Copilasi din 2002 (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor!Sufletele sa va fie calde si insorite ca ziua de azi la Constanta.
Sanzi:sunt super "frezatii" tai,sa fie sanatosi,mai bine sa fiti sanatosi cu totii.
Pentru Dodo imi doresc sa se refaca cat mai mult posibil,sa devina ce o putea.Din punctul meu de vedere important e ca ei sa fie sanatosi si sa aiba noroc.Noroc ce poate fi ajutat si impulsionat pe parcurs.
pupici

Invata de la toate ca toate-ti sunt surori
Cum treci frumos prin viata,cum poti frumos sa mori.(R Kipling)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

salutare!
Da, asa este, cel mai important este sa fie SANATOS, si asa cum spunea ffff bine Sanzi, tu ca parinte sa poti sa ai intelepciunea sa-l lasi sa-si croiasca drumul in viata. Trebuie sa intelegem ca este esential sa faca ce-i place.
In ziua de azi, de multe ori vezi copii transformati in niste roboti ai frustarilor si nereusitelor parintilor in viata.

Andrei a fost ieri la tenis, a fost extrem de incantat, imi tot povestea inainte de intalnirea cu antrenorul ca el are azi "competitie" si trebuie sa ne grabim sa nu intarzie.

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Da trebuie sa avem intelepciune dar consider ca ar fi bine daca am putea sa-i ghidam in ceea ce ei isi doresc.

Invata de la toate ca toate-ti sunt surori
Cum treci frumos prin viata,cum poti frumos sa mori.(R Kipling)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, sanatatea nici ca sa putea sa se excluda din context! Daca in legatura cu "cariera" si educatia copiilor nostri avem pareri diferite, sunt sigura ca ne dorim cu toatele ca ei sa fie mai intai de toate SANATOSI!
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Sunt convinsa de asta, Nicoleta!!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Nu am putut citi din urma, am fost prea prinsa cu munca la serviciu. Dar maine, ma revansez, ca m-am mai eliberat aici, la birou.
Cristina e bine, fericita cu verisoarele ei si atunci, la fel sunt si eu.
Iata si dovada in poze !
Revin maine, cu mai multe randuri.
O seara cat mai faina, va doresc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Dodo-pui, bine ai venit aici!!!!
Asa este...important este sa ii iubim asa cum sunt si sa le aratam asta in fiecare clipa!!!!

Karina, nici eu nu folosesc masina de spalat vase, decat la scurs ...sunt mai de la tzara Nu stiu de ce mi se pare mai rapid sa le spal la mana, decat sa setez masina!!!!
Cum se mai simte Bogdan???
Si David se plictiseste repede de ceva ce nu stie, nu poate sa faca!!!! Mai degraba se joaca cum vrea...cu regulile impuse de el!!!

Nina, foarte frumoase pozele si fetitele!!!!

Cristina, si sotul meu mai joaca uneori cu David tenis, desi eu as vrea sa o faca mai des, pentru ca lui ii place...dar sotul se cam plictiseste si prefera sa joace cu cei de "nivelul" lui
Mie mi se par cele mai frumoase sporturi tenisul si inotul!!!

Nicoleta, eu cred ca ar trebui sa profiti acum cat poti sa iti faci timp de tine...in curand timpul va fi si mai putin!!!!

Gabb, la noi in Florida, full day in Kinder (obligatoriu) este de la 8-14.00...Deci inteleg de ce aveti voi asa multe de facut acasa, ca la scoala nu au timp sa faca nimic!!!!
Iar copiii care stau in aftercare, e normal sa isi faca temele acolo, pentru ca altfel acasa ar fi prea obositi!!!! Nu pentru ca sunt pedepsiti ca nu "au raspuns bine la lectie"

Azi David a vrut la gradi si l-am dus...febra nu mai face...doar mai tuseste si nasul inca il are infundat...Sper sa isi aduca aminte sa isi sufle nasul si sa nu foloseasca manecile tricoului!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

sinzi ... tu ori nu vrei sa ma intelegi ori vrei sa ma tachinezi pe mine acuma...
la scoala copii lucreaza si vin acasa in fiecare miercuri cu un dosar cu vreo 20 - 25 de pagini lucrate. Saptamanal primesc alte pagini acasa tema, sa exersezi cu ei, sa nu intelegi ca scoala face totul pt copilul tau, si tu ca parinte trebuie sa te implici, sa il ajuti si sa exersezi cu el.. si in ro le da tema in cls I.. nu?

Iar programul pt copii care nu au facut bine la testari, este platit de stat, este infintat de stat, pt ca acei copii nu sunt nici macar la limita de jos ceruta de statul California... pt ani lor.. si au nevoie de ajutor sa recupereze ce nu au asimilat pana acuma... vor sa ii ajute, nu sa ii chinuie si sa ii tortureze...

sti ce, gata eu nu mai zic nimic de scoala lui si cum se procedeaza acolo... fiecare sa incerce pe pielea lor si sa faca cum cred ca e mai bine.. ca vad ca daca va zic cum e la noi, numai talmaciti ce zic eu si intoarceti in x si y problema pana cand pierdeti ideea de baza de ce se face ce se face... ...

zi buna va doresc!

Mergi la inceput

ps:... nu o sa mai pun poze cu tema lui J, ca nu are rost sa imi pierd timpul pozand si aranjat in albume...

Mergi la inceput

PS1: cunosc scoli in LA care isi cheama sambata copii la scoala pe aceeas motive, ca nu fac bine la testari...6 ore sambata si dupaia si in vacanta de vara.. pana cand reusesc sa recupereze sa fie macar la baza de jos a cerintelor

Mergi la inceput