Problema pentru gradinita
Am gasit recent pe net o problema care, dupa cum sustinea cel care a postat-o, este data copiilor la admiterea in unele gradinite:
8809 = 6
7111 = 0
2172 = 0
6666 = 4
1111 = 0
3213 = 0
7662 = 2
9312 = 1
0000 = 4
2222 = 0
3333 = 0
5555 = 0
8193 = 3
8096 = 5
7777 = 0
9999 = 4
7756 = 1
6855 = 3
9881 = 5
5531 = 0
2581 = ?
Recunosc ca am tras cu ochiul pe net pentru raspuns, intrucit dupa 1 zi de framintari, nu am putut rezolva singura. Deci e clar, nu ma duce mintea nici pentru gradi.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
Raspunsuri
Balbina spune:
quote:Nu neaparat.
Originally posted by Marina
trebuie sa stie cifrele la gradi?
Marina
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
irinai spune:
Este vorba de numarul de cercuri din numar. Cred ca s-a dat la gradinita, pentru ca este chestie de recunoastere vizuala.Nu are legatura cu cifrele.
Uraa, pot sa ma duc la gradi...mi-a luat 30 de secunde sa imi dau seama.
Marina spune:
are sens cu cercurile...dar ramane intrebarea...tb sa stie cifrele la gradi? sau era pt grupa de avansati?
Balbina spune:
Irina, bravo! Asta e raspunsul, sa numeri cerculetele.
Marina, tocmai asta e si ideea, ca cei mici au altfel de logica decit adultii. Cifrele alea trebuiau analizate strict ca aspect, asa cum le vad copiii, nu noi. Asa ca nu e nevoie sa le cunosti. Eu bineinteles ca m-am apucat de calculat, numarat, dar nu era nici vorba de asa ceva.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
Marina spune:
io'st o persoana logica si in proces sa o invat pe fie-mea cifrele. Adica stie sa numere pana pe la 20 in vreo 3 limbi dar cifrele efectiv sa le scrie nu le recunoaste. Adica ne-am blocat la cifra 3 si pe aia o exersam la greu. De asta cand am vazut cifra 6 am inceput cu logica...cupilu meu la aproape 5 ani nu e capabil sa distinga ca aia e cifra 6, ca zerourile le-ar numara.
lilina spune:
valeu....si ne mai miram ca traim vremurile astea !!!
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
DanaR spune:
Buuuuna problema! Dupa ce ne-am framantat si eu si sotul creierii am constatat ca e o suuuper situatie de fapt. Ce mi-ar placea sa mai vad si eu lumea cu ochi de copil. Ce mult pierdem cand devenim logici si ganditori!
DanaR si baietii ei : http//www.ealbum.ro/danar/a165
Marina spune:
???? care-i legatura?
quote:
Originally posted by lilina
valeu....si ne mai miram ca traim vremurile astea !!!
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"