Cuptorul cu microunde...nociv?
din cate am auzit cica ar emana niste radiatii ,de aceea astept parerile voastre........si mai mult de atat, cica nu e indicat in a incalzii mancarurile pt copii........voi ce ziceti??????????????
Raspunsuri
jenn spune:
Nu stiu ce sa zic,inclin sa cred ca nu.Ar fi fost multe cazuri de decese suspecte,nu ?Sunt atitia care il folosesc la incalzit,preparat de ani de zile.La inceput m-am gindit si eu sa nu-l folosesc la incalzitul mincarii pt fata,dar asa e cel mai rapid.Am un uncalzitor electric pt sticle si borcanase cu mincare dar dureaza citeva minute.Asa la microunde in 50 de secunde e gata!
ALMETE spune:
Eu mi-am luat un Panasonic http://www.electro-bazar.ro/electrocasnice/promotii/1/Cuptor-Cu-Microunde-(panasonic-Nn-ct756w)-+-Aparat-De-Gatit-Cu-Aburi-(tefal-6161)-+-Fier-De-Calcat-(tefal---Program-8-300)_287.html
Partea buna e ca poti folosi functia de cuptor cu convectie si nu cred ca mai are radiatii. Dar pentru incalzit merge fara probleme.
Asa cu radiatii la cuptoare cu E-uri in mancare...ar tb sa murim demult.
miria_cristina spune:
S-o muri de la cuptorul cu microunde cum se moare si de la telefonul mobil.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
codruta_grg spune:
Eu am inteles ca micorundele distrug vitaminele din produsele care le incalzesc, deci nu chiar nocive ...Noi avem si incalzesc doar cand e musai la el, in rerst pun pe foc (asta de vreo 2 luni, cand am aflat )
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
katik spune:
eu il folosesc cu succes(gatit si incalzit) de vreo 14 ani si inca mai traim bine mersi
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Guguluff spune:
Eu nu am si nici nu am de gand sa-mi cumpar. Am o fixatie cu microundele, radiatiile, etc. La telefonul mobil nu am casca bluetooth. Asa sunt, mai anti-gadget dar mai bine asa decat sa las copila sa se joace cu mobilul in mana si ochii la calculator(TV), 3-4 ore pe zi si sa o hranesc cu mancare incalzita rapid. Eu nu cred ca e o problema sa incalzesti pe aragazul clasic sau la cuptor, daca e mancare mai multa.
Culmea microundelor mi s-a parut sa pui supa din oala (aflata pe aragaz), in farfurie si sa o incalzesti la microunde...
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
codruta_grg spune:
Guguluff, de ce spui tu:"Culmea microundelor mi s-a parut sa pui supa din oala (aflata pe aragaz), in farfurie si sa o incalzesti la microunde..."
Tu incalzesti intreaga oala de fiecare data cand cineva mananca supa? E mult mai rapid s ao pui in farfurie decat sa pui intr-o oala mai mica si sa o speli apoi ....(eu folosesc aragazul), dar nu inteleg de ce zici tu ca e culmea micoundelor asta....
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Edessa spune:
Din <ceva> tot ni s-o trage si noua sfarsitul..., mai precis din mai multe <ceva-uri> care actioneaza asociat in timp...Sigur nu suntem rude cu Matusalem...!
Eu zic ca folosirea cuptorului cu microunde in vremurile astea in care vesnic suntem grabiti este unul dintre <cele mai necesare rauri>! ;)
aidaciolac spune:
Ok . Acum sa va povestesc eu si puteti sa trageti ce concluzii vreti.
Fetita mea a facut autotransplant. Cat a stat in boxa a mancat doar mancare sterilizata. Ideal ar fi sa manance asa 1 an de zile , dar clar nu este posibil. Ca sa o pot aduce acasa a trebuit sa o obisnuiesc cu mancarea nesterila , asa ca incetul cu incetul in 5 zile Emma manca toate grupele de mancare fara a fi sterilizate dar ...
Asta e cel mai important. Desi cu imunitatea scazuta trebuia sa ii ofer protectie in continuare , asa ca ni s-a spus in felul urmator: orice baga in gura trebuie sa stea la microunde timp de 3 minute / 800 ... si asa am bagat si apa si mancare proaspat gatita.
Acum ce credeti? Cuptorul cu microunde este daunator?
(autotransplantul este facut in Ungaria)
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Ah , da! Nu este voie sa deschizi cuptorul in timp ce merge sau sa stai cu ochii lipiti de geam in timp ce merge ... dar cine face asta?
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune