* Bucurii de sept-oct 2006 (81) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Bisous - e ultima iconita de deasupra fiecarui post. Tu apasa la postarea mea acea iconita.

Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

bisous ti-am vazut copilasii, superbi! Poza asta e bestiala.

Te ajut eu: copie ce-ti dau eu mai jos dar sterge toate pauzele dintre caractere. Sper sa mearga.

[ url =" http://good-times. webshots.com /photo /2391413260102137535fWvNzz " ]Victor[/url]

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sau facem in felul urmator, eu scriu link-ul cu spatii, ca sa vezi tu ce am scris, iar tu copiaza, dar sterge spatiile, toate spatiile, sa nu ramana nici unul.

[url = " http://community.webshots.com/user/bisous77" ] Victor [ /url ]

Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

LA multi ani Maya si ptr Victoras care mama lui ne-a dat teapa....

Aici avem niste pozite din luna ce-a trecut www.flickr.com/photos/mosangini/sets/72157602075267258/" target="_blank"> 11 lunite si www.youtube.com/watch?v=7GSNRxbu3_o" target="_blank">In cos si www.youtube.com/watch?v=8Iz8w6NpQ1Q" target="_blank"> Cu prietenii

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Victor

Maya

Si noi suntem tot pe fuga, tot ocupati....de aia asa rarutz pe aici...
Azi am fost la pediatra sa vedem ce ne recomanda pentru imunizare la pitici....lui Alesio mi-a dat Broncho-Vaxon(10 zile/luna tp de 3 luni) iar la pitic Beresh drops(sau cum s-o scrie)....sa vedem ce efect vor avea.....sper sa fie ok si sa nu mai aduca Alesio toate racelile de la gradi.....

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

LA MULTI ANI, MAYA!!. Sa-ti dea D-zeu multa sanatate si o viata frumoasa alaturi de parintii tai.

gonghy, pe unde te-ai pitulat, ca tare mi s-a uscat gatlejul...

Lili, am vrut eu poza cu tine, dar pleaaase , nu la stirile de la ora 5!!

Lexi, si eu am aceeasi dilema cu papucii, in sensul ca acum poarta 21 si le vin de minune, dar nu stiu ce sa iau pt la iarna, si au niste reduceri faine la cizmulitze la Salamander...cred ca eu mai astept.

Bisous, bine ai venit-tocmai ti-am admirat si eu juniorii, ai o familie tare faina - asa imi place cand vad 2 fratiori impreuna...

Acum plec, vreau sa ne inauguram diseara noul dormitor , se accepta scuza, nu?

O seara faina va doresc!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

MAYA

VICTOR

Bisous, ai niste copilasi tare scumpi, sa va traiasca!

Sephora, am vazut pozele si filmuletele cu Matti, ce mortal e in cosul de la carucior si pe motocicleta!

Ramomar, cele mai grele zile au trecut, de-acum te obisnuiesti la munca si stai linistita, mai ales ca Patri e cumintica in lipsa ta si asculta pe bunica.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:

Adina, o seara faina si tie si aveti grija cu inaugurarea...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

fetele, azi am fost la ziua Deei, printzesa Putzurucai...chiar daca a fost vanticel, ne-am vazut la o cofetarie si cu Monique si Cosmi

ii urez inca o daca La multi ani !

si la multi ani Bucuriilor care si-au sarbatorit zilele astea un anisor sau inca o luna.....imi cer miliarde de scuze ca nu am putut intra in fiecare zi sa urez LMA tuturor

bun venit celor 2 constantence care ne-au privit din umbra pana acum ....le sfatuiesc sa intre mai des si sa ne dea de veste despre puiuti si sa ne arate poze, ca la vara, oricum, nu mai scapa de noi

numai bine

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by AdinaF

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Oare cu o fi sa ai 2 perechi de gemeni?

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput