete isi dau Pampersurile jos!

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Hai ca am inebunit de tot ,cred ca ni s-au tocit creieri de la perne
Mai poti?

anca 33+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

azi am avut ceva de lucru de la servici... si a trecut repede timpul...dar cand ma gandesc cat mai am!

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Bai si cand ma gandesc ca la inceputul sarcinii spuneam ca abia astept sa stau acasa sa ma odihnesc,sa citesc....copil nebun si nu stiam ce vreau

anca 33+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

observ ca sunteti tare plictisite........ca si mine de fapt......

ENI 30+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Hello, fetele!
Nu am mai intrat de vreo saptamana (aproape), dar daca va spun cu ce imi ocup timpul.... m-a apucat zugavitul! Adica doar camera unde va dormi bebelasul. Mi-as fi dorit sa fac toata casa, dar chiar nu ma tin puterile sa fac atata curatenie apoi. Si asa, deja imi vine sa ma urc pe pereti. Toata casa e intoarsa, lucrurile mutate dintr-o parte in alta... stiti voi cum e. Sper sa se termine saptamana asta cu nebunia, sa fac curatenie si apoi sa ma apuc de spalat hainutele pentru copilas. Trec ele toate...
Am fost luni la doctor impreuna cu tati. A fost prima data pentru el si era tare curios ca nu isi vazuse flacaul decat in poze. L-a pus pe doctor sa ii arate ca mogaldeata e sigur baietel si s-a ales si cu o poza . Nu mi-a spus cate kg are, dar a zis ca e in regula totul, data viitoare vorbim si despre nastere. Dar se pare ca se chiar apropie marea intalnire, pentru ca a inceput sa ma cheme la doua saptamani, desi pana acum mergeam doar la o luna.
Ancutza, Pussi, imi pare rau ca trebuie sa stati la pat, dar e mai bine pentru fetite. In fond, nu mai este chiar asa mult de indurat, nu? Si este pentru o cauza nobila....
Acum incerc sa recuperez, ca am de citit cateva capitole la cat de harnicutze ati fost.
Pupicei si sanatate la toate si la toti (bebelasii)

Laura 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Am uitat sa va spun, s-a intors deja, deci ceea ce vad eu ca iese in afara e funduletzul ! Si pe la coaste trebuie sa fie piciorusele...

Laura 32+

Mergi la inceput

Laura ai grija sa nu faci efort ca nu ai voie.
De la o anumita varsta a sarcinii dr te cheama la 2 saptamani ,deci nu ai probleme
Eu nu mai stau chiar la pat

anca 33+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pussi, am si eu o intrebare in legatura cu cearceafurile impermeabile. Eu vreau sa iau saltea de cocos pentru bebelina , pentru ca stiu ca dincolo de faptul ca nu se deformeaza si e antialergica, permite si trecerea aerului prin ea, deci intr-un fel previne sufocarea. Daca pun cearceaf impermeabil nu cumva impiedica exact treaba asta ?

31s + Sophia

Mergi la inceput