Mamici de septembrie - octombrie 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 12
Sabina spune:
Hai mai Annisia ca nu-i piticot Yannis al tau:)
cand o face gheo 3 kile 200 am sa-l alint uriasul lu mama![]()
Tomasa, cum sa te uitam??
Bernix, nici mie nu mi-a zis dr daca sa mai iau fier sau ceva cat alaptez.Si asa ca am intr-bat-o pe d-na dr Culcer, mi-a zis ca sa mananc bine si gata, sa facmiscare cat permite vremea la plimbare cu bebe si basta.
Acuma, nah, nu aveam carente majore, fierul era nitel sub limita, dar absolut ok, 11.5, ce pot sa vreau mai bine in luna a noua de sarcina:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Annisia spune:
Da ma Sabinelu, dar Yannis a avut 3.810 la nastere si ajunsese la 3100... Acum are 3.500........
Bebe Yannis creste mare
Pozne
danielle02 spune:
bernix,urmy aveti niste bebelini tare dulci.sa va traiasca si sa va bucurati de ei 
annisia ma bucur ca e mai bine bebe Yannis.
danielle
39+
Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici 
Sabina spune:
pai annisia, repejor a luat 400 de grame.Stai calma, ca o sa fie bine.Ei as fi in culmea incantarii sa aiba al meu 3.5 kg la o luna![]()
baga-i insa si laptic de mama cat incape:)
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Bernix, e tare dulce Degetica.
Vezi ca ziua ta e vineri, a mea e joi.
Cat despre ingrijiri, zau ma duc luni, deja m-am programat.
Sabina, foarte frumos ai explicat treaba cu muzica. Eu il tampesc cu cutiuta muzicala, ca deh, cica avem petrecere in 3. Deja cred ca m-am tampit si eu, dar nu e chip sa o conving pe sora-sa sa schimbam cd. Ce sa-i faci, daca e sa mai fie un Einstein, nu cred ca va fi Andrei al meu. Pe el cica il face taica-sau presedinte, si doamne cati presedinti tantalai am vazut in tara asta. ![]()
Urmy, e dulce Tudor, sa va traiasca. Pozele se vad bine cand te uiti la ansamblu, cand dai pe fiecare sunt neclare. Vazut si filmulet, parca mi s-a facut pielea de gaina de emotie.
Annisia, ce bine ca e ok Yannis si ca a luat in greutate.
Uraaa, a venit tati, livrez flacaul urlator.
Rox ,
Alexandra Maria
(10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Sabina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Pe el cica il face taica-sau presedinte, si doamne cati presedinti tantalai am vazut in tara asta.

Sabina,
bb Gheo
Roxali spune:
Bine ai venit Urmy si e un scump beblusul!
Sabina ai mare dreptate
...poate imi faci o listuta ca ptr o necunscatoare si pregatesc un cd
Ali
35
si Enrico 7ani
poze
Carmenita spune:
Am vazut la MiniBlu cd-uri cu Mozart pentru relaxare si calmare, pentru concentrare, si altele. Banuiesc ca sunt bune, nu?
Urmy bine ai revenit! Refacere rapida! Bebe e un dulcic!
Carmen
37+
Andrei
AMR 12 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
cecilia L spune:
Va multumesc pt raspunsuri, sunteti niste dragute.
Bebe si-a luat masa iar acum doarme, asa ca merg si eu sa fac un dus si nani cat mai apuc, sper sa-si mentina obiceiul de a se trezii de 2 ori noaptea, asta ar insemna pe la 12,30- 1 si in jur de 5, asa s-a trezit pana acum noptile trecute, a papat si a dormit. Mai avem momente cand maraim in somn..... dar rare.
Noapte buna.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata