Copilasi din 2002 (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by adriana

Off, Gabbriela, te rog eu nu te supara.. Chiar acuma am gasit discutia asta cand am probleme cu fi-miu.. El cred ca e cat Julian.. ah si cat David, sunt cam , de fapt aici sunt copilasi de 2002..
El merge acum la K, program de la 8 la 14 si mereu se plange ca e prea mult.. Si asa cred si eu.. plus ca am impresia ca e prea multa disciplina acolo si nu e timp de joaca deloc.. Eu vreau sa copilareasca nu sa invete litere/cifre etc pe care oricum le stie..
Are si el teme, le face cu placere, deseneaza, dar mie mi se pare ca sta prea mult la gradi asa ca acasa il las sa se joace cu surioarele lui..
Oare ce as putea face sa se mai joace si el putin? Sa-l mut la alta gradinita? sa caut alta educatoare.. ma gandeam si la Montessori, dar aici toate locurile sunt ocupate, chiar daca e cu plata...

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Ai putea sa il dai la half-day kindergarten, sa scape la 11, asta dc. nu lucrezi. Dc. lucrezi, cred ca e ok ce faci, il lasi sa se joace mai mult acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Mergi la biroul scoli si intreab adaca poti sa il inscri la program scurt, teoretic ar trebui sa poti.

Temele daca i se par multe incearca sa le imparti pe zile, sa aiba in fiecare zi ceva de facut, dar putin.

PS: sunt unele preschool, care merg si iau copii de la scoala si ii duce la sediu lor... dupa ce termina programul scurt de kinder, nu fac teme cu ei, ii lasa doar sa se joace si sa manance.. asta in caz ca trebuie sa mergi la munca si nu il poti lua tu de la scoala mai repede

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput