Pret meditatii limba Engleza

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

eli05, am vorbit cu doamna profesoara, nu are ore libere.

"Am construit propria scara de valori,cei care nu vor sa o urce cu respect, n-au decat sa ramana jos"
Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

multumesc,oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Buna,

Am discutat si eu ieri cu cineva pentru meditatii la lb engleza pt baiatul nostru de 6 ani, dupa ce in prealabil ma documentasem putin pe subiect, citisem si aici, pe forum...

Abia la final am intrebat degajata tariful, ma asteptam la orice intre 20-30 lei pe ora. Mi-a spus insa senina 50!!!

Cunoasteti pe cineva care ofera meditatii engleza, la domiciliul clientului? Noi stam aproape de shaormeria Dristor, pe Mihai Bravu.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Noi am gasit o studenta in zona asta,250lei,o ora si jum.Din pacate nu mai are ore libere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Bianca, poate era pret pt 2 ore...oricum e destul de mult pt un copilas de 6 ani unde slava cerului, nu exista presiunea unui examen.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Well, am sunat-o sa ma asigur ca am inteles corect. Pret pe ora fara nimic special in oferta sau pregatirea ei. Am vazut ca pe siteurile de meditatii e o oarecare diferenta intre studente si absolvente, profesoare- ultimele iau, pe buna dreptate mai mult.

Intrebarea mea este cum as putea gasi pe cineva fara zeci de telefoane si vizionari? O recomandare?

Mergi la inceput