Minunatele Scorpiutze (45)
Raspunsuri - Pagina 7

miraklucker spune:
Buna ziua dragelor!!!
Ana, daaa i-a trecut la David...acum e cam racit ii curge mult sange din nas. Acum vreun an si jumatae a fost si l-a cauterizat dar uite ca n-a tinut mai mult de 1 an toata afacerea.
Altfel sunt tareeee, tare rai. De vreo doua zile o gasesc pe matusa-mea terminata nervos cand ajung seara acasa.. Sunt foarte neintelegatori, David face circ in fiecare dimineata ca nuv rea sa se imbrace in hainele care i le pregatesc. Astazi au fost la lac cu gradinita........sa adune pietre
si i-am pregatit pantaloniid e ploaie si cizmele de cauciuc. Binenteles ca nu lea imbracat pe nici unele. A venit inghetat, acum cica si tuseste.
Fetele sunt miorlaite, Selin inca e cu dintii, Daria asa e de felul ei.
Elena, multa sanatate la bolnaviorii tai.
.......pe noi ne-a dat mama la scoala de muzica nu ca eram niste talente dar sa facem ceva. Si eu si sora mea am fost 8 ani la pian, ne-a cumparat si pianina, acum sta piesa de muzeu la noi acasa in sufragerie.....dar nu-mi pare rau. Si eu vreau sa-i dau undeva pe copii poate pe Daria la ceva muzica, dansuri dar cand mai creste putin. Tot timpul vine la mine si-mi zice "mama vreau sa cant,sa dansez"
Georgi imi amintesti de mama mea cume ra si ea in fiecare inceput de an scolar in febra orarului
Nina pupici la fettia ta ascultatoare!!!..........ai mei copii sunt tare neascultatori, si ma doare cel mai rau ca nu stiu sa pretuiasca ce au. Se bucura pe moment dupa o zi orice primesc e uitat prin vreu colt.
la noi e frigggg tare max 10 gr. Asa ca pregateste-te!!!
.....v-am pupat m-am retras intr-o camaruta, sunt singura dar si aici am o gramada de lucru.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi

monica-elizabet spune:
mira, bine ca e rabdatoare matusa ta imi dau seama ca va este greu cu 3 copilashi nazbatiosi dar este si f frumos...
sanatate davidutului pupici si lui si fetelor sa nu mai fie zmiertaite
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

HelleneC spune:
Mira, eu ma tot plang cu doi, dintre care unul sta 8-9 ore la camin... nu ma gandesc ce e la tine! Pentru ca de obicei e suficient unul sa fie "intors", ca si ceilalti il urmeaza si le iese numarul. Si George a inceput figurinele la imbracat, pana m-am enervat si am strigat (nu e bine, dar deja eram la capatul rabdarii) si i-am zis ca facem schimb, ii dau hainele la o femeie care mereu cerseste pe strada noastra cu doi copii, vai mama lor. De atunci nu mai comenteaza, si sotul ii reaminteste ca noi nu ii vrem raul si ii luam doar lucruri bune. Dar mi s-a uscat gura de cata teorie a trebuit sa fac...si mai are sclipiri uneori. Ma gandesc cu Gabi ce va fi, ca e fetita si daca iese razgaiataaa (ca e si mai rasfatata de toti acum) Fiind toamna ma gandesc ca trec si ei prin astenia asta urata!
Monica... nimic nou? Pai bunatatile alea rasarite in album nu sunt noi? Eu mai prestez si maine o salata de vinete, cu maioneza, vad ca are trecere si se anunta ceva musafiri. Insa esti o sursa de inspiratie si ma motivez ca tu faci mancarea si atat de aratoasa, ac de gustoasa... nu ma gandesc cum e!
Cuscra, sper sa revii dimineata in forta si verva cum te stiu! Poate a trecut valul si mai ales ca vine weekend-ul mintenash... sa te simt iar vesela si cu corabiile pe val!
Va pup ca mi-au adormit buburuzele... noapte buna la toti!
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***

