Durerea unei pierderi de sarcina ( 38 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

NINIA, nu te speria...eu zic ca daca ar fi sa ramai inseamna ca organismul e pregatit pt o noua sarcina, am auzit multe fete care au avut sarcini imediat dupa chiuretaj si a fost bine. Nu sunt medic, dar poate pilula de a 2-a zi nu e cea mai buna solutie, iti cam rascoleste hormonii si se regleaza greu CM dupa asta.

CMYRY, felicitari!

DANANAGIE, poate esti stresata, obosita...Nu te gandi chiar la ce e mai rau.

ANDREEA16, bafta la dr.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Am intrat sa va povestesc ce mi s-a intamplat azi noapte si sa mai citesc ce ati scris dar m-am oprit la mesajul tau, Myry si m-am bucurat enorm...ai vazut ca am banuit eu ceva. Bravooooo sa ai o sarcina usoara si fara probleme si un bebe jucaus!!! Si pentru mine un pupic sa se ia.
Gata, ma intorc la citit si am sa va povestesc si patania mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NINIA parerile sunt impartite cat sa astepti dupa chiuretaj.....eu am asteptat doar 2 CM. Cumnata mea a ramas dupa un CM si acum are o frumusete de fetitza, finutza mea. Daca sarcina nu era destul de mare....nu trebuie sa astepti chiar 3 luni. Dar asta trebuie sa vorbesti cu medicul tau. Cat despre pilula de a doua zi....nu reusesti sa vorbesti cu nici un doctor?

CARMINA ce ti s-a intamplat azi noapte?

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

c.myryFelicitariiiiii!!!

Laurica am cetit dar am uitat sa iauam plecat din tara bree si nu am mai luat..acu cand am venit chiar am uitat..dar durerile inca mai sunt..abia astept sa merg la dintzara mea..cred ca niciodata nu am mai fost asa nerabdatoare sa merg la dintzarte puppp
Caty imi pare sincer rau..nici nu stiu ce sa mai zic..

va pupacesc pe toate..fugg la invatat..maine am 2 examene..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Dana, ai putintica rabdare sa salut si eu fetele....

Va imbratisez din tot sufletul. Ma simt bine alaturi de voi, este un topic care pur si simplu iti frange inima dar in acelasi timp degaja p caldura umana greu de gasit in alta parte. Imi simt inima mai usoara si daca caut sa-mi ocup mereu timpul cu ceva trece si timpul mai usor. De plans am mai plans ieri cand m vb cu socra mea la tel. si un pic azi noapte...dar foate putin.

Nina am inteles ca oricum tu astepti ciclul de cateva luni de la chiuretaj, deci a trecut ceva timp asa ca daca s-a intamplat ceva seara, o fecundare o chestie o trestie sa fie cu noroc. Sper sa nu fi incurcat borcanele. Si eu cunosc 2 fete care au ramas imediat dupa chiuretaj insarcinate. Una a pastrat copilul cealalta nu, si chiuretajele fusesera facute la cerere. Cea care l-a pastrat are un copil foarte mare de 4 ani si de-asemenea foarte sanatos.

Catty, . Chiar nici nu stiu cum sa te incurajez dar cred ca faptul ca-ti intelegem durerea si stim ce simti poate inlocui cuvintele de incurajare.

Lety mult succes si sper sa se prinda din prima luna.
Cat priveste analizele costisitoare lasa-ma sa-ti spun si eu parerea mea, ca femeie patita si patita rau.
In ianuarie cand am pierdut sarcina la 7 saptamani am intrebat doctorul daca e cazul sa fac niste investigatii mai amanuntite. El mi-a raspuns ca la carte spune ca de-abia dupa 3 sarcini pierdute/oprite in evolutie/avort spontan trebuie inlaturata "coincidenta" si facute investigatii mai amanuntite. Eu l-am ascultat si mi-a fost dat sa traiesc cosmarul pierderii copilului. Acum dupa spusele lui ar trebui sa mai am puterea sa incerc inca o data si sa risc sa o pierd si pe asta si pe urma sa ma apuc sa cercetez. Nu merci!. Tot am 3 luni de stat pe bara, ma apuc si fac si niste analize si macar sa fie facute degeaba si sa fiu eu sanatoasa. Intr-adevar sunt scumpe asta stiu.

Dana, eu cand am avut cistita imi faceam mai mult ceai de pelin sau de galbenele, il turnam intr-un lighean si ma puneam desupra lui si stateam cat puteam. Evident nu aveam chiloti pe mine si ma acopeream cu un prosop, asa ca la infuzie. Si functiona, dar stiu ca am luat si antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Nu stiu daca e indicat sa sun medicul, azi, duminik sa ii spun...imi e teama sa nu se super, stiti cum e cu medicii astia. Singura mea temere este legata de faptul k nu am avut nici macar un CM...si ma gandesc sa nu fie o problema asta. Am tot cautat pe net, dar nu am gasit ceva care sa ma lamureasca. Mi se pare incredibil sa mi se intample asta...nu am patit-o niciodata! Poate o fi vren semn...a fost prima data cand s-a intamplat dupa chiuretaj, si...ce ghinion! M-as bucura sa raman insarcinata daca as sti k e ok. Cat in privinta pastilei de a doua zi...am auzit si eu ca deregleaza, din cauza asta ma tem. Plus ca am inteles ca dupa ea poti sa pierzi sarcini, sau sa faci sarcina extrauterina...ceea ce e de nedorit.
Sunt confuza rau de tot. Am citit pe net ca exista riscul sa ramai f. rpd gravida dupa avort...Eu exact azi am facut o luna de la chiuretaj si nu am niciun simptom de venire a CM-ului...
Am inteles ca vine intai ovulatia dupa chiretaj si d-abia apoi CM-ul.
Va pup pe toate si va multumesc pt bunele intentii.

