Mamici de mai-iunie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 21
Alysh spune:
Ai un pusti super reusit, sa-ti traiasca!
Alina 7+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Happiness_4_us spune:
Mirela, felæicitari si sarcina usoara!
Nana, 41+ Andrei
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Leeloo...cumva ne-am intalnit in primavara pe la odiseea ian-feb 2008? Ca parca...asa imi amintesc...
Daca da, imi pare rau ca nu a fost ok atunci dar...acum sigur va fi...cel putin eu asa simt!
Diana 8+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Dordia - nu, nu e vorba de mine, probabil era o alta fata cu un nickname asemanator...dar de intilnit ne-am intilnit, aproape un an intreg la "Nou stil de viata"....
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by AlyshLeeloo, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos!
Ai un pusti super reusit, sa-ti traiasca!
Alina 7+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Multumesc mult, esti o draguta!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
dordia2000 spune:
Stiam eu ca te stiu de undeva dar...cu neuronul meu atrofiat....ma gandeam ca de acolo te stiu. Scuze de confuzie!!! Si felicitari pt burtica!
Diana 8+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Reallaura spune:
Fetele,
Bine ca avem cu cine impartasi toate problemele!
Cami M, oricum sunt micuta (3 sapt.)deocamdata, mai e loc de greturi.
Astept cu interes.
:)
Adevarul ca si eu plec in sarcina asta de la 58-59 de kg, la 1,67 cm.
Maximul pe care il aveam cand ma ingrasam era 56
Niste greturi n-ar fi rele :)
Laurita
cleo78 spune:
sa ma 'plang ' si io :) Un pic de greatsa, pofte doar la fructe, plec cu 53 kile :)) (atat aveam si acu 2 luni).
Cu somnul insa nu stiu ce ma fac la munca. Dar astea nu sunt probleme, sunt alintari.
Voi cand ziceati ca ati scapat de greturi la prima sarcina?
Si mai ales, ce faceti cand va mai doare un pic burtica? Pe mine ma mai incearca parca ovarele, sau cevaa colo jos jos :). Am inteles ca ar fi si uterul care se mareste, ligamentele etc. Dar...deja?
Va invit sa sarbautorim impreuna, la o salata de fructe :)
ina78 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107891
Subiect nou. Daca puteti si vreti... sa continuati acolo.
eu - Ina
- puiutul meu
cadina spune:
M-am hotarat: imi schimb medicul ginecolog. Dr. Ion este un medic de exceptie dar este foarte, foarte ocupat. Eu m-am tot simtit rau, zilele trecute, am tot avut sangerari si cand am sunat sa ma duc la dansul mi s-a spus ca abia peste o sapt sau doua ma poate vedea. Ori eu sunt la prima sarcina, n-am experienta deloc si e normal sa ma tot sperie o sangerare asa lunga. Analize nu mi-a spus nimeni sa-mi fac, de nici un fel, le-am facut eu de capul meu... si tot asa...
Simt nevoia unui medic care sa ma asculte si daca am vreo problema sa il pot suna (nu o sa deranjez medicul pentru fleacuri, mai ales ca am trecut prin destule pana acum, dar vreau sa stiu ca ma pot baza pe el). Stiu ca stresul face rau si cred ca increderea intr-un medic disponibil mi-ar oferi liniste...
ralu_t spune:
cadina te-am vazut in paginile de la tutu, inteleg ca ne luam de manutza?
ca promptitudine poti sa stai linistita, eu sunt pacienta dansului de 2 ani, de cate ori a fost o problema m-a vazut imediat, inclusiv cand am aflat ca-s insarcinata si i-am zis ca am dureri de burta si mi-e frica de SEU mi-a zis ca ma asteapta in orice mom. iti tin pumnii sa fie bine, te sfatuiesc sa suni direct pe tel lui nu pe cel al asistentei(de programari) si sa-i spui ca ai sangerat, te va chema cu siguranta din seara asta.doar daca el nu raspunde suna la asistenta...iti va da si analize, si tratament de sustinere in sarcina, meniu complet
iti tin pumnii
a venit toamna...cu un bebe!!!
5+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png