Colectia de toamna-iarna 2005 (154)
Raspunsuri - Pagina 17
meems spune:
Mi-a lasat cuscra-Bulucel un mesaj pe mess, a zis ca inca are acces limitat la net si nu reuseste nicicum sa intre pe forum... dar spera ca in curand sa se schimbe situatia si sa vina cu vesti. Pupa intreaga colectie.
felicia74 spune:
Neata!
Meems chiar ma gandeam la Buluci, ca am citit undeva ca in nordul Irakului e epidemia de holera. Sper sa vina cu vesti bune
Anda iluzionist il faci pe Nic
Eu i-am luat Ilincai ieri minge de sarit (din aceea cu maner) si de atunci trebuie sa pestez la greu, ca vrea s-o tin pe minge sa sara. Si am obosiiiiit!
PS: poate reusesc s-o filmez.
Edit: ieri am certat-o pe ili ca a scris (IAR) pe perete.
eu: Mami, nu ai voie, uite ce urat arata, trebuie sa scrii numai pe foi!
ili: da, bine
anda77 spune:
super veste de la bulucel.imi e dor de ea.
io vorbesc acum cu fee, poate reusim sa ne intalnim week-end-ul viitor, ce bine ar fi sa ne cunoastem.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
Ma bucur mult ca e bine Bulucica!!!
Anda, cu Fee te intalnesti in Fr, nu? Spune-i te rog sa mai scrie pe-aici, n-am mai "vazut-o" de multisor...
Mortal Nic cu sacul . Ar trebui sa pui o camera ascunsa, sa vezi ce face el pe-acolo .
Dar va si invidiez, al meu nu face NIMIC neasistat, ii trebuie mereu public, da alarma la fiecare miscare. Alarma 0 e cand il aud "mama, cazi" = sigur s-a catarat pe undeva de unde trebuie sa-l recuperez rapid!
Pozele de la Balea au fost facute de sus, de pe creasta, de jos din caldare intr-adevar nu vezi mare lucru. Greu da' ametitor de frumos .
Weekend-ul trecut am fost si cu piticul prin Cindrel. Sper sa apuc sa pun si ceva poze. A doua zi se conversa Cristi cu sora-mea:
- Unde ai fost ieri cu mama si cu tata?
- "munte"
- si cum e la munte?
- "ghieu" (greu )
- da? si cum mai e?
- "figgg"
- si cine te-a dus pe tine in brate?
- MAMA (era sa ma dea de gol, spre disperarea intregii familii . Il atentionez, se corecteaza) : tata
Adevarul e ca lui tata i-a fost "ghieu" de tot la deal, mama l-a dus doar cate putin, la vale... Iar printisorul statea frumos in brate si ne canta
miri__b spune:
Fi-miu iar scoate vasele din dulap, masa-mare are 7 feluri de mancare pe foc,Nutzi:ia mana, nu scoate nimic. David, scoate tacticos:doi, shapte(se aud fff clar).
Mirela si David - 23.12.2005
anda77 spune:
maria, fee mi-a raspuns pe pm la intrebarea cu sacul de dormit, deci citeste forumul, dar nu scrie:))) cred ca mai sunt fete care citesc dar scriu mai rar. daca reusim sa ne vedem o pup si din partea voastra.
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
pai mai, voi va distrati cu copiii in casa pentru ca ai vostri vorbesc si incep sa dea replici haioase in context, noi, cum nu vorbim mai nimik, ne distram pe mutzeshte asa, mai mimam cate o boacana:)
mami de poet(09.12.2005)
anda77 spune:
quote:
Originally posted by ioana_77
anda, e de belea Nic! Simplu - deschide fermoarul, se extrage, il inchide si gata. Se pare ca se distreaza asa, altfel nu ar mai exersa!
Maria(29.11.2005) si Ioana 32+
mai ioana, nu-s ce sa zic, ma indoiesc ca are atata rabdare sa inchida fermoarul la loc...
el e un puturos. nu face nimik si stie sa faca o groaza, teoretic. l-am invatat sa se descalte. a invatat dar nu vrea sa presteze singur. trebuie sa ma asez si io in fata lui, pe covor, ca sa puna mana sa se descalte, daca ii zic: descalta-te nichi, pana desface mami pungile de la magazin (zic si io ca mai salvez 5 minute din timpul comun), aiurea, nici vorba, trebuie sa stau si eu pe covor si sa-i fac galerie in timp ce el se descalta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
August07
mami de poet(09.12.2005)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by anda77
pai mai, voi va distrati cu copiii in casa pentru ca ai vostri vorbesc si incep sa dea replici haioase in context, noi, cum nu vorbim mai nimik, ne distram pe mutzeshte asa, mai mimam cate o boacana:)
mami de poet(09.12.2005)
O fi in perioada in care gandeste. Si dupa aia vorbeste, ca sa nu spuna prostii
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
joy04 spune:
neata!!!!
fetelor, am ajuns astazi pe la 14:30 acasa. suntem bine, ne chinuim cu sanul. nu pt ca nu-i lapte ci ca el ar vrea sa-l suga ca pe suzeta, asadar mananca la o ora cateva minute si apoi vrea sa-l molfaie.
are momente cand nu-l prinde deloc bine si e alta chinuiala.
o sa-i iau o suzeta ca nu stiu daca facem fata altfel.
cu operatia va povestesc alta data ca nu ma simt in stare sa stau prea mult la calc ca-s obosita franta.
daca si la noapte se trezeste la o ora sa pape...ma duc la garla.
am pus aici http://s81.photobucket.com/albums/j210/joy04_photos/Alex%20Gabriel/ cateva poze "noi". adica de ieri si de azi.
ne mai vorbim...
Joy 39+ & piticot( DPN 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
AMR 1 ZI