N.Petros

Mergi la inceput

Asa si acum cu intamplarea cu pricina, poate ma veti lumina un pic ca eu sunt in ceata rau.
M-am dus sa fac pipi pe la ora 3 noapte si cand sa ma sterg am simtit ceva tare...mi s-au inmuiat picioarele, ce zic eu picioarele? Tot corpul. Am crezut ca mi-a iesit vaginul afara ...simteam ca un bot de carne cu striatii. Imi vine instinctiv sa imping, tin mana si ...ce credeti ca mi-a iesit din vagin? Un somoiog de tifon imbibat in sange si cu un miros pestilential. Mi-a venit rau. Asa se procedeaza dupa un chiuretaj? Intreb ca sa intreb pentru ca eu cred ca raspunsul este nu? Si daca este o greseala a cui este de fapt? Am stat 3 zile si 2 nopti jumate cu factorul de infectie in mine . Eu am sangerat foarte putin dupa chiuretaj dar de cand mi-am scos "dopul" nu a mai curs nici o picatura de sange. Se pare ca sangele care curgea de fapt se scurgea din "tampon".
O alta nedumerire ar fi ca la vreo 4 ore de la chiuretaj doctorul mi-a facut o eco intravaginala si nu l-a vazut nici nu l-a simtit.
Si acum intrebare de paranoia (va inchipuiti, nu?) daca nu a vazut guguloiul de tifon la eco este posibil sa nu fi fost in stare sa vada un bebe de 15 saptamani?
Ati mai auzit de astfle de cazuri ca ar fi normale? Eu am auzit doar de unul, dar parca uita-se un instrument chirurgical dupa o operatie de apendicita.

...ma duc sa intind rufe si revin, sa nu ma uitati cu niste lamuriri, va rog!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Buna fetelor!

Multam dana… prea tarziu, dar oricum nu am avut cum sa vad ce mi-ati raspuns…decat acum. Mi-a fost ciuda, ca vineri la servici nu am mai avut timp sa va citesc, si acasa m-am enervat groaznic vineri seara si sambata dimineatza.... ca mi-a stat net-ul!!! De abia astazi, dupa ce am tipat tare la aia de la UPC am.
Nu am facut estradiolul si prolactina...data viitoare, nu le pot face in luna urmatoare in Z2 doar pe astea doua???
Dar contiunui cu restul, pentru Z14 si Z21, poate ca vedem totusi ceva.
Ieri am fost si eu la Romexpo, pentru cosmetic beauty hair, m-am obisnuit de cativa ani sa imi fac cumparaturile de cosmetice de acolo, sunt profesionale si au preturi bune. Era si ceva cu modexpo, dar nu am avut curaj sa intru, oricum eram f. obosita...si nici nu aveam chef de cumparat haine!
Catty...parca nu pot sa cred, poate nu e totul pierdut... Curaj!
Lety_33 -cand eram la odisee, uram bun venit noilor venite...aici situatia e diferita...iti doresc sa schimbi topicul cat mai repede si bafta multa. Nu uita ca aici este un grup de fete minunat care si pe mina m-au primit foarte frumos.
LauMeli – scoate bata la hormoni, pai ce sunt de capul lor !
Ninia – m-ai blocat…habar nu am, poate nu e chiar asa de rau, vezi ca sunt pareri pro si contra.
C.myry – doamne ajuta! Ce veste buna!

Apropo de analize: eu sunt pentru analize…dar desi am facut analize dupa prima sarcina oprita in evolutie, tot mi s-a intamplat si a doua oara....
Acum am luat-o de la capat, dar si cu alti medici!

Hei, cum a fost la zilele Bucurestiului, ca noi nu am avut curaj sa iesim, ca al meu sot a prestat ieri "pe plantatie" si era obosit iar copila mea e o puturoasa.

Va pup pe toate si va doresc o seara superba.

Cu drag,
Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Nu-mi vine sa cred!!! Pai asta e o greseala imensa din partea cadrelor medicale. Si da.....pai cum sa nu il fi vazut la eco??? La eco se vede orisice! Trebuie neaparat sa mergi acolo unde ai facut chiuretajul sa le arati tifonul si sa le ceri explicatii.....e ceva de necrezut. Eu zic...ca oricat de naspa ar fi fost ecograful.....un fat la 15 saptamani trebuia sa se vada. Oricum....am ramas masca......nu ai febra? Aprop de infectii....dupa chiuretaj tu ai luat antibiotice? Trebuia neaparat sa iei 3 zile antibiotice. Fereasca D-zeu.....

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Carmina, , am auzit de la o amik de a mea, ca atunci cand i-a facut chiuretaj medicul...dupa ce si-a revenit dupa anestezie, asistenta i-a spus ca i-a bagat inauntru un tampon pt sangerare...si cand ajunge acasa sa si-l scoata. Se pare ca unii medici practica asta, dar mai si spun. Probabil k al tau a uitat.Bine k a iesit singur, altfel cine stie ce se putea intampla. Ar trebui sa ii zici medicului de ce ti s-a intamplat.
In privinta mea....eu azi am facut o luna de la chiuretaj, deci nu am asteptat mult dupa CM.Practic nu mi-a venit deloc dupa chiuretaj. Am spus ca nu mi-a venit de mult, de 4 luni, calculand si sarcina.
Multumesc.Va pup.

N.Petros

Mergi la inceput