Durerea unei pierderi de sarcina ( 38 )
Raspunsuri - Pagina 9
Ninia81 spune:
L5845, crede-ma ca d-abia astept sa incep numaratoarea. Astazi durerile de cap s-au oprit si ma simt mult mai bine, k...doar e week-end, nu?
Pupici.
N.Petros
musettepink spune:
Buna fete dragi!
Am revenit si eu deoarece am absentat ieri de la serviciu,am racit si m-am simtit f f rau!
Ma bucur sa vad ca v-ati mai inviorat !
L5845 sper sa-si revina hormonii tai si sa te poti apuca de treaba!
Cmyry as vrea si eu sa merg la Romexpo dar cujm sunt racita nu-mi prea arde,sa ne povestesti ce ai vazut pe acolo.
Alinushca ma bucur ca ti-ai mai revenit,luna asta intri in actiune nu?Tin pumnii!Si mie mi-a curs ca la robinet,cred ca asa se intampla dupa chiuretaj!
Pepsi sper ca esti mai bine si cand vei ajunge sa vezi oceanul sa ne pui si noua poze cu el sa-l vedem si noi!
Michelle ce mai faci?
Ninia o sa-ti vina cm-ul dar trebuie sa mai astepti putin!
Irenecam
Catty
Cristy
Danangie sper sa te faci bine curand.
Carmina bine ca s-a terminat cosmarul,acum trebuie sa te linistesti putin si peste cateva luni sunt sigura ca ne vei da vestea ca esti gravi!
Blueeyes
Andreea ce face samburelul?
Mav
Laura Ioana
Acum ma duc repede sa ma bag in pat,vreau sa ma refac pana luni.
Va pup pe toate si va astept cu vesti bune!
catty spune:
Fetele mele dragi, ma bucur ca va ganditi la mine, insa eu nu am vesti bune deloc. Ieri dimineata am facut un ClearBlue care a iesit pozitiv, si la pranz in jur de ora 14 a inceput sangerarea. Nu am avut nimic, dureri sau alte cele, singurul semn a fost ca sanii s-au "muiat". Au urmat apoi dureri groaznice, nici nu puteam vorbi de durere. Aveam impresia ca cineva a bagat in mine un cutit si ma taie bucatica cu bucatica. Timp de 3 ore am cautat sa gasesc un dr in oras la mine care sa ma primeasca. In zadar insa.
Acum vin de la Buc. Dr meu saracul, sa ii dea DD sanatate, m-a primit, mi-a facut 2 eco, unul 2d si altul normal, am exclus varianta de SEU numai ca endometrul a scazut de la 7 mm cat era luni la 5 mm. Sarcina mai mult ca sigur este compromisa, nu numai datorita endometrului care s-a micsorat, ci si datorita faptului ca nu s-a vazut nimic in uter desi mi-a spus sa continui cu Duphastonul si sa mai asteptam 1 sapt ca poate se intampla un miracol. Si pt ca este mama ranitilort si armata salvarii, nu mi-a luat nici un ban. A spus ca si asa sunt eu destul de nefericita si vai steaua mea, si sa lasam partea financiara pana dupa ce nasc.
In stilul caracteristic m-a incurajat, a vb chiar si despre ce facem de acum inainte, de laparo si o monitorizare mai atenta a endometrului care posibil sa aiba nevoie de ceva "incurajare" sa faca fata unei sarcini. A cam ajuns la concluzia ca la mine asta ar fi "buba", endometrul prea mic.
Nu mai inteleg nimic. Nu pot crede ca am test pozitiv dimineata si la pranz vin uratii. Nu mai am forta sa gandesc, sa plang, sa iau o hotarare. Cine isi mai aminteste ce s-a intamplat in aprilie, acum a fost acelasi tipar. Parca incep sa simt ca ar fi cazul sa ma opresc. Nu stiu. Sunt debusolata si pierduta in tot labirintul asta al vietii mele.
Pupici tuturor si w-e placut
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Michelle81 spune:
Catty-nu imi vine sa cred...nu nici nu vreau sa mai recitesc ce ai scris,ma doare sufletul pentru tine nu pot intelege...Doamne pana cand atata suferinta??Catty stiu ca ,cuvintele sunt in zadar...dar te rog incearca sa rezisti si cat de absurd suna,sa speri ca va fii bine odata.Nu stiu nu stiu ce sa iti spun...sufar alaturi de tine...
IreneCAM spune:
CATALINA, . Incearca sa rezisti saptamana aceasta, poate mai exista o sansa, cum a zis dr tau. E cumplit ca treci din nou prin asta, off, e atat de nedrept.
Lety_33 spune:
citind mesajele voastre, fetelor, mi-am dat seama ca nu sunt singura... si eu am avut un chiuretaj, primul! in iunie.. prima sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani... la inceput a fost plansul, apoi intebarile:"DE CE???" dar acum incerc sa imi revin si de luna aceasta incercam din nou... dar citind mesajele voastre imi dau seama ca nu sunt singura care trece prin asa ceva! sotul m-a inteles si ma intelege, desi la un moment dat mi-a spus ca ar trebui sa merg la un psiholog, eram deprimata.. si inca mai sunt, dar mi-a revenit speranta in suflet! Dumnezeu nu ne lasa, doar ne incearca, cred.. multa bafta si CAPUL SUS, INIMA SUS!!!!!!
Teo2rina spune:
catty, draga mea, stai cumintica in pat, ia duphastonul ni continuare si va fi bine. stai linistita, nu te gandi la ce-a fost, iti cunosc povestea, dar tuu stai frumusel in pat si te rooooooog. gamdeste pozitiv ca ii va face bine lui bebe. te pup si-ti urez bafta multa.
Marina, o in cu 17+
Pepsi spune:
catty, sint alaturi de tine, poate medicul tau are dreptate, crede in miracole, cine stie.....ia ce ti-a dat si odihneste-te cit poti de mult!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
andreea16 spune:
Catty, imi pare atat de rau, ma rog pentru tine sa fie totul bine, sa se intampla un miracol, asa cum a zis si medicul. Nici nu stiu ce sa mai zic, asa m-am intristat…Stai cumintica in pat si ia tratamentul. Te imbratisez cu drag!
Andreea
Ninia81 spune:
Fetelor, va rog ajutati-ma! Am reusit si eu dupa atata timp sa fac dragoste aseara....si ce credeti? Ni s-a intamplat ceva cumplit, simt ca mor....Prezervativul s-a rupt!!!!!Asa ceva nu ni s-a intamplat niciodata, efectiv park explodase, locul acela care aduna sperma.... Spuneti ce sa fac?
Mie nici nu mi-a venit ciclu dupa chiuretaj....Pot ramane insarcinata? S ama duc sa i-au pilula de-a doua zi? Ma va deregla?
AJUTATI_MA VA ROG!!!!
N.Petros