* Bucurii de sept-oct 2006 (81) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Super tare Mira...

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Cristina,Mirabelac sunteti niste scumpe
Am mai adaugat citeva poze,sper ca l am nimerit bine.Multumesc fetelor de aprecieri,fiecare copil e o comoara unica.
Sa stiti ca am lansat in serios invitatia la mare asa ca va astept cu mare drag.
Liduta, cu mare placere mi ar placea sa ne intilnim , iti trimit pm maiine cu datele mele, pupic.

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/10/2006
Iubiriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

[quote]Originally posted by AdinaF

Acum plec, vreau sa ne inauguram diseara noul dormitor , se accepta scuza, nu?

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Oare cu o fi sa ai 2 perechi de gemeni?

Asa, Mira, injura-ma, injura-ma... Apoi chiar mi-as strange bagajele si as zice: .

acum chiar dispar, ca ma striga disperat...Fabian, normal, cine-ati crezut? Pupici la toata lumea.

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Hei, sper ca nu te-ai suparat, era o gluma, fugi ca te asteapta

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Incredibil copiezi exact ce ati scris!!!

Iubiriilemele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Urez tuturor Bucuriilor (celor care au implinit un anisor si celor care urmeaza sa il implineasca) sa fie sanatoase, fericite, destepte, iubite, sa creasca frumos, in armonie, sa aiba parte de lucrurile cele mai frumoase si mai ales de pe lume, sa fie norocoase, sa aduca parintilor si celor dragi numai bucurii si multumiri si, nu in ultimul rand,

LA MULTI ANI FERICITI!

Aceste ganduri sunt si din partea Bucuriei mele, RARES NICHOLAS, care maine implineste un anisor, drpet pentru care ii spunem si aici:
LA MULTI ANI, IUBIRE MICA! MAMI SI TATI TE IUBESC DIN TOATA INIMA!

Un pupic dulce de la Rares pentru MARIA CORNELIA,iubita mica si istetica, care maine isi aniverseaza primul anisor de viata! Lexi, sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

Multumesc tuturor fetelor care ne-ati felicitat luna de luna pe data de 20. Am admirat si admir in continuare pozicile cu Bucuriile voastre. Sunt superbi, destepti si scumpici, absolut toti fara deosebire!

Despre noi doua- trei vorbe: avem sase dintisori, in curand vor fi sapte; mergem de-a busilea de mai multe luni, dar in picioare doar de manutza; "vorbim" (mama, tata, baba, gaga, gogo, baca, aca si altele); dansam de fiecare data cand auzim muzica; facem pa; dam noroc; batem din palme.
Am facut analizele pentru un an si asteptam rezultatele. Trebuie sa facem si vaccinul.
Am avut petrecerea de motz duminica, 16 sept, a fost foarte frumos, iar Rari a ales de pe tava oglinda, cheile de masina si pixul. Maine avem din nou petrecere in familie. Am pus si cateva pozici. Cam atat despre noi!

Va pupam cu mult drag!

http://www.flickr.com/photos/ialina74/

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

VARSTA RARES

Mergi la inceput

Cine mai e pe plantatie, eu is libera maine si n-am somn, astept cu nerabdare ziua lui fi-miu, am emotii.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

UITE ACUM INCERC VARIANTA TA MIRABELAC,SPER SA MEARGA CA ALTFEL O IAU RAZNA , ASTA FAC DE 2 ORE,AM MAI ADAUGAT SI POZE..ASA AM AVUT EU EMOTII CIND A FACUT CRISTINA 1 AN ,TE INTELEG DRAGA MEA.

victor

Mergi la inceput

Apropo de gemeni, cand am fost internata pt. cerclaj pe la 4 luni, am intalnit femeie de la tara care era in 5 luni cu gemeni... si n-avea acasa mai mult decat 3 perechi de gemeni + o fetita (sarcina singulara) . Era internata cu col deschis, ca la 3 sarcini gemelare duse pana la termen, cred si eu... aaa, si nasteri naturale toate. Deci...

Mergi la inceput

Mama ei de semnatura, stai, nu pleca.

Mergi la inceput