monica-elizabet spune:
elena
monica

Ana68 spune:
'Neata scorpiute,
Pai lucrurile s-au mai sedinmentat acum,Dunia a facut ce a facut si tot pe-a ei a tinut-o,asa ca ieri a plecat acasa la ea ca sa se linisteasca,cica!
Si dupa ce am vazut ca am vorbit si am gaurit(discutie avuta cu Marius) si ca vorbele mele s-au izbit de urechile Duniei ca o sticla de zid...m-am dat deoparte si n-au decat sa se spele si ma-sa si ta-su cu odorul pe cap...Facere de bine...stiti voi restul!Ma rog,treaba lor,faca bors din partea mea!
Asa ca Elena draga...m-am mai calmat...In plus imi povestea Marius aseara despre o colega de-a lui de munca,a carei plod e a VI-a si colega asta i-a aratat lui Marius orarul din aV-a si seamana tare mult cu al lui Alex.In plus,la copilul aleia,orarul de a VI-a cam tot asa e...Deci se pare ca m-a cam luat valu' si m-am infuriat degeaba...Oricum problema ramane de pus in sedinta cu parintii.
Ma bucur tare mult ca esti cu corabiile pe val....asta e minunat!Cum se simt copilasii?
Eiii...nu te mai infuria si tu ,ca si Mira,dragele de voi,pe faza cu imbracatul...Stati voi sa vedeti,mamicute,cand vor rasari oleaca mai mult don'soarele voastre si vor vrea sa-si aleaga garderopa singure zilnic...
la noi asa e deja si ferita sfantul sa nu se asorteze la culoare si forma...ca mi-o iau de nu ma vad.Par example:ieri am fost cu pantaloni evazati cu model si bluzita cu guleras,toate rosii.Chilotel alb si floricele rosii,sosetute rosii si gecuta cu crem si rosu.Azi avem pantaloni de trening evazati rosii,maletuta rosie,chilotel alb cu floricele rosii si aceeasi gecuta de ieri.Sosetutele,in schimb,sunt combinatie de rosu ,roz si lila...Iar coditele sunt cu elastice mov
.Asta e tinuta aleasa de mandra mea....am mai iesit din epoca culorii roz...ca as' vara am facut hepatita de la atata roz,ca inclusiv sucul pe care il bea era roz,inevitabil Fanta Pink.
Asa ca Mira draga...cum zicea si cuscrita mea...eu cu doi ma enervez,dar ,zau ca tu esti mamicuta eroina...cu trei mititei mofturosi...
Va pup pe amandoua!
Monica,cum ziceam...o sa vaz cum voi face...ca nu cred ca-mi ia careva capul daca fac o intrebare...Sa-i fie de bine lui Alex cu tunsoarea...noi inca nu l-am tunsulit pe Alexu' nostru si cum are oleaca de pleata si cu ochelarii pe nas...zau ca seamana cu Harry Potter...e asa dulcel si dragut...manca-l-ar mama pe el de flacaias!Va pup si spor la trebi!
Restul gashtii de scorpiute,va pupez,fetelor!
Sa auzim de bine,sa aveti o zi buna si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

georgi75 spune:
Salutari.Va repede ca trebuie sa plec la scoala.orarul mi s-a mai asezat si mai bine asa ca numai o 2 zile raman pana la ultima ora.Restul zilelor voi termina la 17 si chiar la 16 vinerea
.I-am zis colegului ca ma ridic in consiliul profesoral si-mi expun orarul.Si a mai intors-o putin
Elena nu stiu ce sa zic de patut.Normal ar fi sa-l poti lua acasa.Sau dupa ce pleaca George cere banii pe el la alt parinte?Inteleg ca aia a fost dorinta mamicii care l-a facut.Si ea nu l-a mai luat.Tu cred ca-l poti lua.Cel putin asa e logic.
Ana chiar ieri ma uitam la piticii mei de-a 5-a ce ore au.Si ei au doar cate o ora de muzica si desen.In schimb au geografie, bio si istorie.Plus optional de informatica si un oprional de Educatie pt sanatate care mi se pare super folositor.La fel e si la celelalte clase.Cate 1 ora pe saptamana de muzica si desen.Ba chiar la clasa a 8-a au cate juma de ora din fiecare asa ca fac o saptamana muzica, o saptamana desen.Nah.Asa e la noi.Vezi tu ce si cum pana la urma.
Elena mi-am amintit.Ai zis ca asiguri casa si masa daca ma mut acolo? Ca maine fac bagajele si ma mut acolo
Mira parca iti duc greul cu toti piticii tai prin zona. la voi.
Moni sa va fie de bine tunsoarea.
Stefi tuseste iar ca draq.Ma dispera.Revad filmul de anul trecut .Dar anul asta trebuie sa o las la gradi.Nu o mai pot retrage ca are aproape 4 ani.Offff...
va si o zi buna

