Durerea unei pierderi de sarcina ( 38 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Dana, slava domnului, nu am facut febra, nu am simtit nici un disconfort, nimic. pur si simplu m-am trezit cu ala in mana. Am pastrat "chestia" pana azi dimineata intr-un servetel dar mi-era sila sa-l mai tin. oricum am sa vorbesc cu medicul sa-l intreb ce s-a intamplat si de ce nu s-a vazut la eco? Nu am luat antibiotic. Starea mea este excelenta. Sincer, nu am simtit nimic, nici rau, nici febra decat un miros un pic aiurea dar acum m-am lamurit de la ce era.
Sa stii ca si eu m-am gandit ca am avut noroc. Puteam sa fac un soc toxic naiba sau vreo super infectie de toata frumusetea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MIHA bine macar ca ai facut restul. Asa am facut si eu. Ca nu stiam de astea doua. Dar le poti face si in ziua a 14-a. Eu acum in ziua a 14-a voi face: FSH, LH, estradiol, progesteron,prolactina. In ziua a 21-a voi face totul in afara de prolactina.

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Carmina, nici eu nu am luat deloc antibiotic dupa chiuretaj si m-am simtit excelent. Nu am facut deloc febra, iar sangerarea a tinut in ziua respectiva si un pic in a doua, dar nu f. rau. Nu e obligatoriu sa iei antibiotic. Eu, in ziua aceea am vazut ca majoritatea medicilor le dadeau fetelor reteta cu antibiotic si cand am vazut ca al meu medic nu imi da...l-am intrebat eu si mi-a zis ca nu e necesar pt. ca nu am de ce sa fac infectie ca stie el ce a facut acolo. Deci...fiecare are stilul lui.
Sanatate si Slava Domnului k nu ai patit ceva mai rau.

N.Petros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Deci asta era cu lunile fara CM, Nina?! Deci ai doar o luna de la chiuretaj dar fara sa-ti fi venit. Imi aminteam ca ai spus ceva ca-ti doresti si tu tampoane pline si de-asta am tras concluzia ca nu ti-a mai venit demult CM, fapt care ar fi fost oricum o problema in sine.
Acum cat priveste pansamentul si eu sunt convinsa ca au uitat de el si bineinteles sa-mi si comunice daca se poate. Eu asta numesc inconstienta.
Ma gandesc ca totusi daca as fi facut baie in seara aia si nu dus probabil ca ar fi iesit de atunci, dar mi-a fost teama sa fac baie in cada plina cu apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

LETTY, imi pare rau ca si tu ai trecut prin pierderea unui bb...sper sa reusesti sa ramai gravi cat mai repede si sa si un care sa-ti aduca multa bucurie. In privinta analizelor, ca si Carmina, eu cred ca trebuie facute. E cam descurajant sa vezi ditamai lista de analize, si scumpe pe deasupra, dar e o masura de precautie in plus.

CARMINA, nu-mi vine sa cred...si eu stiam de chestia cu tamponul, dar li se spunea pacientelor sa-l scoata dupa ceva timp, de ordinul orelor. Ce tampiti! Bine ca nu a fost mai rau! Dar dupa nu te-a vazut dr, nu a simtit?? Bine, ca daca nu a vazut la eco, de simtit nu ma mai mira ca n-a simtit! Offf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Da, Carmina, ultima menstruatie am avut-o in iunie, iar pe 23 august am facut chiuretajul. din cauza asta imi e frik sa nu fie vreo problema cu o eventuala sarcina. Desi...ma gandesc ca nimic nu e intamplator...poate s-a intamplat sa se rupa prezervativul...pt ca vrea bebe sa vina mai rpd...Si cand scriu asta imi aduc aminte de un banc cu Ion si Maria, cand merg ei sa faca dragoste in pod...dupa ce o fac, Maria il intreaba pe Ion> Mai, Ioane daca raman gravida? L a care Ion, scotand preyervatovul...Il botezam David Coperfieled, Mario!
Sper ca l-am spus, bine si ca ati inteles, asta asa ca sa facem un pic de haz de necaz...Pupi!

N.Petros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

carminabulina - ce bine ca te simti bine dupa. merci de urari. Da, ai banuit bine. Mie, dupa chiuretaj, mi-a scos dr. stagiar tamponul, inainte sa plec din spital. Si am luat vreo 3-4 zile antibiotice si ceva de oprire a sangelui. Bine ca nu ai facut febra si infectie. Doamne ce doctor!
miha74-eu nu am facut analize dupa, doar cele de singe din spital atunci inainte de chiuretaj. Eu facusem inainte sa raman insarcinata, cele clasice si cele speciale cu toxoplasmoza, CMV, etc. si au fost bune. Si dr. a zis ca nu trebuie sa mai fac altele. Sper ca nu am gresit. Oare trebuia sa le fac pe acestea care le spuneti voi? Offf ce frica imi e.
La zilele Bucurestiului nu am stat prea mult. Am prins concertul Proconsul si ceva cu niste papusi. Asta in Piata Parlamentului. Si apoi la Izvor- jocuri de lasere si DJ cu muzica ca in disco. Dar aici nu am stat prea mult ca era frig. Am inteles ca dupa 12 urma sa fie mai frumos.
Liana30-multumesc de urari. bafta maine la examene!
alinushca-- merci de urari, nici eu nu credeam ca va fi asa repede. Sa vina si la voi toate cat mai curand.
Sa va auda D-zeu si sa fie bine de data asta! Voi incerca sa nu imi fac griji, dar…
Lety_33-eu stiam ca o cafeluta mica nu face rau. Am inteles ca nu e bine sa exagerezi. Prima data am baut o cafeluta mica in fiecare dim. Eu am presiunea mica si dureri de cap daca nu beau cafea in fiecare zi. Dar voi intreba la control daca face rau. La tigari stiu ca e musai sa te lasi. Ca poate avea bebe probleme dupa nastere. Dar stiu si persoane care au fumat toata sarcina si aparent copiii nu au nimic, dar cine stie in timp? cine iti garanteaza ca va fi bine?

