Prichindei martie - aprilie 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 5
andira spune:
Andruzza - felicitari, sa-ti traiasca fetitza si sa fiti sanatoase amandoua, si tie refacere rapida! Multi
rrox3 spune:
Felicitari Andruzza!!! Sa-ti traiasca minunea mica, sa fie sanatoasa si iubita de fratiorul ei Recuperarea rapida si puteri inzecite sa faci fata amandurora
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
simonela spune:
ANDRUZZA, felicitari!!!! Sa-ti traiasca Stefania, sa fie sanatoasa, frumoasa, desteapta, f.f.norocoasa si sa se iubeasca mult cu Rares!! Si tie iti doresc multa sanatate, refacere rapida, bucurii si rabdare cu carul!! Pupici piticilor!
Mamacita, ma bucur ca ne-ai dat vesti bune despre voi si ca sunteti bine, sanatosi toti! Abia astept sa vad poze cu Anabela si cu Alexut, cit o fi crescut...
Dantje, iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos!
Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre
simonela spune:
Zuzunaki, mi-au placut mult pozele de la botezul Sofiei!! Ati fost toti frumosi, dar printesa si fratiorul ei au fost deosebiti Si rochita si toate aranjamentele, florile, luminarea, cazanul si bombonierele au fost faine - felicitari, sa va traiasca tinara crestina! Pupici!
Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre
ligia13 spune:
Dragi mamicute nu ne dati disparuti, dar nu stiu timpul asta cum sa-l mai impart sa fie pentru toate. Mi-e tare drag de voi, si as vrea sa scriu mai des... poate imi recapat obiceiul!
Noi suntem bine, Radu a mers la gradinita 4 zile, nu a plins deloc, a fost ffff incantta, si educatoarea de el, ca e intelegator, ca vorbeste binisor sa-l poti intelege, ca maninca singu... dar ca e cam poseziv, toate jucariile sunt "al meu"
Din pacate dupa 4 zile de gradi a luat un virus urat care ne tine de 9 zile in casa, dupa 4 zile de febra am trebuit sa.. luam si antibiotic... uff. Ca simtome in afara de febra a avut gatul ff inflamat si nasul a curs (si inca mai curge) si a tusit rau, noroc cu ceaiul de ceapa care a facut minuni realmente!
Nu dau vina pe gradi ca din pacate cred ca 75% din Brasov e bolnav, peste tot...cu cine te intalnesti, pe cine intrebi, aceeasi problema.
Acum am cules eu virusul. Mi-e mi-a disparut si vocea in afara de simtomele de mai sus. Dar eu nu fac febra macar!
Cam astea sunt vestile de la noi...
Speram ca pana luni sa fim ok sa reluam gradinita, ca tare a mai fost incantat de aceasta activitate noua!
andruzza, felicitari, sa-ti traisca Stefania si sa va bucurati de copilasii vostri minunati! Refacere usoara!
rrox, simpatica "sfatoasa" de Ioana... auzi la ea cate stie! Altfel tu cum esti, cum stai cu sanatatea?(ca povesteai ca ai ceva probleme). Cat despre Mariuca, inseamna ca daca nu-i plac lectiile este un copil normal(imi mai permit sa glumesc cativa ani)
mamacita, ne bucuram ca sunteti bine toti, ca Alexut e incantat de Anabela... cred ca sunteti o familie minunata...(de fapt sunt sigura)
zuzu, nu stiu daca te-am felicitat pt increstinarea Sofiei, asha ca o fac acuma. Sa va traiasca frumosii! Bubu e un simpatic din cate povestesti, are cu cine semana de altfel!
Altfel, cum sunteti? Tu mai lucrezi sau esti acasa acuma?
Dantje, nastere usoara si bebe sanatos. V-ati hotarat la nume?
Eu si Raducu (22.04.2005)
ligia13 spune:
Ana71, multumim ca ti-ai amintit de noi! Cred ca e tare scumpa Eva asha de vorbareatza, auzi la ea ce`replocii are.
Radu nu e asha avnsat la vorbit, zice de toate, face si propozitii (asta numa de vreo luna) , dar inca cu dezacorduri mari, cu berbe lipsa, cu un accent ciudat tare, neromanesc... zici ca e un arab care invata romaneste
adseana, voi ce mai faceti? Tot in canada? Cum va merge? ce face printesa?
coco, gata , a iesit maseaua? ai mai multa mine acum sau doar o masea in plus?
crisa, voi sunteti ok? Ce mai face burticutza?
va pup, ca sunt chemata la datorie, tre sa scot ceva de mancare si tare nu am energia necesara...
ligia13 spune:
eu cand scriu, scriu o tana ca sa recuperez.
M-am interrupt si mi-am dat seama ca am uitat sa o salut pe alessia.Pupici lui Ben(cel mic) si celul mare sanatate... ca suna tare scary, bandaje, medicamete... ce s-a intamplat?!
si sanatate si putere sa le duci pe toate.
adseana spune:
cu scuzele de rigoare pentru intarziere, FELICITARI Andrruzza!
Bine a venit pe lume Stefania, sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si sa fii mereu fericita si iubita! Si multi pupici si lui Rares!
cenia spune:
Ana 71: multumesc pentru felicitari, mica ta microbista este de invidiat! mai poveste-ne despre micutii tai si relatia dintre ei. in ultimul timp a cam fost pustiu pe aici.
Mamacita: multumesc si tie si felicitari Anabelei. asteptam poze, macar una sa vedem cum arata printesele din Constanta.
Dantje: ce faci la moasa? si aici poti naste cu moasa la casa de nasteri dar in orasul meu tocmai s-a inchis. ar fi fost o experienta noua pentru mine.
Alessia: multumesc. cum vine farmacista? la usa? e fain. toata lumea lauda America dar aici totul se plateste, arata totul impecabil dar prima consultatie la ginecolog am platit 250 USD si tot va creste pina la luna a 9-a. asta fiindca nu am asigurare.
Andruzza: FELICITARI sper sa fiti sanatosi, un copil mincacios, somnoros si fara colici iti dorim!
Adseana: multumesc. nu a inceput sa fie frig in Canada? la noi sunt 29 C stam in tricouri. de asta e faina Arizona.
revin
mamacita spune:
Sanatate,Raducu!Si tie,Ligia!Dupa numai 4 zile bolnav,vai,vai!Las'ca va faceti voi bine,Raducu e puternic!
Multumesc ptr.complimente,voi incerca sa pun ceva poze,ca vad ca dorm prichneii,amandoi,minune mare!
Sa vad intai daca merge noua semnatura,ca m-am mutat pe photobucket,dar pozele mele nu sunt secrete,as vrea sa ne mai vedeti...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png