HelleneC spune:
He he, a revenit cuscrissima! pe restul care nu scriu le pun motivat ca... sigur au trebi!
Deci Ano scumpa, Dunia a facut ca ea, banuiesc ca are vreo 19-20 de ani... nici eu nu stiam multe la vremea aia, dar parca m-am responsabilizat cand ai mei nu prea aveau cum sa ma tina gratis... mi-e sa nu faca vreo depresie buclucasa daca sta numa' acasa sa se linisteasca, si astea cam lasa urmari... Offf, aveti de tras ceva, ca sigur nu te lasa indiferenta faza asta. Una peste alta, sunt de acord cu floricelele si elasticele norutei mele... deci fata are gusturi fine (sa stii ca si Gabi are majoritatea hainelor roz, inca nu am patit nimic, ca in numai 5 luni nu m-am plictisit, insa m-am "sesizat" si mai nou ii cumpar si eu tot felul de culori) Hai ca inc-o vorba: orarul lui Alex, o fi el cum trebuie, dar daca a vrut baietul informatica... ce are desenul cu calculatorul? Te pup si ai grija si de matale!
Va pup si va astept la povesti... vad ca mandra nu vrea sa adoarma si deja m-a terminat pe mine muzica de la carusel!
edit: vad ca a scris Georgi! ma gandeam ca sunt prea ciufuta daca imi iau patul, mama care l-a platit a vrut sa i se dea banii, insa educatoarea i-a spus scurt ca aia e donatie si... kaput! Mi s-a parut o super magarie, asa ca eu am contactat-o pe mama si m-am inteles cu ea, deci daca eram magarita nu ii dadeam banii, mai ales ca l-au pus pe copil fara acordul meu in patul ala! Si asa le-a zis la toti parintii, ca alea nu se mai iau de acolo... dar nefiind nimic semnat... putem face scandal! spor la treaba si bine ca s-a mai reglat orarul!
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei

Ana68 spune:
Georgi,sanatate multa la Stefi...imi pare rau ca e racita!Eiiii,bine ca ai pus problema cu orarul si s-a linistit treaba...acuma ai sa-ti reglezi tu activitatile mai bine si cum dimineata iti e libera...ma gandesc ca e bine.Iar cu scoala la Alexu' meu...ajung la concluzia cate bordeie,atatea obiceie(nici nu stiu daca am scris corect romaneste...)
Mah Elena mama,Dunia are 20 de ani impliniti in iulie si minte cat Luana...Sa-mi bag futu-i ca la varsta ei eram mana dreapta a lu' taica-meu in casa.Mergeam la munca si ma ocupam de casa...mama era pe duca...iar la 21 de ani stateam deja in gazda,pe propriile mele picioare...Fatuca asta n-a dus greul niciodata,ea inca traieste in romane si cu cai verzi pe pereti...tot ce zboara se mananca la ea...Cel mai bun tratament este lasata singura,sa se loveasca rau de tot si abia atunci o sa-i urce mintea din cur la tartacuta...Am intreabat-o asa...de curiozitate:"Dunia,daca erai orfana ce faceai?Iti punei streangul de gat?"A dat din umeeri,ma intreb si acum daca m-a auzit...ce depresie,manca-o-ar mama pe ea?Sa iti spun eu ce ii plipseste ei?!Vrei?????....duce dor de p**a,aia e,ca are un futalau p-acolo si ala o impaca....mama ei de treaba...ca alta treaba nici n-ar avea in Caransebes...ce sa faca?Sa ma lase pe mine cu vrajelile ca se linisteste si alea-alea....
Uite ca am facut o scurta pauza:cu cine credeti ca am vorbit la telefon?Cu fost invatatoare a lui Alex,care m-a sunat furioasa in legatura cu optionalul si orarul....asa ca maine la 10 dimineata ma intalnesc cu alti parinti si mergem cu jalba in bat la directoare sau la inspectorat....Tineti pumnii....
Pupici!
Nu mai vreau,Elena draga,sa ma mai consum si sa-mi bat gura gura degeaba pentru ca nu sunt auzita si neuronii nu mi-i mai da nimeni inapoi....asa ca...pa si pusi!
May...chestia cu roz...nu era de la noi...noru-ta a avut perioada roz...S-a deschis la Mall un magazin nou in vara...promotii,alea-alea...si hainute de fetite de sa mori incet langa ele,asa frumoase lucrusoare sunt acolo.Ta-su,Marius,cum sa nu i-a la fata macar o bluzita....asa ca hai la Sprider,ca asa se cheama si sa luam fetei ceva...May cuscra,incercam noi bleu,vernil,alb,galben....niste culori superbe...Cu ce crezi ca a plecat nor-ta de colo?Cu fusta roz,cu siretur,bluza tip ie roz si balerini roz,cu printese pe ei...n-a vrut ,frate,nici sa se uite la altceva,dar-mi-te sa probeze?!Asa ca....me-ntelegi matale,cam cum vine cu rozu' asta si hepatita noastra....hehehehhehe.Va pup si eu!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
Ana, zapacita mai esti... da bine le mai zici
elena, ce donatie frate...aia de la gradi iau banii de la fiecare parinte in fiecare an...da' ce chiar se strica patutul intr-un an de zile? eu sigur as pleca cu patul in spate ca pacala cu usa
georgi, sanatate multa stefaniei si ma bucur ca mai tragi cate-o ora in jos la orar
si eu sunt un pic nedumerita/suparata cu alex...dim cand a plecat la gradi a zis ca-l doare in gat...i-am dat ceva si-l astept sa vina de la gradi sa vad daca-l mai doare...of...sper sa nu inceapa iar cine stie ce tuse care nu se mai termina
va pup pe toate
sa aveti o zi minunata ca voi
ps.celelalte scorpiute iesiti de buna voie la apel sau scot si strig ?
monica

HelleneC spune:
Ano, pai am inteles in ce consta "depresia" ei (se simte ca neuronul meu doarme ziua, ca el are dreptul dupa ce noaptea sta treaz batz!) Ideea e ca ea nu prea o sa stie ce e aia lipsa, cata vreme orice ar face, cineva nu o lasa cu gura nehranita! Imi amintesc ca dupa primul an de faculta, ai mei treceau prin ceva lipsuri maaaari, si trebuiau sa ma cam retraga... (plus ca eu nu am cerut prea multe de la ei ca stiam ca banii ii dau pe medicamentele mamei... eram obisnuita de mica), insa cand am auzit, m-am apucat de lucru asa, pe neve in faculta, faceam proiecte la calculator de imi sareau capacele, iar o parte din bani trebuia sa ii impart cu propritarul calculatorului... si era si normal. Insa slava cerului ca am scapat, si desi munceam si noaptea am iesit si la banutii mei "legali" in ultimul an de facultate (ai mei nu stiau ce fac, ca si bursa mi-am pastrat-o). Nu ma dau desteapta, insa ambitie am avut, si vreme de iubit nu prea (aici regret, ca 22 de ani nu o sa mai am...)dar nu puteam sa stau ca o lipitoare pe spatele parintilor. Sa vezi, in anul 4 am mers acasa de la Cluj cu tot felul de cumparaturi pentru Craciun... nu am vazut-o pe mama, dar sigur a bocit, ca ea e mai sensibiloasa, si nici bani nu le mai ceream. In final, e chestie de bun simt, ca si eu ii dau lui George... dar ii si cer in schimb, azi sa mearga dupa paine, sa ma ajute cu Gabi... mai tarziu vad eu, dar nu pot sa cresc o leguma, si nici abuz nu cred ca fac sa il mai responsabilizez. Plus ca e tare misto sa stii ca nu trebuie sa tooot ceri bani pentru orice! Hai ca m-am lungit ca iar doarme pitica! Dar undeva Marius si mama ei trebuie sa puna o linie, si apoi se poate instala si armonia (sigur cuscru' nu e in apele lui, sunt sigura, ca nici eu nu as sta chiar pe roze)!
Moni, pai ca Pacala cred ca merg si io, numai daca imi primeste fata in grupa aia, la 2 ani jumate las patul mostenire lu' soru'sa!
Va pup ca a venit sefu' acasa in pauza!
Filmulete copiii mei