Fumatul in timpul sarcinii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hmmm..thea, ai fumat vreodata? daca nu, nu vei intelege...
eu am fumat vreo 4-5 ani, dar nu f mult, caci mai mereu ma simteam rau de la ele..dar am renuntat acum vreo 5 ani si ma bucur f tare, evident!

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

La mine a fost ca un fel de moft. Fumam in pauzele dintre ore in timpul facultatii si cu sora-mea la o sueta. Tot de cand am ramas insarcinata am renuntat si eu la fumat. Maxim am fumat un pachet pe saptamana, deci nu pot sa spun ca eram fumatoare inraita, dar ideea este ca pentru bebele din burtica n-am mai pus tigara in gura si nici in prezent nu o fac.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

quote:
Originally posted by Victo

hmmm..thea, ai fumat vreodata? daca nu, nu vei intelege...
eu am fumat vreo 4-5 ani, dar nu f mult, caci mai mereu ma simteam rau de la ele..dar am renuntat acum vreo 5 ani si ma bucur f tare, evident!

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Nu. Nu am fumat nici la pubertate, nici in adolescenta, nici la maturitate.Am fost fumator pasiv, insa.
Pina la virsta de 30 de ani, am avut un tata fumator inrait. Tigarile au contribuit din plin la moartea lui la 64 de ani, (la spital, chinuindu-se)si l-au imbolnavit de TBC in tinerete.
Probabil puterea contraexemplului sau a fost foarte mare pentru mine.

Va doresc din tot sufletul meu sa nu fumati in sarcina si nici dupa, toata viata.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Eu am fumat i timpul sarcinii. nU am reusit sa ma las nicicum. Dr ginecolog m-a intrebat cat fumam inainte. Cam un pachet. Atunci e mai bine sa continui fumatul dar nu mai mult de 5 tigari pe zi. nu ar fi fost bine sa ma las dupa ce am ramas insarcinata pentru ca toata nicotina si s-ar fi curatat din organismul meu ar fi trecut prin placenta.Am fumat pana in ultima zi. Cu 2 ore inainte sa nasc am fumat o jumate de tigara, mai mult nu am putut din cauza contractiilor. Si uite asha am nascut un bb subponderal, cum ziceti voi de 3800. da !!! 3800. Care are acum la 6 kg la 2 luni jumate. Are o singura problema. Ealergic la prioteinele din laptele de vaca, dar asta nu e din cauza tigarilor ci este ereditar, si eu sunt alergica la lapte.

Asta NU e o incurajare spre fumat.!!! Spun tuturor viitoare mamici sa se lase de fumat, dar cu ce putin 6 luni inainte de a ramane insarcinata.

mamicutza lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Si eu am fost fumtoare pana in martie cand vazand ca toate incercarile de a rari tigarile ereau in zadar, intr-o zi am aruncat pachetul pe geam din masina si am zis gata pana aici, mi-a fost greu o saptamana, mai ales ca in aceea seara ne invitasera niste prieteni in oras si fumau amandoi dar am inghitit in sec si asta e, apoi pe 15 aprilie am avut ultimul ciclu deci cam pe 29 am comiso cu bb si acum chiar nu as mai vrea sa aud de ele, chiar daca inainte le trageam nu mai vreau sa reiau dupa nastere ca vad ca am reusit, important e sa nu o aprinzi pe prima. Cumnata mea acum 5 ani a nascut fetita la 2500, destul de mica si acum e si super sensibola si alergica, nu stiu daca d la tigari dar mai bine fara ca si cele 5 tigari tragi din ele in draci si in pofta si na. Nu condamn pe nimeni fiecare face cum vrea si cum poate

Louiza 23s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput