Oltence-poftiti la povestit!!(23)
Raspunsuri - Pagina 3
marumiha spune:
Salutari la toate !ėnca mai sėnt si eu chiar daca ėn ultimul timp am cam lipsit.
Bun venit- Shose!Si tie elyda la fel, cu cėt sėntem mai multe sėntem mai puternice nu? chiar daca distanta e mare important e sa fim cu gėndul.
Am vazut ca se mareste pop.olteniei ,va doresc sanatate la toate si la toti copii vostri.
Lorena ,am vazut fot.tale sėnt f.frumoase si m-a emotionat cea cu bebe ėn burtica.Sper sa ne dai vesti bune joi.Succes!
Bertha-sper sa reusesti sa vinzi cėt mai repede apartamentul si sa-l ai pe Mihaita aproape.Cu rabdare se face totul.
elyda-dupa parerea mea tu iesti olteanca.
annita -ėncet ,ėncet o sa se obisnuiasca si Tudor cu gradi.si cu ceilalti copii.Cred ca e normal la ėnceput.(ėti dai seama cine te ėncurajaza eu care copii nu am)
Zozela-felicitari pt.lista!
http://community.webshots.com/user/mihaela2703
elyda spune:
Marumiha...chestia e ca judecand dupa comportamentul meu si dupa ceea ce-mi spun sotul si socrii mei care dinspre partea teleormanului fiind eu li se par a fi un fel"spidi gonzales maica ,ametim!" si eu inclin sa cred ca am mostenit partea "olteneasca "a familiei.
dana
Shose spune:
Marumiha multumesc....si eu ma bucur ca v;am gasit.
Zozela mai ai putin si afli ce bb ai. Ai preferinte?
MA bucur ca te intelegi bine cu doct. tau. De dna Tudorache ce sa zic, imi place ca a stiut cum sa ma ia. Sunt fricoasa si prapastioasa ce n'ai intalnit.
Nu am facut in viata mea un control la gine ( stiu, o sa ziceti ca;s de la tara dar asta e adevarul).
S;a intamplat sa raman insarcinata in a7a zi a ciclului ( aviz celor ce folosesc ca metoda contraceptiva calendarul!!!). Dar am fost tare fericiti, chiar daca nu planuisem.
M'am prins abia prin sapt. a 7a ca se intampla ceva de nu imi mai vine ciclu si pe deasupra sunt si ametita. La recomandarea cuiva am ajuns la doamna doct. Tudorache la 12 sapt. si i'am zis cu lacrimi in ochi ca nu pot sa ma dezbrac, ca mi'e rusine, ca n'am mai fost la gine in viata mea...etc.
M'a inteles ...dar tot m'a convins sa fac un eco intern.
Mi'a dat sa fac niste analize...nu multe si m'a chemat la 16 sapt. sa imi zica sexul ( cand eco a fost pe burtica si a durat 2 min).
Urmatoarea programare o am la 24 sapt. Sper sa fim in continuare sanatoase amandoua...si sper sa ne mai faca pozici.
Cel mai tare imi place ca nu ma omoara cu controalele ( nu am facut nici unul pana acum)...si ca'mi da curaj. la cat sunt de fricoasa pt mine asta e esential.
Cand o sa mergi la dansa o sa'ti placa...e vesela si optimista..exact cum ne trebuie noua.
Te si sa'ti fie bine si tie si bblusului si tuturor fetelor de pe aici.
20+
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
[url=http://lafemmebonita.com][/url]
zozela spune:
Sarutmana Miha!
Shose esti grozava!Eu n-am probleme de genul asta..poate si prin prisma meseriei
Mi-ai facut o mare bucurie cu vestile despre eco si sexul lui BB!!Abia astept sa merg!Nu am preferinte-de ce sa mint-orice ar fi eu ma bucur ca-i sanatos!
si stai linistita ca totul va fi bine !Astept vesti!
Ela.. in 14+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
Liana30 spune:
va pupacesc pe toateeee..
zuzoooooooo io tin pumnii sa aibe cucsi sa'l arate..si daca e poate ca'l nasesc..macar virtual
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Shose spune:
Zozela daca nu conteaza ce e...atunci sa fie sanatos bb asta iti doresc!
..........Si era sa uit....sa iesim cat mai rpd in parc cu ei!
Apropo... cu mama doct. tau, dna doct Tica...am venit io pe luma..hihihi. Azi mi'a spus mama.
Pupici si pe maine!
20+
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
[url=http://lafemmebonita.com][/url]
zozela spune:
Ce coincidenta Shose!!Daca vrei sa o cunosti..ti-o prezint eu!
Sarutmana de urari!Ti le intorc inzecit!
Ar fi suuper sa ne intalnim cu piticii la o plimbare prin parc!!Keep in touch!
Liano lasa naseala virtuala ca nu tineAveti locul vostru la masa-langa Georgica from Slatina City!!
oltencele dragi!
Ela.. in 15sapt.!!
Varsta mogaldetzei
Photos
deeapui spune:
Hello fetele..mai vin si eu pe aici..azi ma simt mai bine, nu am mai dat la boboci, si am descoperit ca-mi prieste daca ma chinui sa mananc consistent de dimineata.
Faza cea mai tare e ca toata lumea imi zice ca incepe sa-mi creasca burtica, desi nu am decat 7 sapt (duminica). Eu una nu vreau sa-mi fac sperante si dau vina pe balonare(desi nu ma simt balonata )
In rest... sunt cam suparata ca lui Alex ii tot iese VSH-ul mare si nu depistez cauza...Plamanii sunt ok, exudatul faringian e ok..in schimb sforaie ft tare si are nasul ft infundat noaptea, desi muci nu are. Astept sa vina dr Osman din concediu, sa mergem la ORL. O fi totusi ceva pr prisma ORL.
Pupici oltencelor nou venite, si pupici pe burtici la gravidutzele noastre.
Deea6+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
lorena_andreianu spune:
Fetelor, venii inapoi de la eco!
E tot cu cuc, vorba Lianei! Io sunt f fericita ca asta imi doream.
Va pup! si mai apar!
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani