eli05, am vorbit cu doamna profesoara, nu are ore libere.
"Am construit propria scara de valori,cei care nu vor sa o urce cu respect, n-au decat sa ramana jos"
Lidia
Buna,
Am discutat si eu ieri cu cineva pentru meditatii la lb engleza pt baiatul nostru de 6 ani, dupa ce in prealabil ma documentasem putin pe subiect, citisem si aici, pe forum...
Abia la final am intrebat degajata tariful, ma asteptam la orice intre 20-30 lei pe ora. Mi-a spus insa senina 50!!!
Cunoasteti pe cineva care ofera meditatii engleza, la domiciliul clientului? Noi stam aproape de shaormeria Dristor, pe Mihai Bravu.
Multumesc.
Noi am gasit o studenta in zona asta,250lei,o ora si jum.Din pacate nu mai are ore libere.
Bianca, poate era pret pt 2 ore...oricum e destul de mult pt un copilas de 6 ani unde slava cerului, nu exista presiunea unui examen.
28+
Well, am sunat-o sa ma asigur ca am inteles corect
. Pret pe ora fara nimic special in oferta sau pregatirea ei. Am vazut ca pe siteurile de meditatii e o oarecare diferenta intre studente si absolvente, profesoare- ultimele iau, pe buna dreptate mai mult.
Intrebarea mea este cum as putea gasi pe cineva fara zeci de telefoane si vizionari? O recomandare?