Multi pupici si o seara buna!

myry

Mami si tati te asteapta http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Carmina - groaznic, ce sa zic...ca au uitat sa iti spuna e una, dar el sa nu vada la eco asta e chiar culmea, trebuie neaparat sa ii spui..desi stiu ei sa iasa din astfel de situatii
Dana - mi-am notat deja pentru ziua a 14 a ca sa nu mai am probleme
c.myry stai linistita te rooooog ! e diferita situatia, eu fac toate astea acum, ca ramin foarte greu insarcinata, pentru fiecare sarcina pierduta am prestat aproape doi ani (mai aveam un pic si faceam eu import la cate teste de sarcina am cumparat,) am si cm foarte neregulat si probabil ca nici cu hormonii nu stau foarte bine, asa ca de aia ma caut mai aprofundat.... si vazand ca fetele fac acele analize, hop si eu. Nu l-am intrebat pe nenea doctoru'...e de la fete citire.

Nici eu nu am luat antibiotic dupa chiuretaj, mi-a dat ergomat ( cred e pentru ca sa nu am foarte mult sange) si niste ovule (adica muuuulte) colposeptine, mai am inca un ovul pentru asta seara si le termin . Cate bordeie atatea obiceie...de aia acum ma duc la mai multe bordeie
Seara buna si o saptamina cat mai productiva va doresc!
Miha

P.S. din cauza de luni dimineatza nu-mi place duminica dupamiaza. I se mai intampla cuiva???

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Am gasit un articol fain despre analizele hormonale..parca e mai clar si la mine acum.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=633

Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Laura figura esti, pai tu bei Pesi si nu-l lasi pe bebe sa doarma? E interesant ca va tine parte la discutie, mi-a placut ce ziceai referitor la asta, corect, de pe acum sa stiti ca nu puteti face nimic fara sa stie si el, sic. burticoasa.
Ninia ma bucur ca te-au mai lasat durerile de cap, poate sunt semn de rushi, ca si eu uneori am asa dureri de cap, de am impresia ca-mi ies ochii ca la melc, inainte cu cateva zile sa vina CM. Iar la faza cu preze, mai bine vb cu un medic, nu stiu ce sa spun...pentru ca nu stiu in situatia in care astepti rushii, daca merge pilula de a doua zi...nu pot sa-mi dau nici macar cu parerea.Bafta multa sa fie bine.
musette si eu sper la fel, iti dai seama, dar va mai dura ceva, pentru ca nu a fost reglat in atatia ani, cu siguranta nu se repara asa de repede cum mi-as dori.Merg inainte, orice ar fi, anyway. Sanatate multa, sa fuga raceala cat mai repede, sa fii apta de "munci" mai curand.
catty te rog, stai linistita si nu te mai gandi la nimic, ca asa cum zicea si medicul, se poate intampla un miracol, ceea ce ma si iti doresc si eu.Tin pumnii draga mea, sa fie bine cu samburelul tau si cu tine.
Lety bine ai venit printre noi si imi pare rau ca a trebuit sa treci si tu printr-o experienta nefericita. Ceea ce este important, este ca esti optimista si asta e mare lucru si iti face mult bine.Bun banc...si adevarat, din pacate.
dana mergi draga mea mai bine la medic cu cistita , ca nu poti sa lasa asa, poate iti schimba antibioticul. si sanatate grabnica si nu te mai gandi la tot felul de prostii.
andreea trebuie sa ma ocup, daca atatia ani nici un medic la care am fost nu mi-a zis nimic concret.Sper sa nu dureze asa mult pana voi rezolva treburile. Tin pumnii la test si la echo.Asteptam sa ne spui cum a fost.
c.myry in sfarsit, o veste super FELICITARI !!!. Sa-ti dea DD o sarcina usoara , fara griji si un sanatos tun !
Liana bafta multa la examene.
carmina m-am ingrozit de ceea ce ai patit, in cazul in care dr. nu a vazut asta, poate ar fii indicat sa iti cauti altul, nu stiu ce sa zic....
miha74 am scos tot arsenalul din dotare, stai linistita. Sa vezi tu ce o sa se regeleze ei, de frica macar daca nu de buna voie, da' ce? e dupa ei ?. Si mie mi-e cam urat de duminica dupa-amiaza, cand ma gandesc la ziua de luni, alta saptamana, cu alte chestii, iar o luam de la inceput.

Am stat ca pe ace azi, ca nu mi-a mers netu' si vad ca ati scris de numa', ceea ce e foarte bine.
la toate minunatele de aici si sa avem numai vesti bune.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput